Trendy Looks 2017

Blogerke obožujejo trend Dip&Dye in ekstravagantno pobarvane lasne konice

Dip Dye: Juliett Kuczyńska
Blogerke, kot tudi Juliett Kuczyńska, obožujejo trend barvanja lasnih konic v stilu Dip&Dye. Juliett si je tako za svoje konice omislila zanimivo pastelno barvo, ki ji odlično pristaja
© Juliett Kuczyńska / Maffashion

Trend barvanja lasnih konic v stilu Dip&Dye je popularen že precej časa in tako ostaja tudi letošnjo zimo, saj so pobarvane konice modna zapoved, ki se ji preprosto ne boste mogli upreti. Novost pa je, da lahko uporabite vse barve, od izrazite modre in zelene pa vse do nežnih pastelnih tonov. Pobarvane lasne konice so tako nasledile široko pobarvane lasne pramene v izrazitih barvah. Blogerke obožujejo nov trend, všeč pa je tudi nam.

 • Temnejši narastek je bil nedolgo tega absolutna modna prepoved, če se lahko izrazimo nekoliko dramatično. Toda najkasneje takrat, ko sta se filmska igralka Drew Barrymore predstavili s pričesko, ki je združevala kombinacijo svetlih konic in temnejšega narastka, ter povsem očarali kamere, je nastal nov trend. Dip&Dye je zelo praktičen, saj narastka ni treba redno barvati, pričeska pa nekoliko spominja na poletje na plaži in izprano barvo lasnih konic. Le kdo si ne bi želel videza v stilu sonca, morja in vetra v laseh? Tako se je veliko žensk s temnejšimi lasmi odločilo za posvetlitev konic, ki je ustvarila zanimiv odsev sončnih žarkov v laseh. Ženske, ki imajo po naravi svetlejše lase, pa so si omislile nekoliko temnejšo barvo na lasišču in s tem dosegle enak učinek.

 • Dip&Dye – tehnika, ki vam bo pričarala mavrico v laseh

  Privrženke trenda Dip&Dye obožujejo barve. Blogerke z vsega sveta so si za svoje lasne konice omislile zanimive barvne nianse v rožnati, lila, zeleni in številnih drugih izraznih barvah. Če so lasne konice nekoliko svetlejše od poletnega sonca, predhodna posvetlitev ni potrebna.

 • V nasprotju s poletnim trendom Dip&Dye, pri katerem se barve dobesedno zlijejo med seboj in pri katerem so ostri prehodi nezaželeni, se je to sedaj spremenilo. Dovoljeno je tako rekoč vse, kar nam ugaja. Učinek zbledele barve, ki je pogosto zahteval skorajda umetniško spretnost pri delu s čopičem, več ni zapovedan. Ne glede na to, ali gre za ostre ali mehke prehode med posameznimi barvami, pozimi je pomembno samo eno: konice morajo odsevati zanimivo barvno nianso, ki odstopa od barve lasišča.

 • Dip&Dye: Elle Ribera
  Dip&Dye: Elle Ribera iz bloga Opium Poppies (levo) in neznanka, ki jo je fotografirala Katja Hentschel (glamcanyon.com), sta odkrivali nov kreativni barvni trend
  © Elle Ribera / Opiumpoppies, Katja Hentschel / glamcanyon
 • Modna fotografinja Katja Hentschel, ki za svoj blog Glamcanyon že več kot štiri leta išče nove modne trende, je Dip&Dye z živahnimi barvnimi konicami odkrila na ulicah Berlina. Srednje dolgi blond lasje z dolžino do ramen in konicami v turkizno zeleni barvi se odlično podajo k budapesterjem (čevlji), usnjenemu mini krilu in zanimivemu ovratniku. Videz deluje nedolžno, vendar očarljivo, predvsem pa zelo trendovsko. 

  Študentka fotografije Elle Ribera, ki prihaja iz New Yorka, je na svojem blogu Opium Poppies preizkusila stilski trend Dip&Dye na svojih laseh. Konice dolgih blond las je potopila v nežno rožnato barvo, ki jo je kombinirala s turkizno zeleno pentljo in retro obleko. Rezultat je zelo zanimiva mojstrovina, ki je odlično usklajena, pri čemer bi jo lahko opisali kot stičišče med Mango (japonski strip) in modo šestdesetih let.

 • Dip Dye: Juliett Kuczyńska
  Juliett Kuczyńska z bloga Maffashion je s svojo pričesko z zanimivo pobarvanimi lasnimi konicami vnesla barvo in sonce v sivino hladnega letnega časa
  © Juliett Kuczyńska / Maffashion
 • Juliet Kuczyńska črpa svojo inspiracijo na internetu in ulicah. Študentka umetnosti iz Varšave se je odločila za nekoliko bolj naravno varianto Dip&Dye, kjer lasje niso pobarvani v velikih blokih. Zanimivo stilsko podobo je predstavila na svojem blogu Maffashion in jo dopolnila s čudovito atmosfero z nežnimi sončnimi žarki.

 • Spletne povezave:

  Blog Elle Ribera >> opiumpoppies

  Blog Katja Hentschel >> glamcanyon

  Blog Juliett Kuczyńska >> maffashion