Schwarzkopf Pomoč za lase

Serum za nego lasnih konic: Najboljša zaščita pred cepljenjem las

Serum za nego lasnih konic
Serum za lasne konice – čudežno sredstvo za popolno nego poškodovanih konic
© iStockphoto

Lasne konice so zelo izpostavljene, zato potrebujejo posebno nego. Serum za lasne konice zagotavlja popolno nego in učinkovito obnavlja poškodovane konice. V nadaljevanju vam bomo predstavili vse, kar morate vedeti o tem čudežnem sredstvu, povedali pa vam bomo tudi, kako boste serum uporabljali pravilno. 

 • Lasne konice so izpostavljene številnim vremenskim nevšečnostim, kot so na primer veter, mraz, UV-žarki in vročina. Zato se konice pogosto začnejo cepiti, lasje pa sčasoma postanejo suhi in lomljivi. Najučinkovitejše sredstvo za nego poškodovanih lasnih konic je dragocen negovalni serum, ki bo poskrbel za zdrav in sijoč videz vaših las.

 • Uporaba seruma za nego lasnih konic

  Uporaba seruma za nego konic je zelo preprosta in ne zahteva veliko časa. Priporočamo, da ga dvakrat tedensko nanesete na suhe ali mokre konice, pri čemer izpiranje ni potrebno. Uporabite lahko majhno količino v velikosti lešnika, učinek pa bo opazen že po nekaj nanosih.

 • Za kakšen tip las je serum za nego lasnih konic primeren?

  Serumi za nego lasnih konic so primerni za vse tipe las. Zelo priporočljiva je uporaba seruma, če imate dolge lase, saj je redna nega konic v tem primeru še toliko bolj pomembna. Serum je nepogrešljiv pri suhih in lomljivih laseh, vendar ga priporočamo tudi, če so vaši lasje zdravi, saj boste tako poskrbeli za dodatno hidratacijo. Serum za nego lasnih konic je tako nadvse primeren za zdrave lase, še zlasti pa je namenjen negi in obnavljanju poškodovanih. Primeren je za kodraste kot tudi za gladke lase. Vaši lasje bodo tako ostali zdravi in sijoči. Na koncu je potrebno dodati, da je striženje konic v vsakem primeru nujno potrebno.

 • Kako delujejo serumi za nego konic?

  Pri zelo poškodovanih in suhih laseh se pogosto pojavi lomljenje oz. cepljenje lasnih konic. Če so lasje poškodovani globoko v lasni strukturi, lasna kutikula postane hrapava, zaradi česar lasje delujejo utrujeno in brezvoljno. Da bi ponovno vzpostavili naravno ravnovesje in lepoto vaših las, potrebujete negovalni serum, ki se odlikuje po izjemni učinkovitosti.
  Serum zapolni lomljiva mesta in s tem zaustavi proces cepljenja konic. Negovalne učinkovine prodrejo globoko v keratinsko plast lasnega folikla, posebne formule z negovalnimi kompleksi in dragocenimi olji pa obnavljajo lasno strukturo s keratinskim kompleksom in učinkovito zapolnijo razpoke. Poleg tega imajo edinstven učinek glajenja, zaradi česar delujejo kot čudežno sredstvo za ravnanje in obvladovanje trmastih in neukročenih las (anti-frizz serum), kar je še posebno dobrodošlo v hladnem zimskem času. Vaši lasje vam bodo hvaležni, saj boste poskrbeli za čudovit in zdrav videz.