Trendy Looks 2017

Čudovit volumen las – pričeske kot iz frizerskega salona pri vas doma

Čudovit volumen
Čudovit volumen privlači poglede in pričesko spremeni v edinstveno razkošje lepote, ki vas postavi v središče pozornosti. To lahko vidimo tudi pri filmski igralki Holland Roden, ki si je omislila zanimivo grivo in tako še dodatno poudarila volumen
© Getty Images

Večina žensk si želi čudovit volumen in bogato razkošje zdravih las s prelestnim leskom. S pravilnim stilskim oblikovanjem vam bo to zlahka uspelo. Tako boste s samo nekaj potezami ustvarili popoln volumen in si pričarali edinstveno pričesko za najrazličnejše priložnosti. V nadaljevanju vam bomo predstavili profesionalne pričeske, ki jih lahko povsem enostavno ustvarite tudi sami.

 • Slavna Brigitte Bardot, ki je že zakorakala v sedemdeseta, je zagotovo najbolj nepozabna zaradi blond barve las in razkošne pričeske z izrazitim volumnom, saj se je zaradi kultne stilske pričeske in ljubkega videza vpisala v svetovno zgodovino. Tudi v sodobnem času je razkošna pričeska osvojila številna ženska srca, ki obožujejo brezčasno eleganco in lepoto. Zagotovo se marsikdo ne more pohvaliti z gostimi lasmi in razkošnim volumnom, toda s preprostimi profesionalnimi triki si boste zlahka pričarali nekaj dodatnega volumna.

 • Vse, kar potrebujete za čudovit volumen

  Suhi šampon, glavnik s konico, sprej za večji volumen, lak za lase

 • Navodila za razkošno pričesko

  1. Če si želite ustvariti pričesko z izjemnim volumnom, morajo biti lasje povsem suhi. Najbolje je, da v ta namen uporabite suhi šampon, s čimer bodo lasje dobili izrazito strukturo.

  2. Nanesite sprej za volumen in lase postopoma, pramen za pramenom, narahlo natupirajte z glavnikom.

  3. Natupirane lase rahlo počešite in volumen utrdite z lakom za lase.

  Filmska igralka Holland Roden (na sliki zgoraj) si je omislila XXL-grivo v kombinacijiz undone-lookom. V tem primeru je lase treba natupirati izključno na zgornjem delu lasišča, preostala dolžina las pa naj mehko pada na ramena. Lase s krtačo osušite pokončno in jih še enkrat natupirajte z glavnikom. Nato pa oblikujte razkošno grivo, ki jo morate utrditi s sponkami. Na koncu uporabite še nekaj laka za lase. 

  Čudovit volumen lahko ustvarite tudi z drugimi metodami. Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach vam bo v videoposnetku prikazal nekaj profesionalnih trikov, ki vam bodo pri tem v pomoč. V galeriji pa vam bomo predstavili izbor čudovitih pričesk z razkošnim volumnom, ki jih boste hoteli preizkusiti tudi vi.

 • Video: Tako boste ustvarili čudovit volumen

 • Pričeske z volumnom v laseh

  Čudovit volumen: Jessica Hart

  © Getty Images  

  Čudovit volumen: Razkošna figa

  Jessica Hart ima figo, ki je nekoliko neobičajna in predvsem zelo posebna. Trendovska različica je malo bolj razkošna in ekstravagantna, zato zagotovo privabi veliko pozornosti. 


  Stilska navodila: Lase natupirajte v skladu z navodili, nato pa jih na vrhu lasišča povežite v elegantno figo. Za dodaten volumen lahko uporabite blazinico, ki bo poskrbela za XXL-učinek. Na koncu pričesko utrdite z lakom za lase

  Čudovit volumen: Felicity Jones

  © Getty Images  

  Čudovit volumen: Natupirana spletena pričeska

  Angleška igralka Felicity Jones ima po naravi zelo goste in zdrave lase z visokim sijajem. Z dodatnim volumnom je spletena kitka še bolj izrazita, celoten videz pa nadvse uglajen. 


  Stilska navodila: Lase natupirajte v skladu z navodili, kot je to opisano zgoraj, nato pa spletite kitko v obliki ribje kosti. Pri tem posamezne dele rahlo razvlecite, da bo kitka delovala bolj razkošno. Na koncu uporabite lak za lase, ki bo poskrbel za dodatno obstojnost 

  Čudovit volumen: Naya Rivera

  © Getty Images  

  Čudovit volumen: Pričeska v stilu navideznega boba

  Pričeska v stilu navideznega boba ustvari občutek dodatnega volumna, saj so lasje spodviti oziroma oblikovani v pentljo. Če boste uporabili še lak za visok lesk, boste zažareli kot Naya Rivera.  


  Stilska navodila: Ustvarite prečo in lase narahlo natupirajte. Nato lase povežite z gumico, ki jo potegnete vse do konic, s čimer boste ustvarili zanimivo pentljo. Na koncu pentljo spodvijte in lase pritrdite tako, da to ni vidno. Lak za lase bo poskrbel za potrebno obstojnost

  Čudovit volumen: Jennifer Hawkins

  © Getty Images  

  Čudovit volumen: Pričeska v stilu side-swept

  Zagotovo z ničimer ne morete ustvariti večjega volumna kot s kodri. Tega se zaveda tudi Jennifer Hawkins, ki je svoje čudovite kodraste lase oblikovala v zanimivo pričesko v stilu side-swept. Na eno stran počesani lasje delujejo zelo elegantno in razkošno.


  Stilska navodila: Ustvarite globoko stransko prečo in lase počešite preko levega ramena. Na desni strani lase z gelom počešite nazaj, nato pa s kodralnikom ustvarite čudovito razkošje popolnih kodrov 

  Čudovit volumen: Pixie Geldof

  © Getty Images  

  Čudovit volumen: Bob v stilu šestdesetih

  Šestdeseta so v znamenju razkošja in bogatega volumna, kar lahko vidimo tudi pri Pixie Geldof, ki ji bob v stilu Marilyn Monroe odlično pristaja.


  Stilska navodila: Lase umijte in jih osušite z brisačo, nato nanje nanesite večjo količino pene za volumen. Posamezne pramene navijte na široke navijalke. Lase osušite do suhega in kodre s prsti oblikujte v želeno obliko. Na koncu lase nekoliko skuštrajte, s čimer boste ustvarili učinek naravnega volumna in lahkotnosti