Schwarzkopf Trendovski videz

Zvezdniški stil meseca: Pričeska v stilu Gossip Girl

Pričeska v stilu Gossip Girl
Glavna igralka nanizanke Gossip Girl Dreama Walker s čudovito visoko speto pričesko. Odlično v kombinaciji z make-upom v naravnih tonih
© Getty Images

Romantična pričeska v stilu Gossip Girl, ki nam jo je predstavila priljubljena igralka Dreama Walker, zagotovo spada med tiste, ki jih želimo takoj preizkusiti, hkrati pa je to tudi pričeska, ki ne zahteva zamudnega stilskega oblikovanja. To je nežna visoko speta pričeska s kitko na eni strani in stranskim ponijem, ki v obliki nežnega kodra lepo pada na eno stran obraza. Zaupali vam bomo, kako boste tudi vi ustvarili takšno pričesko

 • Če gledate ameriško nanizanko Gossip Girl, ste zagotovo opazili šestindvajsetletno igralko Dreamo Walker, ki nas je že večkrat presenetila z nenavadnimi pričeskami. Eden od aktualnih filmskih projektov mlade igralke je tudi psihotriler Compliance, ki temelji na resnični življenjski zgodbi in se ukvarja s problemom avtoritete. Dreama Walker v filmu igra devetnajstletno Becky, ki je zaposlena v restavraciji s hitro prehrano in je obtožena tatvine ter tako postane žrtev nevarne igre mačke z mišjo.

  Dreama Walker nas je poleg tega očarala tudi na nedavni tiskovni konferenci, kjer se nam je predstavila z romantično visoko speto pričesko in s čudovitim nasmeškom.

 • Pričeska v stilu Gossip Girl: Vse, kar potrebujete

  Za takšno pričesko morajo biti lasje dolgi do ramen, poleg tega pa potrebujete peno za stilsko oblikovanje, okroglo krtačo, sponke, kodralnik, vosek za lase in lak za lase.

 • Pričeska v stilu Gossip Girl, ki jo ima Dreama Walker

  1. Lase umijte in jih osušite z brisačo. Nato nanje nanesite stilsko peno za utrjevanje in jih osušite z okroglo krtačo.

  2. Ustvarite stransko prečo in začnite spletati francosko kitko v višini senc. Ta naj poteka vse do zadnjega dela lasišča. Nato francosko kitko skupaj s preostalimi lasmi na zadnjem delu lasišča povežite v čop, ki ga naredite na sredini lasišča.

  3. Čop oblikujte v sproščeno figo in jo na zadnjem delu lasišča pritrdite s sponkami.

  4. V predelu ponija ločite približno dva centimetra širok pramen in s kodralnikom ustvarite romantičen koder. Uporabite vosek in poudarite lasne konice. Če voska nimate pri roki, si lahko pomagate tako, da pramen nekoliko navlažite, nato pa nanj nanesete lak za lase in ga oblikujete s kazalcem. Potem morate pramen las, ki ste ga navili na prst, osušiti s sušilnikom in že ste ustvarili zanimiv stilski element.

  5. Na koncu uporabite še lak za lase, ki bo poskrbel za dolgotrajno obstojnost vaše čudovite pričeske.