Trendy Looks 2017

Trendovska pričeska: Razkošna figa v obliki croissanta

Trendovska pričeska: Razkošna figa v obliki croissanta
Nad kakšno pričesko se trenutno navdušujejo modne navdušenke? Predstavljamo vam razkošno figo v obliki croissanta. Chanel nam je postregel s slastnim in zapeljivim 'rogljičkom' v laseh
© Getty Images

Si želite preizkusiti nov, slasten in zelo priljubljen stilski trend? Priporočamo vam croissant! Nova trendovska pričeska je pravzaprav razkošna XL-figa v obliki francoskega rogljička, ki vam bo zagotovo posladkala dan. In vse to brez kalorij – izjemno in čudovito! Zakaj je ta pričeska tako zelo zapeljiva? Croissant v laseh je nadvse eleganten in obenem zelo ekstravaganten, zato se ga ne moremo nagledati. 

Visoka moda namesto pariške francoske umetnosti ustvarjanja slaščic: Croissant ni namenjen samo sladokuscem in ljubiteljem rogljičkov, ki nanj prisegajo ob jutrih. Zdaj so si ga omislile tudi modne navdušenke, ki so obliko zapeljivega rogljička prenesle v stilsko oblikovanje pričesk. Prav ste slišali, ne na krožniku, temveč v laseh. Croissant namreč predstavlja obliko razkošne fige, ki spominja na prepoznavno in priljubljeno francosko pecivo, s to razliko, da je oblikovan z lasmi in v velikosti XL. Novi modni trend je v tej sezoni povsem v ospredju, zato ne preseneča, da smo ga opazili tudi pri priznanih modnih oblikovalcih. Tako nam je blagovna znamka Chanel v sodelovanju s Karlom Lagerfeldom predstavila nova modna oblačila, ki jih dopolni croissant. Smo vzbudili vaš apetit? 

 • Rogljiček v laseh: Moderna figa z razkošnim učinkom

 • Rogljiček v laseh: Moderna figa z razkošnim učinkom
  Predstavljamo vam razkošno figo z zavitimi lasmi, ki spominja na croissant
  © Getty Images

  Potem ko so dolgo časa prevladovale napol visokospete fige in razigrane, visokospete fige, prinaša croissant novo izraznost in svobodo izražanja. Pri tej trendovski pričeski se gladko počesani lasje oblikujejo v nizko umeščeno figo v obliki srpa, ki se razteza po celotni dolžini zatilja in se zaključi v predelu senc. Tako 'rogljiček v laseh' nekoliko spominja na lovorjev venček – zagotovo zmagovalna stilska pričeska v vseh pogledih. Lepo pride do izraza v kombinaciji s strogo oblikovano stransko ali sredinsko prečo. Če želite ustvariti bolj mladosten videz, si lahko omislite daljši frufru, ki bo v tem primeru zelo primerna izbira

   

 • Pričeska v obliki croissanta: Posebna poslastica

 • Pričeska v obliki croissanta: Posebna poslastica
  V znamenju Vojne zvezd: Razkošna figa s sprednje strani spominja na kultno pričesko princese Leie iz Vojne zvezd
  © Getty Images

  Peka majhnih kruhkov? Ne s to pričesko! Croissant v laseh namreč nima nič opraviti z umirjenostjo in zadržanostjo – veliko bolj je v ospredju opaznost z zvezdniškim potencialom. Recept za uspeh pričeske v stilu razkošne fige, ki spominja na francoski rogljiček: Futuristično in nekoliko retro, dramatično in kljub temu elegantno. Trendovska megafiga združuje protislovja na umetelni in prefinjen način s stilsko dovršenostjo. In prav to je tisto, kar naredi elegantno pričesko moderno in fleksibilno. Croissant je ustvarjen za elegantna oblačila, večernim oblekam podeli hollywoodski glamur, poleg tega je primeren za kavbojke in modne majčke – deluje kot zanimiv element stilskega presenečenja, ki ustvari izrazit kontrast.