Schwarzkopf Trendovski videz

Zvezdniški stil meseca: glamurozna kodrasta pričeska Izabel Goulart

Glamurozni kodri Izabel Goulart
Čudovit volumen, visok sijaj in bujno razkošje las: glamurozni kodri Izabel Goulart zagotovo prejmejo prvo nagrado v vseh treh disciplinah
© Schwarzkopf & Henkel

Glamurozna kodrasta pričeska Viktorijinega angelčka (Victoria’s Secret) je odlična izbira za božično zabavo, družinsko praznovanje ali novoletno prireditev. Povedali vam bomo, kako lahko tudi vi ustvarite takšne čudovite kodre z velikim volumnom. S takšno pričesko boste preprosto zablesteli, naši nasveti pa vam bodo pri tem pomagali.

 • Izabel Goulart je v svojem domačem mestu São Paulo odkril zvezdniški stilist, medtem ko se je ta odpravljala po nakupih. Zagotovo lahko njeno odkritje pripišemo tudi prečudovitim kodrastim lasem, ki vsekakor vzbujajo pozornost. To je bil tudi začetek njene osupljive kariere supermanekenke in fotomodela. Danes se lahko 27-letna vrhunska in zelo uspešna manekenka pohvali s številnimi ponudbami za delo, od leta 2005 pa nastopa tudi za znamko Victoria's Secret. Izabel spada med najbolj znane manekenke na svetu.
   
  Njeno čudovito kodrasto pričesko smo izbrali za zvezdniški stil tega mesece tudi zato, ker je takšna pričeska idealna za božično praznovanje, družinske dogodke in novoletne zabave. Kodrasti lasje z veliko volumna nežno padajo preko ramen. Pričeska deluje glamurozno, razkošno in ima čudovit sijaj.
   
  Če si tudi vi želite takšno pričesko, kot jo ima Izabel Goulart, morajo biti vaši lasje dolgi najmanj do ramen. Poleg tega morajo biti rahlo stopničasto postriženi. Osnova za takšno pričesko je visok sijaj, zato vam priporočamo redne negovalne kure za zdravje vaših las.

  Zaupali vam bomo, kako boste korak za korakom tudi vi ustvarili takšno pričesko.

 • Za glamurozno pričesko v stilu Izabel Goulart potrebujete:

  peno za večji volumen, sredstvo za zaščito pred vročino, veliko okroglo krtačo, kodralnik z velikim premerom (najmanj tri centimetre), sprej za večji volumen, lak za lesk

 • Stilsko oblikovanje glamuroznih kodrov – postopek:

  • Lase umijte in jih osušite z brisačo. Nato nanesite peno za večji volumen in sredstvo za zaščito pred vročino ter jih osušite skoraj do suhega. Nato naredite prečo in jih do konca osušite z okroglo krtačo in sušilnikom.
  • Lase navijte na kodralnik, pri čemer morate začeti na konicah. Počakajte kratek čas in kodralnik odstranite. Pazite na to, da lase kodrate stran od obraza, tako bodo vaši čudoviti kodri dobili večji volumen
  • Ko so kodri ohlajeni, dolžino las nežno privzdignite in pustite, da mehko padajo – pri tem na lase nanesite sprej za večji volumen. Tako bo vaša pričeska dobila čudovito razkošje, ki vam ga bodo zavidali.
  • Na koncu uporabite še lak za lesk. Vaša pričeska za posebne priložnosti je ustvarjena.
 • Dodaten nasvet za glamurozno kodrasto pričesko za slovesne večerne dogodke

  Če ste namenjeni na slovesno prireditev, vam priporočamo, da v svojo torbico spravite majhno stekleničko spreja za večji volumen, ki vam bo pomagal, da boste pričesko osvežili.

 • Izabel Goulart za Schwarzkopf

  Od junija 2011 lahko Izabel Goulart vidimo v oglasnem spotu za Schwarzkopfovo blagovno znamko za nego las Gliss Kur. Od novembra jo tako lahko občudujemo v televizijskem oglasu za dnevni oljni eliksir Gliss Kur.