Trendy Looks 2017

Trend na blogu: Blunt cut

Pričeska v stilu blunt cut
Anne z bloga Les Attitudes ima srednje dolge lase v stilu blunt cut v kombinaciji z XLL-frufrujem, ki sega vse do obrvi
© Anne / Les Attitudes

Pričeska v stilu blunt cut ni namenjena samo mladim dekletom. Predstavlja zanimivo stilsko možnost, ki so jo zase odkrile tudi blogerke in poslovne ženske vseh starosti. Jane Birkin in Suvi Koponen so povsem ravno postriženo pričesko z dosledno oblikovanimi linijami izbrale za svojo zaščitno znamko.

Če si želite spremeniti pričesko, ne da bi bistveno posegali v konture, je pričeska v stilu blunt cut najbolj prefinjen način za uvajanje čudovitih in ne preveč radikalnih sprememb. Spoznajte nov stil, ki je zelo priljubljen pri številnih blogerkah, in ugotovite, ali bi pristajal tudi vam.

 • Vse, kar morate vedeti o pričeski v stilu blunt cut

  Blunt cut označuje specifično striženje las, pri čemer gre za enakomerne in dosledno postrižene linije v isti dolžini. To je pričeska, ki je zelo primerna za najrazličnejše stile in strukturo las, še zlasti pa je primerna za ženske s finimi tankimi lasmi. Tako boste ustvarili občutek večjega razkošja kot pri stopničasto postriženih pričeskah.

 • Najbolj primerne pričeske za blunt cut

  Blunt cut je nadvse lepo izrazit v kombinaciji s sleek-lookom ali z beach waves. Zanimiv bo tudi čop, ki bo zaradi dosledno postriženih linij deloval veliko bolj elegantno, ali pa elegantna figa, ki jo boste v tem primeru oblikovali veliko lažje, saj vam posamezni lasje ne bodo zbežali na vse strani kot pri stopničasto postriženih laseh.

 • Blogerka Anne in pričeska v stilu blunt cut

 • Blunt Cut
  © Anne / Les Attitudes

  Anne iz bloga Les Attitudes obožuje stilsko izraznost in eksperimentiranje. Njena pričeska je včasih kodrasta in zelo ženstvena, drugič v stilu sleek-look in nekoliko bolj rokersko obarvana. Lase v dolžini ramen v stilu blunt cut stilsko oblikuje v skladu s slogom oblačenja in različnimi priložnostmi. Tako za poletno obleko izbere razigrano pričesko, ki izžareva veselje in razposajenost, spet drugič nekoliko bolj v rokerskem stilu z usnjeno jakno in povsem ravno pričesko, ki še bolj poudari enakomerne linije. Pričeska lepo pristaja ovalni obliki obraza in dovoljuje stilsko raznolikost. Še poseben namig: če želite imeti rahlo valovite lase, kodre ustvarite v višini oči, medtem ko naj bodo lasje ob lasišču ravni. S tem boste ustvarili zanimivo razigranost lahkotnih oblik.

 • Blogerka Audrey in njena pričeska v stilu blunt cut

 • Blunt Cut
  © Audrey Rogers / Frassy

  Audrey ureja blog, ki se imenuje Frassy. Tudi Audrey obožuje eksperimentiranje in stilsko izraznost, medtem ko pri stilskem oblikovanju las ostaja zvesta stilu blunt cut, ki ga izrazi na najrazličnejše načine. Njeni lasje so včasih spuščeni (lahko tudi v kombinaciji s klobučkom) ali speti v modno figo, zanimiva izbira je tudi eleganten čop. Pričeska odlično pristaja k najrazličnejšim stilskim oblikam. Blunt cut je lahko povsem cool, eleganten in obenem ladylike …, toda vselej tudi zelo preprost. ''Obožujem enostavne pričeske, ki zahtevajo malo truda, vendar zagotavljajo odlične rezultate,'' je navdušena Audrey.

 • Blogerka Leonie in njena pričeska v stilu blunt cut

 • Blunt Cut
  © Leonie Gerner/ La Leonella

  Pri blogerki Leonie lahko vidimo, kako je blunt cut izrazit pri različnih dolžinah las. Leonie obožuje eksperimentiranje z dolžino las, vse od kratkih pa do srednje dolgih, ki segajo preko ramen. Pri tem je Leonie zvesta ravno postriženi liniji, ki je nadvse lepo izrazita pri vseh dolžinah. ''Zelo rada eksperimentiram z rahlimi kodri, včasih si tudi sama postrižem sprednje lase. Če so lasje daljši, si pogosto omislim razigran čop ali pa kakšno modno pokrivalo. Pomembno je, da pričeska ne deluje preveč strogo, saj mi to ne pristaja,'' je prepričana blogerka. Leonie prisega na ženstvene linije in moderno izraznost z rokerskim pridihom. Svojo modno ustvarjalnost izraža na blogu La Leonella.

 • Spletne povezave:

  Anne in njen blog >> Les Attitudes

  Audrey in njen blog >> Frassy

  Leonie in njen blog >> La Leonella