Schwarzkopf Pomoč za lase

Sofisticirana nega za zdrave in močne lase

Za zdrave in močne lase
Nič ni lepšega kot zdravi in močni lasje. Predstavili vam bomo nekaj dragocenih nasvetov, ki vam bodo v veliko pomoč
© Fotolia

Nič ni lepšega kot zdravi in močni lasje. Predstavili vam bomo nekaj dragocenih nasvetov, ki vam bodo v veliko pomoč

 • Lasje so pogosto odraz našega počutja, kar je še toliko bolj opazno, če se ne počutimo najbolje ali smo ''na tleh''. Takrat se kaj hitro povesijo in upadejo. Toda ni treba, da stvari pridejo tako daleč. Najbolje je, da se pripravite na protiofenzivo in lase okrepite in se pripravite na vse situacije in izzive. S pravilnimi nasveti in majhnimi triki bodo ponovno zasijali, poleg tega bodo zdravi, vitalni in močni. Tako boste tudi vi samozavestni in polni energije. Slabi dnevi za pričesko bodo stvar preteklosti.

 • Pravilna nega in stilsko oblikovanje

  Lasno strukturo boste najbolj učinkovito obnovili z ustrezno nego, ki bo prilagojena glede na vaš tip las, veliko pa lahko naredite tudi s primernim stilskim oblikovanjem. Tako bodo vaši lasje razkošni, zdravi in močni, vi pa se boste počutili samozavestno.

  Umivanje las: Uporabite šampon za obnavljanje, ki krepi tanke lase in obnavlja poškodovana mesta. Takšni šamponi vsebujejo dragocene učinkovine, ki zapolnijo razpoke v lasni strukturi in obnovijo lasišče. Poleg tega lahko izbira pravega šampona prepreči lomljenje las in vam pričara čudovito razkošje z bogatim volumnom. 

  Prava mera: Pri umivanju las pazite na pravilno količino, kar velja tudi za uporabo drugih sredstev za nego las in stilsko oblikovanje. Prevelika količina lase obteži, zaradi česar se ti pogosto povesijo in zmastijo.  

 • Sušenje: Lase sušite pri srednje močni toploti in nanesite malo pene za utrjevanje. Nato jih osušite do suhega, v smeri od lasišča proti konicam. Dodaten volumen lahko ustvarite s skeletno krtačo, tako da lase pri sušenju rahlo privzdignete.

  Čemu se morate odpovedati: Las nikoli ne drgnite z brisačo, saj bi s tem poškodovali občutljivo luskasto povrhnjico.

  Stilsko oblikovanje: Izdelki za stilsko oblikovanje, ki so ustvarjeni posebej za volumen, vam bodo pričarali čudovito razkošje. Lahko uporabite sprej s 'push-up' učinkom ali pa na lasišče nanesete puder za večji volumen. V veliko pomoč vam bo tudi suhi šampon, ki bo učinkovito odstranil maščobo in poskrbel za osupljivo svežino, kar je še posebno dobrodošlo med posameznimi umivanji. 

  Sofisticiran pristop: Če potrebujete lak za lase, ga nanesite s spodnje strani, tako da posamezne dele nekoliko privzdignete, lahko pa ga uporabite tudi kot popoln finiš za stilske pričeske, s čimer boste poskrbeli za visok lesk in dolgotrajno obstojnost.

 • Najbolj primerne pričeske

  Za zdrave in močne lase s čudovitim volumnom je zelo pomembna izbira pravilne pričeske, enako pomembno pa je tudi redno striženje las. V tem primeru se lahko odločite za stopničasto pričesko ali moderne resice, ki bodo poskrbele za lahkotno razigranost in čudovite linije.

  Da bodo lasje ostali močni in zdravi, jih morate redno striči, poleg tega boste s tem preprečili cepljenje konic.