Trendy Looks 2017

Novi trendi uličnih stilov za moške

Novi trendi uličnih stilov za moške
Pričeska po navdihu: 2016 je v znamenju brezčasne klasike, kot je na primer gel pričeska z brado
© Getty Images

Pričeske po navdihu: Dolgi lasje, kratka dolžina, gel pričeska – v elegantnem videzu ali povsem ležerno. Kakšne pričeske imajo predstavniki uličnega stila? Predstavljamo vam trende za leto 2016 in najbolj priljubljene moške pričeske letošnje sezone.

 • Paša za oči: To ne velja samo za garderobo urejenih moških v uličnem stilu, temveč tudi za pričeske, ki navdušujejo s pestro raznolikostjo. V prvi vrsti sta pomembni individualnost in avtentičnost.

  Barometer trendovskih pričesk za leto 2016: Pričeske, ki smo jih lahko opazili pri modnih navdušencih, obenem podajajo napoved za nove trende prihodnje sezone. Podajte se na ulice ali pa pokukajte v našo galerijo, kjer boste našli veliko zanimivih idej.

   

 • Novi trendi uličnih stilov za moške

  Ulični stil: S šarmom

  © Getty Images  

  Ulični stil: S šarmom

  Zen Freeman je nadarjen glasbenik, ki navdušuje tudi s popolno stilsko pričesko. Lasje ob straneh so nekoliko krajši in z gelom počesani nazaj. Zgornji lasje so nekoliko bolj kodrasti in skuštrani. Sivo melirani lasje poskrbijo za zapeljivo noto.

  V letu 2016 velja: Sivo melirani lasje, ki so rahlo skuštrani, delujejo zelo atraktivno in nadvse šarmantno

  Ulični stil: Paž s klobukom

  © Getty Images  

  Ulični stil: Paž s klobukom

  Če želite nekaj ekstravagantnega in nenavadnega, se lahko ozrete po ulicah v Tokiu. Paž pri moških je tam povsem običajen. Globoka stranska preča v kombinaciji s klobukom deluje zelo simpatično in pričeski podeli prepoznavno avtentičnost.

  V letu 2016 velja: Z globoko stransko prečo boste letos dokazali, da vas povprečje ne zanima

  Ulični stil: Kratka pričeska z brado

  © Getty Images  

  Ulični stil: Kratka pričeska z brado

  Justin O’Shea je Mr. Style in pooseblja popolno stilsko urejenost. Deluje zelo 'cool' in skrivnostno, poleg tega vedno znova preseneča z različnimi pričeskami (pred kratkim si je brez opozorila obril brado). Njegov prepoznavni znak pa je (in ostaja) kratka pričeska s polno brado.  

  V letu 2016 velja: Kratka pričeska je velikokrat najboljša rešitev!

  Ulični stil: Daljši zgornji lasje

  © Getty Images  

  Ulični stil: Daljši zgornji lasje

  Mariano Di Vaio se vzpenja, kar velja tudi za njegove pričeske. Nekdanji igralec nogometa se je prelevil v pravega modnega guruja, ki izstopa predvsem s svojimi opaznimi pričeskami. Z izrazito grivo je Mariano, ki je tudi navdušen bloger, povsem v skladu z retrotrendom.

  V letu 2016 velja: Kdor tvega, ima lahko korist! 

  Ulični stil: Kodrasti lasje

  © Getty Images  

  Ulični stil: Kodrasti lasje

  Maneken David Gandy je urejen od glave do pet – pravi gospod: Lepe manire, prefinjen stilski nastop in občutek za po meri ukrojene obleke. Šarmantni Anglež tudi s pričesko ničesar ne prepušča naključju. Zadržani kodri bodo tudi v tej sezoni veljali za modno zapoved.

  V letu 2016 velja: Vselej z veliko mero stila!