Schwarzkopf Trendovski videz

Zvezdniški stil tega meseca: Jessie J in njena pričeska v stilu ombre

Jessie J in njena pričeska v stilu ombre
Jessie J in njena pričeska v stilu ombre – medena blond v kombinaciji s temno rjavo na lasišču
© Getty Images

Jessie J spada med tiste pevke, ki jih občudujemo zaradi odličnih glasbenih dosežkov, karizme pa tudi popolne stilske podobe. Vedno znova nas navdušuje z zanimivimi pričeskami, ki so prava paša za oči. Njeni nastopi na rdeči preprogi in v videospotih so zanimivo doživetje in izraz njene umetniške kreativnosti. Zelo nas je navdušila s pričesko v stilu ombre z dvema različnima barvnima odtenkoma, ki se lepo dopolnjujeta in ustvarjata edinstven barvni preplet. Celotno podobo zaokroži razkošen frufru, ki sega skoraj do oči. V stilskem kotičku vam bomo zaupali, kako boste tudi vi povsem preprosto ustvarili takšno pričesko.

 • Jessie J
  Jessie J
  © Getty Images

  Jessica Ellen Cornish, ki jo večina bolje pozna kot Jessie J, predstavlja pravo obogatitev glasbene scene, kar ne velja samo za glasbeno ustvarjanje, temveč tudi za njeno vizualno podobo in čudovito osebnost. Kjerkoli se mlada umetnica pojavi, poskrbi za veliko navdušenja in občudovanja. Veseli smo, da v kakšnem samotnem kotičku več ne piše pesmic za Chrisa Browna in Miley Cirus, čeprav ji gre tudi to zelo dobro od rok. Leta 2011 je občinstvo navdušila s svojim prvim studijskim albumom, ki jo čez noč izstrelil v zvezdniško orbito.

  Kot sodnica in članica žirije v BBC-jevi oddaji The Voice UK od konca marca svoje znanje in inspiracijo posreduje mladim glasbenim talentom, ki jim je lahko z izjemno glasbeno potjo vzgled in navdih. Pri tem ji družbo delata producent in vrhunski glasbenik Will.i.am iz skupine Black Eyed Peas, ki je bil za svoje številne glasbene dosežke že večkrat nagrajen s platinasto naklado, ter pop legenda Tom Jones. Jessie J je zagotovo pojem za stilsko dovršenost in trendovski videz, ki je blizu mladim umetniškim ustvarjalcem v Angliji pa tudi drugod po svetu.

 • Jessie J in njena pričeska v stilu ombre

  Pred kratkim je sprejela vlogo sodnice v glasbeni oddaji The Voice UK in si hkrati omislila tudi novo pričesko. 24-letno Londončanko smo lahko občudovali s povsem novo in ekstravagantno pričesko v stilu ombre, pri čemer gre za zanimiv preplet dveh različnih barvnih nians. Novo pričesko je na twitterju predstavila z besedami: ''Poglejte, sem blond!''

  Jessie J ima dolge temno rjave lase, vendar je konice las v višini brade ''potopila'' v blond barvo v odtenku medene blond. Tako je ustvarila zanimiv kontrast različnih oblik in barvnih odtenkov. Po eni strani lahko vidimo dosledne linije njenega eksaktno postriženega frufruja in nekoliko bolj nežne linije preostale dolžine las, potem pa še zanimiv kontrast med temnejšim odtenkom na lasišču in svetlejšimi lasnimi konicami. Zanimiva podoba, ki zaradi umetniškega barvnega prelivanja deluje zelo mehko in obenem ubrano.

  Ali si tudi vi želite imeti pričesko v stilu ombre look z razkošnim frufrujem? V nadaljevanju vam bomo predstavili, kako lahko brez težav ustvarite čudovito pričesko v stilu Jessie J.

 • Vse, kar potrebujete za stilsko pričesko v stilu Jessie J:

  Šampon za ravnanje las ali regenerator, likalnik za ravnanje, štirioglata krtačo in sprej za zaščito pred vročino, vosek, gel za čudovit lesk

 • Stilsko oblikovanje pričeske v stilu ombre:

  1. Če si želite temne lase pobarvati na svetlo, jih morate v višini brade (v smeri proti konicam) posvetliti, zato da boste lahko uspešno nanesli svetlo barvo (na primer odtenek medene blond). Bolj preprosto je, če si omislite barvni kontrast s temnejšimi konicami in svetlejšim barvnim odtenkom na lasišču.

  2. Da bodo lasje gladki in sijoči, vam priporočamo šampon za ravnanje ali regenerator.

  3. Če želite imeti povsem ravne lase, jih morate po umivanju osušiti s štirioglato krtačo, nato pa predel frufruja in preostalo dolžino postopoma zravnajte z likalnikom.

  4. Za rahlo valovite lase uporabite kodralnik in postopoma navijte posamezne pramene. Predhodno uporabite sprej za zaščito pred vročino.

  5. Na dlani nanesite nekaj voska in poudarite posamezne pramene.

  6. Na koncu uporabite še gel za visok lesk. Nanesite ga na frufru in na preostalo dolžino las.