Trendy Looks 2017

Trendi na blogih: modne visoko spete pričeske

Blogerke vam predstavljajo trendovske visoko spete pričeske, ki jih lahko ustvarite tudi sami
Ivania Carpio iz Nizozemske nam na svojem blogu predstavlja zanimive trendovske pričeske, v svojih video predstavitvah pa bralcem posreduje tudi zanimive napotke za ustvarjanje čudovitih pravljičnih pričesk
© Ivania Carpio / love-aesthetics.blogspot.com

Blogerke so nam predstavile trendovske visoko spete pričeske. Praznovanja in zabave so idealna priložnost za glamurozne pričeske, ki vam bodo polepšale posebne trenutke. Blogerke so nam v svojih video predstavitvah posredovale preprosta in razumljiva navodila za oblikovanje stilskih visoko spetih pričesk, ki jih boste zlahka oblikovali tudi sami.

 • Video predstavitve za visoko spete pričeske

 • Čeprav so čopi in fige zelo lepe in elegantne pričeske, pa si lahko za slovesne priložnosti, kot so na primer različni slavnostni dogodki, privoščite tudi kakšno zelo elegantno, morda celo nekoliko ekstravagantno kreacijo. V mislih imamo visoko speto pričesko in popolno stilsko podobo, ki se bosta odlično skladali s kratko mini obleko v črni barvi ali slovesno večerno toaleto. Seveda je lahko vaša mini obleka tudi rdeča ali zelena, saj pri izbiri barv ni nobenih omejitev. Zagotovo pa vaša glamurozna večerna toaleta potrebuje glamurozno pričesko, zato da se boste počutili čudovito in samozavestno.

  Tudi modno ozaveščene blogerke obožujejo visoko spete, umetniško spletene in umetelno oblikovane pričeske. Prav tako so nas navdušile s čudovitimi stilskimi in številnimi praktičnimi nasveti, ki so marsikomu v pomoč pri oblikovanju in ustvarjanju pričeske. Tako so nas blogerke razveselile z video predstavitvami, ki so prava poslastica in čudovita paša za oči. Preizkusite! Prepričani smo, da vam bodo pričeske odlično uspele.

 • Visoko spete pričeske z romantično noto

 • Blogerke vam predstavljajo trendovske visoko spete pričeske, ki jih lahko ustvarite tudi sami
  Visoko speta pričeska je bila blogerki Melissi še posebno všeč. Na njenem blogu boste našli preprosta navodila, s katerimi boste takšno pričesko zlahka ustvarili tudi sami
  © Melissa / mysoulisthesky.blogspot.com

  Melissa iz bloga My Soul is the Sky, ki je dobil svoje ime po Shakespearovem gledališkem delu Sen kresne noči, je velika privrženka romantičnih visoko spetih pričesk. Kot pravi sama, inspiracijo za svoje umetniške kreacije črpa pri stilski oblikovalki Rachel Zoe, ki skrbi za pričeske številnih zvezdnic in znanih osebnosti iz sveta filma in zabave, kot so na primer Kate Hudson, Nicole Richie in Keira Knightley. Vendar pa Melissa pričeskam doda svojo povsem lastno individualno noto, ki je zelo razigrana in ekstravagantna. Kot lahko vidimo na njenem blogu, obožuje visoko spete pričeske v kombinaciji z najrazličnejšimi kitkami. Najbolj všeč nam je bila njena romantična visoko speta pričeska v kombinaciji s stransko spleteno kito.

 • Blogerke vam predstavljajo trendovske visoko spete pričeske, ki jih lahko ustvarite tudi sami
  Nizozemska blogerka Ivania ima veliko število zvestih bralcev na internetu, ki s pričakovanji spremljajo njene umetniške kreacije. Zato ne preseneča, da je s svojo vilinsko pričesko navdušila tudi nas!
  © Ivania Carpio / love-aesthetics.blogspot.com

  Tudi njena kolegica, nizozemska blogerka Ivania Carpio iz bloga Love Aesthetics, obožuje elegantne stilske pričeske. Triindvajsetletna strastna modna privrženka različne stilske pripomočke včasih kupi v specializiranih trgovinah ali pa razreže drage modne dodatke in jih nato ponovno kreativno oblikuje v nekaj novega. Njene nekonvencionalne ideje so zelo priljubljene, saj je Ivania s svojim minimalističnim stilom prejela tudi številna mednarodna priznanja.

  Zelo nam je všeč njena najljubša visoko speta pričeska, ki deluje elegantno in hkrati zelo preprosto. Gre za nežno romantično pričesko s čudovito linijo prepletanja las, pri čemer dva stranska pramena nežno padata na obraz in tako zaokrožita čudovito podobo pričeske, ki odlično pristaja lahkotnim svilnatim oblačilom s pridihom romantične note in nostalgije. V kombinaciji z velikimi stilskimi uhani boste spominjali na prečudovito pravljično vilo, ki jo bodo vsi občudovali.

 • Blogerke vam predstavljajo trendovske visoko spete pričeske, ki jih lahko ustvarite tudi sami
  Blogerka Melly se nam je predstavila s svojo romantično visoko speto pričesko, ki se odlično sklada z lahkotno belo obleko. Vsekakor bi bila pričeska tudi zelo primerna za slovesno večerno prireditev in elegantno črno obleko
  © Melanie C. H. / my-stylebook.blogspot.com

  Petindvajsetletna blogerka Melly iz Stuttgarta obožuje umetniško oblikovane visoko spete pričeske. Na svojem blogu My Stylebook dokazuje, da se lahko visoko spete pričeske, ki sicer na pravi pogled delujejo zelo zapleteno, oblikujejo zelo preprosto. Elegantno pričesko lahko s pravimi nasveti oblikujete zelo enostavno, ne da bi morali žrtvovati veliko časa. Vse, kar potrebujete za takšno skorajda starodavno pričesko, je trak za lase in nekaj minut časa. Rezultat je čudovita romantična visoko speta pričeska v stilu Kleopatre. Takšna pričeska je idealna za vse, ki imajo malo časa, vendar si želijo kraljevskega videza.

 • Razigrane visoko spete pričeske

 • Blogerke vam predstavljajo trendovske visoko spete pričeske, ki jih lahko ustvarite tudi sami
  © Bibi King / Mrs Kings Castle

  Podobne, a vendar povsem drugačne so visoko spete pričeske pri blogerki Bibi King, ki jih lahko občudujemo na njenem blogu Mrs Kings Castle. Mlada Berlinčanka svojim bralcem redno predstavlja najnovejše kreacije pa tudi nasvete iz vsakdanjega življenja (kot na primer recept za čudovit vanilijev sirup). Njen stil je mladosten, razigran in zelo preprost. Bibi prisega na praktične osnove, ki se jih lahko nauči vsak. Njena visoko speta pričeska, ki nekoliko spominja na umetniški pletež, je na prvi pogled videti zelo zapleteno, vendar temu ni tako. Bibi je svoje umetniške kreacije predstavila z video filmom in jih pospremila s koristnimi nasveti. Naš namig: pričesko lahko okrasite z umetniško okrasno sponko. Elegantna pričeska bo tako primerna tudi za najbolj slavnostne dogodke in večerne zabave.

 • Video predstavitve za visoko spete pričeske