Schwarzkopf Pomoč za lase

Izdelki za ravnanje neukrotljivih las, ki vam bodo pomagali

Izdelki za ravnanje neukrotljivih las, ki vam bodo v veliko pomoč
Se tudi vi ukvarjate z neukročenimi lasmi, kadar je zunaj vlaga? Potem so izdelki za ravnanje neukrotljivih las odlična rešitev za vas. Vaši lasje bodo ponovno voljni in lepo oblikovani
© Valua Vitaly / Fotolia

Trmasti in neukročeni lasje so problem, ki se pojavi, ko se zrak ohladi, zaradi česar veliko več časa preživimo v ogrevanih prostorih. Suh zrak v ogrevanih prostorih povzroči, da so lasje leteči in neukročeni. Vlažen zrak pa jih spremeni v kodrasto gmoto, ki jo težko definiramo kot urejeno pričesko. Zaupali vam bomo nekaj učinkovitih načinov za rešitev tega stilskega problema, ki nas pogosto spravlja v obup. Z našo pomočjo boste nežno ukrotili lase zaradi slabega in neugodnega vremena.

 • Če so lasje neukročeni in jih ni mogoče stilsko oblikovati, nas to vsekakor zelo vznemiri in spravi v slabo voljo. Če lasje nimajo dovolj vlage, postane lasna povrhnjica bolj hrapava. Lasje postanejo suhi, skuštrani in povsem neukročeni, tako da jih le stežka oblikujemo v pričesko.  

 • Stilsko oblikovanje neukročenih las

  Kolekcija izdelkov za ravnanje trmastih in neukročenih las se loteva točno tega problema. Ti izdelki lasem podelijo vlago, zapolnijo porozna mesta in lase zaščitijo pred izsušitvijo. Hkrati preprečijo statični naboj las.

  Šampon za nego neukročenih las praviloma vsebuje olje, ki lase obda kot zaščitni plašč in zapolni luskasto plast. Balzam iz kolekcije anti-frizz nežno obnavlja poškodovana mesta in jih zapolni s proteini. Če so vaši lasje trmasti in neukročeni, jim enkrat do dvakrat tedensko privoščite intenzivno hranljivo masko, ki bo odpravila strukturne poškodbe lasne povrhnjice in okrepila notranjost lasnih celic. Lasje bodo ponovno postali voljni, zravnani in sijoči.

  Nega las z izdelki za ravnanje neukročenih las je nekoliko zahtevnejša. Kolekcija anti-frizz za ravnanje las obsega paleto negovalnih izdelkov, ki so usklajeni in se med seboj dopolnjujejo. Z redno uporabo šampona in balzama iz kolekcije anti-frizz boste učinkovito in dolgoročno odpravili vzroke za pojav divjih in neukročenih las.

 • Stilsko oblikovanje divjih neukročenih las

  Neukročeni lasje so zelo zahtevni, zato morate to upoštevati tudi pri stilskem oblikovanju. Zato da se vaši lasje pri sušenju ne bodo takoj izsušili, vam priporočamo losjon ali serum iz kolekcije Anti-frizz za ravnanje neukročenih las. Tako boste lase zaščitili pred izgubo vlage, hkrati pa jih boste lažje zravnali.

  Če pri stilskem oblikovanju uporabljate likalnik za ravnanje las ali kodralnik, morate lase prej zaščititi pred vročino. Na suhe lase nanesite sredstvo za zaščito pred vročino. Če ga nanesete na vlažne lase, boste poskrbeli za učinkovito zaščito pred vročim sušenjem in preprečili nastanek razkuštranih las.

  Lak za lase z učinkom anti-frizz bo vašim lasem nudil zaščito po stilskem oblikovanju in jih zaščitil pred vetrom, UV-žarki in vlago. Tako boste vsekakor zelo učinkovito preprečili pojav trmastih in razkuštranih las.

 • Spletna povezava

  Nega kože jeseni in pozimi >> prevention.com