Trendy Looks 2017

Trend na blogu: Zlato rjavi lasje

Zlato rjavi lasje
Luisa (blog: Style Roulette) lase velikokrat oblikuje v stilu glamuroznih beach waves. Njeni čudoviti lasje lepo pridejo do izraza tudi v čopu
© Luisa / Style Roulette

Letošnje poletje je povsem v znamenju zlato rjave. Zanimivo barvno kombinacijo, ki združuje nežne rjave odtenke od karamelne do čokoladno rjave obožujejo tudi blogerke. Vabimo vas, da tudi vi preizkusite barvno kombinacijo in občutite poletno svežino sončnih žarkov na vaših laseh.

 • Blogerke so se to poletje odločile, da bodo v svojo barvo las vnesle sončne žarke. Predstavljamo vam zanimiv trend zlato rjave barve las, ki združuje odtenke blond in rjave, in sicer vse od sladke karamelne do zapeljive čokoladno rjave.

  Barva je nekaj posebnega, saj deluje, kot da bi jo poljubilo sonce. Lasje združujejo dve različni niansi, ki tvorita zanimiv kontrast in obenem ubran preplet. Pri tem se zaradi igre svetlobe na laseh ustvarijo zanimivi odsevi, ki spominjajo na bleščanje morja. To je trendovski stil ombre, ki poskrbi za edinstveno doživetje različnih nians, usklajenosti in poletne razigranosti. Uporabite lahko odtenke karamelne vse do čokoladnih nians, ki ustvarijo povsem naraven barvni prehod. Počutili se boste, kot da vas je objelo sonce in vas nežno zazibalo.

  Takšen rezultat lahko dosežete s kombinacijo v stilu two-tone, kot to vidimo pri Luisi, lahko pa si omislite tudi zanimive barvne pramenčke, kot pri Carli. V galeriji vam predstavljamo najlepše pričeske, ki bodo navdušile tudi vas.

 • Nasveti in triki za poletno zlato rjavo barvo las:

  Da bodo imeli lasje poleti izrazit lesk, jih morate ustrezno negovati. To pomeni, da jim morate nameniti dovolj vlage in jih zaščititi pred vročino. Za nego konic uporabite dragoceno negovalno olje.

  Poleg tega lahko uporabite lak za visok lesk, ki bo poskrbel za dodaten glamur. Tako bo vaša pričeska zasijala z diamantnim leskom tisočerih briljantov.

  Idealna pričeska za zlato rjavo barvo las: Da bo pričeska lepo prišla do izraza, morate imeti dolžino las najmanj do ramen. Priporočamo vam, da redno strižete konice, saj boste tako preprečili cepljenje konic.

  Najprimernejša pričeska za zlato barvo las: Preizkusite beach waves ali čudovite kodre, ki bodo ustvarili poletno vzdušje.

  Kako s pravilno tehniko barvanja do čudovite zlato rjave: Samo nekaj svetlih pramenčkov bo dovolj za zanimiv barvni preplet, ki vam bo pričaral poletno počutje.

  Čim temnejša je barva vaše polti, tem bolj temen je lahko barvni odtenek.

 • Trend na blogu – zlato rjava barva las

  Zlato rjava barva las: Luisa

  © Luisa / Style Roulette  

  Zlato rjava barva las: Luisa

  Luisa ima pričesko v stilu sleek-look, pri kateri zlato rjava lepo pride do izraza. Celotna podoba je usklajena s črno-belo kombinacijo usnjenih legins hlač, bele majčke in usnjene jakne. Luisa ima pričesko v stilu ombre-look, pri čemer si je omislila še nekaj dodatnih barvnih pramenčkov, ki ustvarijo harmonijo usklajenih barvnih prehodov

  Zlato rjava barva las: Carla

  © Carla / The Fashion Through My Eyes  

  Zlato rjava barva las: Carla

  Carla ima srednje dolge lase v odtenku ledeni cappuccino in latte-macchiato. Hmm, zelo sladko! Zaradi posameznih pramenov pričeska deluje zelo ubrano in usklajeno

  Zlato rjava barva las: Diana

  © Diana / Dressed up Alligators  

  Zlato rjava barva las: Diana

  Diana dokazuje, da je lahko izbira še kako pestra, bodisi da so to glamurozni kodri bodisi pričeska v stilu sleek-look. V obeh primerih zlato rjava barva lepo pride do izraza in vam pričara odlično počutje tudi v najbolj turobnih dneh. S takšno pričesko boste trendovski, zapeljivi in sijoči. Na lasišču in na konicah prevladuje zlato rjavi odtenek, ki lepo prehaja v odtenek svetlo rjave

  Zlato rjava barva las: Lauren

  © Lauren / Someone Like You  

  Zlato rjava barva las: Lauren

  Pri Lauren vidimo, da čokoladno rjava ni primerna samo za jesenski čas, temveč tudi za poletje. Njena polt je nekoliko temnejša, zato ji lepo pristaja tudi temnejši odtenek rjave. Lasne konice so samo za odtenek svetlejše kot lasišče. To ustvari občutek, kot da bi sonce lase posvetlilo povsem naravno

  Zlato rjava barva las: Isabella

  © tea & twigs  

  Zlato rjava barva las: Isabella

  Zlato rjava, ki spominja na sončni zahod: Isabella, ki skupaj z Jasmin ureja blog tea & twigs, ima čudovito zlato rjavo barvo las, pri kateri se prekrivata svetlo rjava in zlato blond. Barvni prehod je postopen, brez prevelikih kontrastov. Pričeska deluje povsem naravno in zelo romantično

 • Spletne povezave:

  Luisa in njen blog >> Style Roulette

  Carla in njen blog >> The Fashion Through My Eye

  Diana in njen blog >> Dressed Up Alligators

  Blog, ki ga pišeta Isabella in Jasmin >> tea & twigs

  Lauren in njen blog >> Someone Like You