Trendy Looks 2017

Trendovska pričeska: Paž z valovito strukturo

Paž z valovito strukturo
Vanessa Hudgens in njena trendovska pričeska: Paž z rahlo valovito strukturo
© Getty Images

Predstavljamo vam pričesko, ki deluje sveže, trendovsko in prefinjeno. Navdušuje s čudovito, rahlo valovito strukturo, dolžina las pa sega do ramen. To je pričeska, ki je letos osvojila številne zvezdnice, med njimi tudi Vanesso Hudgens, Jennifer Lawrence in še bi lahko naštevali. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako jo lahko ustvarite tudi vi. Zagotavljamo vam, da je to povsem preprosto.

 • Dovolite nam, da vam predstavim novo trendovsko pričesko, ki je različica priljubljenega paža – s to razliko, da navdušuje z izrazito valovito strukturo. Prav zato vnaša zanimivo spremembo in se predstavi v nekoliko drugačni podobi. Nad kreacijo so navdušeni tako zvezdnice kot tudi stilisti. Priznati moramo, da je tudi nam zelo všeč. Se sprašujete, zakaj je nova trendovska pričeska deležna tolikšne priljubljenosti in navdušenja? Lahko bi rekli, da pooseblja recept za uspeh v stilu ''Free Your Mind!'' Priljubljena pričeska je navdušila tudi številne hollywoodske zvezdnice, najbrž zato, ker se je odmaknila od strogih in začrtanih linij. Dokazuje, da so mehki kodri stilski in prepričljivi.

  V slikovni galeriji vam predstavljamo izbor najlepših pričesk, ki smo jih opazili pri Jennifer Lawrence, Ashley Benson in številnih drugih.

 • Paževska pričeska z mehkimi kodri

  Jennifer Lawrence in njena pričeska: Klasični paž s kodri

  © Getty Images  

  Jennifer Lawrence in njena pričeska: Klasični paž s kodri

  Jennifer Lawrence ni samo drzna filmska junakinja, tudi pri dolžini las si upa marsikaj. Njeni lasje so bili dolgi, nato si je omislila nekoliko krajše in se ponovno vrnila k daljšim lasem. Preizkusila je že skoraj vse. Ob tem moramo poudariti, da je Jennifer Lawrence velikokrat pred svojim časom, saj smo jo z valovitim pažem opazili že leta 2014. Sedaj je ponovno v modi: z dolžino las do brade, resasto postriženimi konicami in sredinsko prečo, ob tem pa seveda ne smejo manjkati mehki kodri, ki ustvarijo tipično strukturo. Pričeska še toliko bolj poudari nežne in ženstvene obrazne poteze, prav zato lepo pristaja k elegantni večerni obleki ali boemski podobi izrazne umetnice. Enako dobro pristaja modni jakni in ozkim kavbojkam pa tudi srajčni bluzi. Bodite drzni in si upajte!

  Ashley Benson in njena pričeska

  © Getty Images  

  Ashley Benson in njena pričeska

  Tudi filmska igralka Ashley Benson se navdušuje nad različnimi trendovskimi pričeskami, zato ne preseneča, da rada preizkuša različne dolžine in stile. Ostaja zvesta blond barvi, pri pričeskah pa je veliko bolj eksperimentalna. Prav zato ne preseneča, da se je med drugim odločila za valoviti paž. Zvezdnica, ki jo poznamo po seriji Pretty Little Liars, si je omislila valoviti paž v nekoliko drugačni podobi, saj se je odločila za priljubljeno različico clavi-cut, za katero je značilna dolžina do ključnice. Frufru je postrižen enakomerno in počesan na sredinsko prečo, lasje pa segajo do brade. Pričeska še toliko lepše pride do izraza zaradi kodrov, ki se pričnejo v višini obrvi, temnejši narastek pa je zato toliko bolj poudarjen

