Trendy Looks 2017

Blogerke so izbrale rdečo barvo las

Blogerke so izbrale rdečo barvo las
Reagan na svojem blogu deli koristne nasvete za barvanje las
© Hairdresser on Fire

Številne blogerke po vsem svetu so zase izbrale živordeče lase. Rdeča barva las je absolutni trend. Čudovito rdečo barvo so zase odkrile tudi številne zvezdnice. Povedali vam bomo, katere nianse so trendovske, in vam zaupali nekaj koristnih nasvetov za pravilno barvanje las.

 • Zvezdnice, ki so postale rdečelaske: Drew Barrymore
  Drew Barrymore je na rdeče pobarvala lase in obrvi, kar deluje zelo usklajeno in naravno
  © Getty Images

  Rdeči lasje so v naravi prava redkost. Tako imata naravne rdeče lase samo dva odstotka svetovnega prebivalstva. Klub rdečelask pa se je v zadnjih tednih povečal za veliko članic, predvsem zato, ker je rdeča barva las zelo trendovska. To lahko pripišemo znanim zvezdnicam, ki so se odločile za takšen stil, kot na primer Drew Barrymore, v še veliko večji meri pa blogerkam po vsem svetu, ki so se prav tako odločile za prepoznavno rdečo barvo las.

  Rdeča barva las: ostanite naravni

  Barvna paleta obsega bakreno rdečo, jagodno rdečo pa vse do intenzivne temno rdeče. Dovoljeno je vse, kar nam je všeč, vendar mora barvna niansa delovati čim bolj naravno. Rdeči lasje delujejo zelo harmonično, če je polt svetlejša. Če je vaša polt olivna ali temnejša, se posvetujte s strokovnjakom, ki vam bo znal svetovati. Barve v odtenkih slive, jajčevca ali črne češnje se v naravi ne pojavljajo pogosto in lahko delujejo preveč umetno.

 • Blogerke obožujejo rdeče lase


  Blogerka Reagan se je odločila za nežno jagodno rdečo barvo las, ki se lepo sklada z njeno poltjo. Reagan dela kot stilistka za lase v New Yorku in svoj blog uporablja kot kreativno možnost umetniškega izražanja. Poleg napotkov za stilsko oblikovanje pričesk in videoposnetkov s koristnimi nasveti, Reagan svojemu krogu gledalcev posreduje veliko nasvetov v zvezi z izdelki za nego in barvanje las.

  Lasje modne blogerke Rebecce iz Virginie imajo intenzivno bakreno noto. To ni bilo vedno tako. Preden si je lahko lase pobarvala na rdečo, je morala svoje naravne rjave lase postopoma pobeliti. Tako je prišla do svoje želene barve las. Na slikah, ki jih objavlja na svojem portalu, lahko vidimo, kako dobro se rdeča barva las ujema z njenimi rdečimi oblačili.

  Modni blog blogerke Luise nam predstavlja nostalgičen videz, ki nas popelje v prejšnje stoletje, ne da bi stil deloval arhaično. Umetniško oblikovani rdeči lasje mlade Francozinje se odlično skladajo z njeno celotno podobo.

 • Blogerke barvajo svoje lase na rdečo
  Rdečelaske: blogerka Rebecca je dokazala, da se lahko z rdečo barvo las odlično kombinira tudi rdeča obleka, medtem ko nas je Louise (blog Pandora) očarala z umetniško oblikovano pričesko
  © The Clothes Horse / Pandora
 • Spletne povezave

  Reagan in njen blog >> Hairdresser on Fire

  Rebecca in njen blog >> The Clothes Horse

  Louise in njen blog >> Pandora