Schwarzkopf Trendovski videz

Zvezdniški stil meseca: Kratka pričeska v stilu Michelle Williams

Kratka pričeska v stilu Michelle Williams
Filmska igralka Michelle Williams nas je na rdeči preprogi navdušila s svojo ljubko kratko pričesko
© Getty Images

Kratki lasje so že vrsto let zaščitna znamka uspešne ameriške igralke Michelle Williams. Na ameriški premieri svojega novega filma Oz the Great and Powerful nas je ljubka in nadvse talentirana igralka presenetila z zanimivo različico pričeske v stilu pixie. Ali bi si tudi vi želeli imeti takšno ekstravagantno pričesko? V nadaljevanju vam bomo zaupali, zakaj je ta pričeska tako posebna in kako najbolje pride do izraza.

 • Michelle Ingrid Williams zagotovo spada med najbolj očarljive igralke, ki jih v tem trenutku lahko ponudi Hollywood. Zaradi trdega dela, doslednosti in navsezadnje tudi dobršne mere talenta ji je uspel veliki met ter s tem preboj s televizijskih zaslonov na velika filmska platna. Ob tem prelepa Michelle, ki je bila v svoji karieri že trikrat nominirana za Oskarja, ostaja trdno na tleh, saj je hollywoodski svet slavnih in bogatih ne zanima preveč. Nasprotno! Vedno znova preseneča z izjavami, da bo svojo filmsko kariero v kratkem obesila na klin. ''Sanjam o tem, da bom nekoč odšla proč in morda postala kuharica. Mogoče bi si lahko služila kruh tudi s pisanjem ljubezenskih pisem za zaljubljene ljudi,'' je povedala v nekem intervjuju. Takšne romantične zasanjanosti materi samohranilki in obenem zelo uspešni igralki, ki se lahko pohvali s celo vrsto uspešnih filmov, zagotovo ne bi pripisali.

 • Michelle Williams: Veliko poguma za kratko pričesko

 • Kratka pričeska v stilu Michelle Williams
  Michelle Williams je nekoč imela daljše lase z mehkimi kodri, potem pa se je odločila za zelo prepoznavno kratko pričesko, ki ji ostaja zvesta
  © Getty Images

  Ljubko blondinko smo lahko kar precej časa videli s pričesko v stilu pixie, ki ji je zelo lepo pristajala. Za svoj novi film Oz the Great and Powerful se je ponovno prelevila v dolgolasko in nas očarala s prečudovitimi dolgimi, rahlo kodrastimi lasmi, kot se za pravljico spodobi. Na ameriški premieri svojega novega fantazijskega filma nas je ponovno presenetila s pričesko v stilu pixie, tokrat v kombinaciji z undercutom. To je zanimiva in drzna pričeska, pri kateri so lasje na sencih in zatilju postriženi nekoliko krajše, medtem ko so zgornji malo daljši in lahkotno padajo preko kratko postriženih.

 • Komu pristaja kratka pričeska v kombinaciji pixie in undercut

  Takšna pričeska najlepše pride do izraza, če imate nekoliko bolj ozek obraz z mehkimi, ženstvenimi potezami. Kratka pričeska poudari obrazne poteze in poskrbi za pozornost. Če imate visoko čelo, si lahko omislite daljši frufru, ki čelo zakrije in lepo pade na obraz. Če so vaše obrazne poteze nekoliko bolj grobe, se lahko odločite za različico z daljšimi lasmi, saj bo v nasprotnem primeru pričeska delovala preveč grobo.

 • Kako pravilno stilsko oblikovati kratko pričesko v stilu Michelle Williams


  Stilske možnosti oblikovanja so lahko v tem primeru zelo raznolike in pestre. To je lahko pričeska v stilu sleek-look, v ljubkem ''sweet-look'' stilu ali pa povsem ''cool''. Pričesko lahko oblikujete v vseh možnih različicah, primerna pa je tako za običajni dan kot tudi za posebne trenutke in slovesne priložnosti.

  Sleek-look: Lase morate strogo počesati nazaj in jih zgladiti. To je zelo elegantna različica kratke pričeske, ki jo boste v trenutku ustvarili z gelom za stilsko oblikovanje.

  Sweet-look: Pričeska bo delovala ljubko in prisrčno, če boste ustvarili stransko prečo in s tem prekrili kratko postrižena mesta. Nežne obrazne linije lahko poudarite z zanimivimi resicami, ki vas bodo poživile, ali z rahlo razkuštranim frufrujem. Pomembno je, da lase predhodno zgladite, zato da lepše padajo. Pri tem ne pozabite na sprej za zaščito pred vročino, ki ga morate nanesti pred sušenjem.

  V stilu ''cool'': V tem primeru morate poudariti undercut oziroma postrižena mesta. Dolge lase poudarite s pudrom za večji volumen, nato pa ustvarite globoko prečo in zgornje lase počešite od zatilja v smeri naprej.

  V našem videoposnetku vam bo Schwarzkopfov stilist Armin Morbach predstavil pričesko v stilu sleek-look, ki jo lahko povsem preprosto ustvarite tudi vi.

 • Video: Tako boste ustvarili pričesko v stilu sleek-look, ki bo poskrbela za pozornost in vaš zvezdniški trenutek