  Haley Bennett in njena pričeska

  © Getty Images  

  Haley Bennett in njena pričeska

  Trendovski paž z rahlo valovito strukturo si lahko omislite tudi, če las ne želite postriči. Preprosto oblikujete navidezen paž, ki ga naredite tako, da lase nekoliko spodvijete, nato pa ustvarite stransko prečo. S takšno pričesko se boste prelevili v hollywoodsko zvezdnico, kot lahko vidimo tudi pri Haley Bennett. Da bo kreacija lepo prišla do izraza, morajo imeti lasje dolžino vsaj do ramen. Prečo naredite ob strani, nato pa posamezne pramene postopoma navijte na večji kodralnik. Na zatilju lase povežite v čop in gumico potegnite skoraj do konca, nato ga spodvijte tako, da bodo lasje imeli dolžino do brade. Za popolno obstojnost uporabite sponke in že ste pripravljeni za svoj zvezdniški nastop

  Julianne Hough in njena pričeska

  © Getty Images  

  Julianne Hough in njena pričeska

  Prehod na drugačen stil: Julianne Hough se je povsem neopazno poslovila od kratko postrižene pričeske v stilu pixie. Prehod na novo pričesko je uspel v celoti, saj nas je igralka povsem navdušila s pažem z rahlo valovitimi lasmi. Neenakomerna dolžina las pri rahlo kodrasti strukturi ne vzbuja pretirane pozornosti. Prav nasprotno, poskrbi za še večji volumen in izrazit stil. Še stilski nasvet: Naredite stransko prečo z ''neurejeno'' cikcak linijo, nato lase počešite na eno stran, kot vidimo pri Julianne, in jih zataknite za uho. Pričeska še posebno lepo deluje pri obleki, ki odkriva ramena, saj v tem primeru še toliko bolj pridejo do izraza veliki uhani, verižice in drug modni nakit

  Ashley Green in njena pričeska

  © Getty Images  

  Ashley Green in njena pričeska

  Paž ponuja izjemno raznolikost, bodisi kot povsem klasična pričeska ali z rahlo valovito strukturo. Podobno je tudi pri trendovskih barvah za lase, na primer ombré (barvna kombinacija dveh izrazitih odtenkov, med temnejšim narastkom in svetlejšimi konicami) ali sombré, ki predstavlja nekoliko bolj nežno različico stila ombré, pri kateri prehodi med različnimi barvami niso tako zelo izraziti oziroma kontrastni. Ashley Green, ki jo poznamo po uspešni filmski sagi Somrak, se je odločila za nežen barvni preplet s svetlejšimi konicami in temnejšim narastkom. Predstavila se nam je s pričesko, ki združuje valovito strukturo in zanimiv barvni kontrast, pri čemer si je omislila dolžino do ramen. Čudovita kombinacija, ki pride pri rahlo valoviti strukturi še toliko lepše do izraza

 • Paž z valovitimi lasmi: Vse, kar morate vedeti o novi trendovski pričeski

  To je pričeska, ki v prvi vrsti svetu sporoča: ''Sem lepa, sem močna in želim se zabavati!'' To lahko vidimo tudi pri Vanessi Hudgens (slika zgoraj), ki nas je s svojo kreacijo popolnoma navdušila. Tako se je ljubka igralka dokončno poslovila od svojega mladostniškega videza, za katerega so bili značilni predvsem daljši lasje. Zvezdnica, ki jo poznamo po glasbenih filmih Highschool Musical, je tako pokazala, da je povsem 'ladylike'. Paž z valovitimi lasmi odraža visok stil in je izraz elegance. Poleg tega je zelo raznolik ter deluje samozavestno in subtilno.

 • Prednosti, ki jih prinaša paž z valovitimi lasmi

  - pristaja skorajda vsem oblikam obraza

  - primeren je za različne strukture las

  - omogoča pestro raznolikost

  - povsem enostavno stilsko oblikovanje

 • Valovito strukturo nežno skodranih las lahko ustvarite na različne načine, med drugim lahko uporabite kodralnik ali pa lase navijete na mehke navijalke. Naš strokovnjak Armin Morbach vam bo v videoposnetku predstavil obe možnosti. 

 • Videoposnetek: Kako ustvariti naravne kodre

 • Videoposnetek: Kako ustvariti kodre v stilu beach-waves