Schwarzkopf Trendovski videz

Zvezdniški stil tega meseca: Busy Philipps in njena poletna spletena pričeska

Busy Philipps’ Frisur
Busy Philipps svoje čudovite blond lase pogosto oblikuje v zanimive pričeske, ki popestrijo celoten videz. Poletna spletena pričeska deluje zelo uglajeno, elegantno in prefinjeno
© Getty Images

Mlada in uspešna filmska igralka je po naravi zelo vesela in razigrana, s svojo pozitivno naravnanostjo pa je vselej v središču pozornosti. Spletena pričeska z globoko stransko prečo lepo pristaja k čudoviti blond barvi las. V nadaljevanju vam bomo pokazali korak za korakom, kako lahko tudi vi ustvarite takšno čudovito pričesko za vroče poletne dni.

 • Nemško občinstvo je Busy Philipps prvič osvojila kot prikupna Audrey Lidell v uspešni mladinski seriji Dawson's Creek. Deset let kasneje nas še vedno navdušuje v seriji Cougar Town, kjer igra skupaj s Courtney Cox.

  Vzdevek Busy, ki bi ga lahko prevedli kot zaposlena, živahna …, je dobila od svojih staršev, saj je bila kot otrok vedno v gibanju. Kot uspešna filmska igralka, mamica in scenaristka živi povsem v skladu z ljubkovalnim vzdevkom, ob vsem tem pa še vedno izžareva pozitivno voljo in naraven videz. Elizabeth Jane Busy Philipps je že šest let poročena s scenaristom Marcom Silversteinom, s katerim ima štiriletno hčerko, prikupna družinica pa se bo kmalu povečala še za enega družinskega člana. Pričeska, ki jo ima Busy, je mladostna, razigrana in razposajena. Z veseljem eksperimentira in pri tem uporablja najrazličnejše modne dodatke, okrasne obročke, preizkusila pa je tudi že ekstremni ombre-look v kombinaciji s temnejšim lasiščem in izrazito blond barvo las na preostali dolžini.

  Tokrat se nam je predstavila z zanimivo spleteno pričesko povsem v stilu sonca, morja in vročega poletja. To je pričeska z globoko stransko prečo in spleteno kitko na sprednjem delu lasišča. Popolna pričeska za čudovito poletno blond barvo las! V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako lahko tudi vi povsem enostavno ustvarite takšno pričesko.

 • Vse, kar potrebujete za pričesko v stilu Busy Philipps:

  Pena za utrjevanje, gel za stilsko oblikovanje, sponke, lak za lase, lak za visok lesk

 • Busy Philipps’ Frisur
  Busy Philipps nosi casual pričesko s kito.
  © Getty Images

  Stilska navodila za poletno spleteno pričesko, ki jo ima Busy Philipps:

  1. Pomembno je, da lase pred spletanjem dobro prečešete. Tako boste preprečili, da bi se zavozlali, poleg tega pa bo spletanje povsem enostavno. Uporabite peno za utrjevanje, ki bo poskrbela za oprijemljivost in strukturo.

  2. Ustvarite globoko stransko prečo, nato pa na sprednjem delu lasišča nanesite malo pene za utrjevanje.

  3. Ob strani začnite spletati kitko, ki naj poteka poševno – od stranske preče do nasprotnega ušesa. Kitko spletite vse do konca. V ta namen postopoma dodajajte posamezne pramenčke iz zgornjih las, s čimer boste ustvarili popolno obliko in obstojnost.

  4. Spleteno kitko pritrdite s sponkami, konec kitke pa pritrdite za ušesom. Pustite, da preostali lasje padajo preko, tako da konec kitke ni viden.

  5. Uporabite še lak za lase, ki bo poskrbel za dodatno obstojnost, lak za visok lesk pa bo poskrbel za visok faktor zavidanja in bleščeč videz.