Trendy Looks 2017

Moške pričeske 2013: Izbor najlepših pričesk na Milanskem tednu mode

Moške pričeske 2013
Pri takšni čudoviti pričeski se pogled preprosto mora ustaviti! Pri blagovni znamki Z Zegna so nam predstavili zanimivo in ob straneh povsem kratko pristriženo pričesko, pri čemer so lasje na vrhu z gelom oblikovani v različne smeri. Bellissimo!
© Getty Images

V sredini januarja so oči svetovne javnosti uprte v Milano, ki slovi kot italijanska modna metropola velikih dimenzij. Na Milanskem tednu mode smo si tokrat lahko ogledali kolekcijo za jesen/zimo 2013. V nadaljevanju vam predstavljamo izbor najlepših moških pričesk Milano Moda Uomo. Vabimo vas, da si jih ogledate, oziroma kot bi rekli Italijani – ecco, predstavljamo vam najlepše pričeske za moške!

 • Za laike so modne revije vselej izziv, saj so v vseh pogledih nadvse modne in se je zato na nove in običajno nekoliko bolj ekstravagantne trende treba šele navaditi. Nenavadno je, če tako zgodaj spoznamo trende za naslednjo sezono jesen/zima, ob tem pa nismo niti še prav v sezoni pomlad/poletje. Po drugi strani je tudi zelo zanimivo in vznemirljivo, če dobimo vpogled v prihajajoče trende in vidimo, ''kam nas vodi pot'' – kakšne pričeske prihajajo, kakšni bodo novi trendi in modne zapovedi, ki nas bodo razveseljevale.

  Na ta način dobimo tudi možnost, da si nove trendovske pričeske omislimo prej in predvsem pred vsemi drugimi. Po tej plati zagotovo predstavljajo zanimiv navdih. Na splošno je to privilegij, ki so ga največkrat deležni zvezdniki. Na rdečih preprogah pogosto opazimo najrazličnejše pričeske, ki bodo šele postale modne.

 • Moške pričeske 2013: Kakšni so novi trendi?

  Blagovne znamke Emporio Armani, Gucci & Co. in druge so nam predstavile zanimive stilske rešitve, ki se jih nismo mogli dovolj nagledati, saj so nas povsem prevzele. Poleg nove kolekcije modnih oblačil, ki smo si jih lahko ogledali na modnih brveh, so nas zelo navdušile tudi pričeske, ki so nam jih predstavili njihovi manekeni. Opazili smo kratke pričeske z daljšimi zgornjimi lasmi v kombinaciji z mehkimi kodri in stransko prečo, ki je delovala povsem naravno, pa tudi takšne, ki so bile počesane na obraz v kombinaciji z razkošnim stranskim frufrujem, in razkuštrane pričeske, ki so nas navdušile s svojo izvirnostjo. Izbor najlepših pričesk vam bomo prikazali v galeriji.

 • Moške pričeske 2013 – Milano Moda Uomo

  Moške pričeske 2013: Roccobarocco

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2013: Roccobarocco

  To je čudovita pričeska s stilom, ki deluje zelo prefinjeno in elegantno. Rahlo valoviti lasje so počesani na prečo in imajo velik volumen ob lasišču, medtem ko je preča rahlo valovita in počesana na eno stran.

  Moške pričeske 2013: Emporio Armani

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2013: Emporio Armani

  Povsem naravno in hkrati zelo stilsko: zgornji lasje segajo do ušes, nato pa so povsem sproščeno počesani nazaj. Če si želite ustvariti takšen volumen, vam priporočamo šampon ali peno za večji volumen. Lase osušite z okroglo krtačo, na koncu pa uporabite še nekaj voska, ki bo poskrbel za izrazito strukturo in visok sijaj.

  Moške pričeske 2013: Gucci

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2013: Gucci

  Gucci nam je predstavil pričesko, ki je zelo primerna za moške s tankimi lasmi. Lasje so stopničasto postriženi in v eni liniji potekajo od zgornjega dela lasišča do čela, pri čemer so oblikovani nekoliko poševno, tako da posamezne resice lepo padajo na čelo. Posamezne pramene lahko poudarite z voskom za lase.

  Moške pričeske 2013: Emporio Armani

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2013: Emporio Armani

  Zelo lepa in povsem klasična pričeska: Emporio Armani nam je predstavil kratko pričesko s stransko prečo, ki je primerna za vse priložnosti. To je brezčasna in vedno elegantna pričeska s kratko postriženimi lasmi ob straneh, ki poskrbijo za moderno noto.

  Moške pričeske 2013: Etro

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2013: Etro

  Etro nam je predstavil ekstravagantno pričesko z asimetričnimi linijami, ki vključuje mehke in prefinjene stilske elemente. Pričeska z dolgim frufrujem, ki poteka poševno in je počesana globoko na obraz, deluje zelo trendovsko.

  Moške pričeske 2013: Fendi

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2013: Fendi

  Skuštrana pričeska z velikim volumnom: Fendi nam je predstavil pričesko z visokim sijajem, ki je primerna za zelo goste in rahlo kodraste lase. V tem primeru si lahko pomagate s pudrom za večji volumen (preprosto ga nanesite na lasišče) ali pa uporabite vosek in poudarite posamezne pramene.