Schwarzkopf Trendovski videz

Glasovanje za pričesko: Kateri zvezdnici undercut bolje pristaja?

Cassie Ventura in Amelle Berrabah

Undercut je ekstravagantna, nekonvencionalna pričeska, ki na prvi pogled deluje nekoliko uporniško. Toda pevki Cassie Ventura in Amelle Berrabah dokazujeta, da lahko ta trendovska pričeska deluje tudi zelo elegantno. Pri glasovanju za najlepšo pričesko lahko izberete najlepšo po svojem okusu.

 • Undercut
  Cassie Ventura in Amelle Berrabah sta se odločili za stilski undercut. Kateri zvezdnici trendovska pričeska pristaja bolje?
  © Getty Images
 • Pričeska v stilu undercut izvira iz metalske in gotik scene. Pri tej pričeski so lasje na eni strani bistveno skrajšani oziroma obriti, medtem ko zgornji lasje ostanejo dolgi. V sodobnem času je undercut trend, ki je našel veliko zagovornikov tudi pri zvezdnicah in zvezdnikih iz sveta filma in glasbe. Cassie Ventura in Amelle Berrabah dokazujeta, da je lahko undercut obenem tudi zelo ženstven in eleganten.

  Če primerjamo obe zvezdnici, bi lahko rekli, da sta na prvi pogled videti kot dvojčici, imata namreč zelo podobni pričeski. Cassie Ventura je R&B-pevka, plesalka in manekenka. Ameriška zvezdnica je postala slavna zaradi pesmi Me & U, ki jo je leta 2006 zapela svoji materi za njen rojstni dan. Angležinja Amelle Berrabah je prav tako uspešna pevka, ki je že več let članica uspešne in zelo atraktivne ženske skupine Sugababes.

  Cassie, ki ima undercut v kombinaciji z dolgimi lasmi, si vsekakor upa bistveno več kot Amelle. Polovica glave je skoraj povsem obrita. Amelle pa se je odločila za nekoliko bolj mehko različico undercuta, pri kateri lahko, če želi, obriti predel v trenutku skrije s kratko pričesko v stilu boba. Pri Amelle, ki ima kratko pričesko, undercut ne deluje tako ekstremno.

  Kateri zvezdnici takšna trendovska pričeska bolje pristaja? Ali je to Cassie s povsem kratkim undercutom v kombinaciji z dolgimi lasmi ali Amelle z nekoliko bolj mehko različico v kombinaciji s kratko pričesko v stilu boba?

  Ali si tudi vi želite, da bi preizkusili takšno pričesko? V tem primeru vam ni treba takoj poseči po brivskem aparatu. Vrhunski lasni stilist Armin Morbach vam bo v videoposnetku zaupal, kako ustvariti navidezen undercut.

 • Video: Kako ustvariti navidezen undercut