Schwarzkopf Trendovski videz

Glasovanje za najlepšo pričesko: Kateri blond barva las bolje pristaja?

Emmi Roberts ali Demi Lovato?

Bodisi da izbereta črno, rjavo ali blond barvo las … Emma Roberts in Demi Lovato sta preprosto očarljivi in ljubki, ne glede na to, za kakšno barvo se odločita. Nazadnje sta si izpolnili skrito željo in se prelevili v očarljivi blondinki. Z novo pričesko in svetlo blond barvo las zagotovo privabljata številne poglede občudovanja. Toda, katera je lepša? Vabimo vas, da nam zaupate svoje mnenje in glasujete.

 • Spoznajte novopečeni blondinki: Emmo Roberts in Demi Lovato
  Emma Roberts in Demi Lovato sta spremenili barvo las in se prelevili v prelestni blondinki. Katera je po vašem mnenju bolj očarljiva?
  © Getty Images
 • Blond že od nekdaj velja za eno najbolj priljubljenih barv, ki jo obožujejo mnoge ženske, pa naj bodo to povsem pobarvani lasje ali samo posamezni prameni. Barva deluje zelo mehko, nežno, subtilno in mladostno. Znano je, da odlično reflektira svetlobne odseve, zato obrazne linije delujejo mehkejše in bolj prefinjeno.Toda kljub temu blond ne pristaja vsakomur, saj lahko marsikoga naredi preveč bledoličnega.

  Mladi filmski igralki Emma Roberts in Demi Lovato sta se odločili za drzen korak in si omislili izrazit prehod s temne barve na izrazito svetlo blond.

  Še posebno izrazita je sprememba pri Demi Lovato, ki smo je navajeni s temnejšo barvo las in rokersko pričesko. Vendar pa ji ljubka blond barva, s katero se je prvič predstavila na dobrodelni prireditvi, po našem mnenju pristaja enako dobro. Kot blondinka nas je presenetila že pred letom dni, vendar se je kaj hitro odločila za prehod na naravno temno rjavo. Z zanimanjem bomo spremljali, kako dolgo bo tokrat ostala pri svoji odločitvi.

  Tudi Emma Roberts, ki je nečakinja zelo slavne Julie Roberts, se je za blond barvo odločila že v preteklosti. Vedno znova eksperimentira s prameni v različnih blond odtenkih. Tokrat si je omislila lasne podaljške in svoje lase z dolžino do ramen spremenila v čudovito razkošje dolgih las, ki krasijo celotno podobo.
  Kateri po vašem mnenju blond barva las pristaja bolje? Vi odločate, zato glasujte!