Schwarzkopf Trendovski videz

Stilska navodila: Pričeska Amber Heard

Stilska navodila: Pričeska Amber Heard
Amber Heard nas je navdušila z zanimivo, na eno stran počesano pričesko v kombinaciji s spleteno kitko
© Getty Images

Amber Heard nas vedno znova preseneča z ekstravaganco, eleganco in raznolikostjo. Njene pričeske so prava paša za oči in vselej v središču pozornosti. Bi si želeli tudi vi ustvariti takšno pričesko z osebno noto? V nadaljevanju vam bomo predstavili postopna navodila, s katerimi vam bo to uspelo povsem enostavno.

 • Uspešna filmska igralka, ki je med drugim igrala z Nicolasom Cageem, Harrisonom Fordom in Johnnyjem Deppom, tako v filmih kot tudi v serijah (npr. O. C. in Californication), nas poleg svojega igralskega talenta in zanimivih vlog navdušuje z osebno podobo. Doslej sicer ni prejela zlatega globusa ali oskarja, vendar smo prepričani, da bo mlada igralka, ki je bila rojena leta 1986 v ameriškem Teksasu, sčasoma osvojila kakšno prestižno priznanje za izjemne filmske dosežke. Zagotovo je že v tem trenutku zanimiva predvsem njena optična popestritev filmskih platen in rdečih preprog tega sveta. Številnim gledalcem je lepotica s temno blond barvo las znana kot izbranka Johnnyja Deppa. Spoznala sta se leta 2012 pri snemanju filma The Rum Diary, na začetku 2014 pa sta objavila svojo zaroko. Pred tem je bila Amber Heard, ki je že od nekdaj želela postati igralka, skupaj s fotografinjo Tasyjo van Ree. 

 • Amber Heard in njene pričeske

 • Amber Heard in njene pričeske
  Amber Heard s figo, grivo in spleteno visoko speto pričesko (od leve proti desni)
  © Getty Images

  Amber Heard rada poudari svoj ženstveni videz s čudovitimi dolgimi, spuščenimi in rahlo kodrastimi lasmi, ki jih položi na eno stran ramen, kar deluje še posebno zapeljivo. Toda Amber ni samo zapeljiva in očarljiva, temveč tudi klasično elegantna. Pogosto jo lahko opazimo z visoko spetimi pričeskami, ki poosebljajo eleganco in so včasih zelo sproščene, drugič zelo romantične. Pri njej lahko opazimo, da obožuje volumen na lasišču, med drugim ji odlično pristajata visoko speta pričeska in razkošna griva.

  V Cannesu 2014 se je Amber Heard na premieri 2 Days, 1 Night režiserja Luca Dardenne, z Marion Cotillard v glavni vlogi, predstavila z zapeljivo pričesko v stilu side-swept s kitko, pri kateri so lasje počesani na eno stran in položeni preko ramena. Zagotovo popolna pričeska za svečane priložnosti, ki navdušuje. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako boste tudi vi povsem enostavno ustvarili takšno pričesko.

 • Vse, kar potrebujete za side-swept v stilu Amber Heard:

  Peno za večji volumen, tanko gumico, sprej za zaščito las pred vročino, debelejši kodralnik in solni sprej.

 • Creating Amber Heard's Hairstyle
  © Getty Images

  Postopna navodila za pričesko v stilu Amber Heard:

  1. Lase umijte, nato pa nanje nanesite peno za večji volumen in jih osušite s krtačo.

  2. Na eni strani ustvarite prečo in lase položite na nasprotni strani preko ramena.

  Nasvet: Da bo vaš frufru imel izrazito obliko, kot vidimo pri Amber Heard, naj bo preča nekoliko bolj globoka kot običajno, lahko pa jo ustvarite tudi na nasprotni strani. 

  3. Na sprednjem delu lasišča z debelejšim kodralnikom v višini ušes ustvarite izrazito valovite lase (v ta namen vzemite široke pramene, zaščitite jih s sprejem proti vročini, nato jih navijte na kodralnik, pustite delovati kratek čas in kodralnik ponovno odstranite). Sedaj morate s prsti prečesati lase, zato da boste ustvarili razigrano in nekoliko razkuštrano pričesko v stilu undone. Ko ustvarite kodre, las več ne češite s krtačo. 

  4. Lase v višini ušes združite, nato jih razdelite na tri pramene in spletite francosko kitko v smeri proti zatilju. Kitka naj bo nekoliko bolj ekstravagantna, neenakomerna in razkuštrana. Takšen učinek je eksplicitno zaželen. Za izrazit skuštran videz lahko ustvarite preplet med povsem običajnim spletanjem kitke in dodajanjem dodatnih pramenčkov z leve in desne strani v posameznih segmentih.

  5. V območju zatilja kitko spletite vse do konic, nato konec kitke utrdite s tanko gumico. 

  6. Uporabite solni sprej, ki bo poskrbel za mat učinek in poudaril razposajen videz. 

 • V videoposnetku vam bo Schwarzkopfov strokovnjak za lase Armin Morbach predstavil, kako lahko ustvarite čudovite kodre. 

 • Video: Kako spremeniti gladke lase v sanjske kodre