Trendy Looks 2017

Moške pričeske 2015 – najnovejši trendi iz Milana

Trendovske pričeske za moške 2015
Stranska preča bo v letu 2015 eden najpomembnejših trendov pri moških pričeskah
© Getty Images

Moški se bodo spremenili v mladeniče in mladi fantje bodo postali moški. Trendovske pričeske za moške 2015 so brezčasne, dinamične in vsestranske. Za vas smo pripravili izbor najlepših pričesk, ki smo jih videli na milanskem tednu mode Milano Moda Uomo konec junija.

 • Modni oblikovalci so nam na letošnjem tednu mode v Milanu predstavili nekaj zanimivih trendovskih pričesk za moške v letu 2015, pri čemer se glavno sporočilo glasi: ''Moški se bodo spremenili v mladeniče in mladi fantje bodo postali moški.'' To je preplet mladostnega in športnega videza ter preproste elegance. Vse v največji možni meri odraža nove trende za prihajajoče leto. 

 • Moške pričeske 2015: Z modnimi dodatki

 • Moške pričeske 2015
  © Getty Images

  Tudi moški imajo lahko svoje najljubše kose oblačil in druge modne dodatke, s katerimi se dobro počutijo. Bodisi da so to trendovska sončna očala, kot smo lahko videli pri blagovni znamki Tom Rebl, ki iz vsakega fantiča naredijo moderno ozaveščenega moškega, ali pa klasičen ribiški klobuk, kot smo videli pri blagovni znamki Andrea Incontri, ki izraža sproščenost in mladostno razigranost.

  Slika levo: Sončna očala in ribiški klobuček sta najpomembnejša modna dodatka za 2015.

 • Moške pričeske 2015: Z brado

 • Men’s Hairstyle Trends 2015
  © Getty Images

  Tridnevna brada pri moških nikoli ni iz mode. Nasprotno! Poraščenost obraza je še toliko bolj zaželena, bodisi da gre za izrazito polno brado ali nekoliko bolj sofisticirano, v vsakem primeru trend v letu 2015. Zanimiv kontrast v tem primeru je zagotovo gel pričeska, ki poskrbi za opaznost in markanten videz.


  Slika levo: Brada bo v letu 2015 nepogrešljiva.

 • V galeriji vam predstavljamo najlepše moške pričeske 2015.

 • Moške pričeske 2015

  Moške pričeske 2015: Stranska preča

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2015: Stranska preča

  Stranska preča vnaša moderno noto, ki vse od šestdesetih, ko je bila izjemno popularna, pa do danes ni izgubila na svoji priljubljenosti. Pričeska je lahko v stilu mat, v tem primeru deluje retro in cool. Lahko je tudi v stilu glossy-look, ki deluje bolj šarmantno in opazno, tako kot se za visok lesk spodobi.

  Stilska navodila: Za stilsko oblikovanje pričeske s prečo potrebujete zgolj glavnik. Na lase nanesite gel, nato z glavnikom ustvarite dosledno oblikovano stransko prečo. Pričesko utrdite z lakom za lase, ki bo poskrbel za obstojnost

  Moške pričeske 2015: Dolgi lasje

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2015: Dolgi lasje

  Jared Leto je postavil nov mejnik za dolge lase, ki jih poslej lahko nosijo vsi moški. Pričeska z dolgimi lasmi bo v letu 2015 veljala za modno zapoved tudi pri moških, najbolje z dolžino las do ramen in v kombinaciji s sredinsko prečo. Pričeska, kot jo vidimo na sliki, deluje zelo cool, trendovsko, morda nekoliko uporniško. Predpogoj za takšno izraznost so zdravi lasje z izrazitim volumnom. Visoka pleša ob straneh ali fini tanki lasje za takšno pričesko niso primerni.

  Stilska navodila: Ustvarite dosledno oblikovano sredinsko prečo, nato na preostalo dolžino nanesite mat pasto – in že ste gotovi! 

  Moške pričeske 2015: Gel pričeska

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2015: Gel pričeska

  2015 bo tudi v znamenju gel pričeske. Poleg klasične različice, pri kateri so lasje strogo počesani nazaj, je tu različica, pri kateri so lasje počesani na obraz.

  Stilska navodila: Lase narahlo navlažite, nato ustvarite stransko prečo ali pa jih usmerite na obraz. Z glavnikom nanesite gel in oblikujte želeno pričesko. Pustite, da se osuši na zraku 

  Moške pričeske 2015: Obroček za lase

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2015: Obroček za lase

  Tudi moški lahko nosijo trakove. Za kratek čas se je sicer praktični trak umaknil s prizorišča modnega dogajanja, vendar se je zdaj ponovno vrnil. Vsekakor smo ga lahko videli tudi pri nogometaših

  Moške pričeske 2015: Platinasta blond

  © Getty Images  

  Moške pričeske 2015: Platinasta blond

  Platinasta blond je bila pri ženskah modna zapoved že leta 2014, sedaj pa je postala trend tudi pri moških. Najlepše pride do izraza pri povsem običajnih pričeskah. Zelo izrazna bo ta barva pri pričeski z izrazito strukturo ali s poudarjenimi resicami 

  Moške pričeske 2015: Frufru

     

  Moške pričeske 2015: Frufru

  Bogat, razkošen frufru odraža mladostni šarm. Pričeska s frufrujem, ki prekriva čelo, pristaja skoraj vsakemu moškemu. Lahko je nekoliko bolj razkuštran ali dosledno počesan. Možnosti so neskončne, zato si lahko omislite svojo različico. Videz deluje zelo simpatično in nekoliko sramežljivo, lepo pride do izraza pri visokem puliju in visokem ovratniku