Schwarzkopf Trendovski videz

Julianne Hough in njena spletena visokospeta pričeska

Julianne Hough in njena spletena visokospeta pričeska
Julianne Hough in njena zanimiva umetniška visokospeta pričeska
© Getty Images

Julianne Hough zelo občudujemo. Mlada štiriindvajsetletna umetnica nas je navdušila z odlično igro, plesom in petjem. Poleg številnih talentov ima tudi prefinjen občutek za stilsko urejenost. V privatnem življenju si največkrat omisli pričesko v stilu undone, ki je povsem v skladu z mladostno razposajenostjo in igrivostjo, medtem ko na rdeči preprogi blesti s popolno stilsko podobo. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako lahko tudi vi ustvarite visokospeto pričesko v stilu Julianne Hough.

 • Julianne Hough je že pri desetih letih obiskovala pouk petja, plesa in igranja. Njena kariera se je pričela leta 2001, ko je odigrala manjšo, skoraj neopazno vlogo v prvem delu Harryja Potterja. Toda velik preboj ji je uspel šele osem let kasneje, ko je zmagala v ameriški oddaji Zvezde plešejo. V istem letu je kot pevka izdala tudi svoj debitantski album, ki je požel izjemen uspeh.

  Mlada umetnica je v zadnjem času priljubljena gostja na rdečih preprogah, navdušuje pa tudi s popolno stilsko podobo in čudovitimi pričeskami, ki dokazujejo njen izbran okus in prefinjenost. Prepričani smo, da bo pričeska v stilu Julianne Hough odlično pristajala tudi vam, saj je zelo posebna.

  V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako lahko tudi sami ustvarite ekstravagantno pričesko.

 • Vse kar potrebujete za pričesko v stilu Julianne Hough

  Za pravljično visokospeto pričesko potrebujete vosek ali gel, peno za utrjevanje las, sponke in lak za lase.

 • Stilska navodila za pričesko v stilu Julianne Hough

 • 1. Lase razdelite na tri dele, in sicer od čela proti zgornjemu delu lasišča. Tako boste ustvarili za dlan široke pramene na levi in na desni strani ter v sredini.

  2. Lase v sredini spletite v sproščeno in rahlo zavito kito, ki naj poteka ob eni strani ter v smeri proti zadnjemu delu lasišča. Lahko bi rekli, da je to kitka s posebnim ''tvistom'': Vzemite pramen na zgornjem delu lasišča, nato pa ga prepletite s pramenom na sencih. Tako nadaljujte vse do zadnjega dela lasišča. Konec kitke utrdite z gumico in pritrdite s sponkami. Za večjo obstojnost si lahko pomagate z dodatnimi sponkami.

  3. Levi in desni pramen strogo počešite nazaj, nato pa oba konca pramenov zvijte v polžke in vključite v spleteno kreacijo. V ta namen lahko uporabite vosek ali gel z rahlo stopnjo utrjevanja. Za večjo obstojnost pričeske uporabite sponke.

  4. Lase na zgornjem delu lasišča narahlo natupirajte s posebnim glavnikom za tupiranje ali s krtačo. Dokončno boste ta del oblikovali kasneje, zato ga sedaj samo provizorično spnite na stran.

 • Julianne Hough in njena spletena visokospeta pričeska
  Julianne Hough ima zanimivo pričesko, ki je sestavljena iz številnih umetelno prepletenih in zavitih pramenčkov
  © Getty Images

  5. Sedaj morate oblikovati preostale lase na zadnjem delu lasišča. Pričnite zgoraj in vzemite vsakokrat po eden pramen, ki naj bo širok ca. tri centimetre. Pramenčke oblikujte v polžke in jih zavijte v majhno figo, ki jo morate utrditi s sponkami, tako da to ni vidno. Na ta način boste na zadnjem delu lasišča ustvarili zanimivo kreacijo umetniško oblikovanih fig.

  6. Ko ste obdelali vse pramene, se lahko posvetite natupiranim lasem na vrhu lasišča in jih še dodatno natupirate, s čimer boste ustvarili izrazit volumen. Pri tem si pomagajte s sponkami.

  7. Na koncu uporabite še lak za lase, ki bo poskrbel za dolgotrajno obstojnost in visok lesk.