Schwarzkopf Pomoč za lase

Maska za lase: čudovita nega za bogato razkošje vaših las

Izdatna nega za vaše prečudovite lase
© George Doyle

Naši lasje morajo v življenju prestati veliko hudega. Izpostavljeni so soncu, mrazu in vročini. Pogosto so zelo obremenjeni, sčasoma pa se lahko izsušijo. Poleg tega jih dodatno obremenjujemo s toniranjem, trajnim barvanjem in vsakodnevnim stilskim oblikovanjem. Zato lasje potrebujejo izdatno nego. Čarovnija se imenuje negovalna maska za lase.

 • Svetujemo vam, da svoje dragocene lase nežno razvajate in jim redno privoščite negovalno masko. Negovalne maske bodo utrujenim lasem ponovno vdahnile življenje, jim podelile prečudovit lesk in bogat volumen. Negovalna maska bo lase naredila voljne, zato jih boste lažje razčesali. Čudodelna negovalna maska vsebuje dragocene učinkovine, kot so rastlinska olja in proteini, ki poškodovane lase nežno zgladijo. Negovalne maske najnovejše generacije vsebujejo dragocene in zelo učinkovite tekoče snovi, ki lase reparirajo v notranjosti in zapolnijo tudi najmanjše razpoke. Tako se zmanjšata cepljenje lasnic konic in lomljenje las. Hranilna maska lase neguje od znotraj in od zunaj. Na laseh ustvari tanek zaščitni film in nežno zgladi hrapavo luskasto povrhnjico. Lasje postanejo mehki, voljni in sijoči.

 • Predstavljamo vam masko za vse tipe las

  Različni lasje imajo raznolike potrebe, zato so negovalne maske koncipirane glede na specifične zahteve. Suhi lasje zahtevajo veliko vlage, zato bo primerna izbira maska z izvlečki brusnice ali z dodatkom karitejevega masla in kokosa, ki bodo vaše lase oskrbeli z zadostno količino vlage. Krhki in lomljivi lasje, ki so nagnjeni k cepljenju konic, potrebujejo izdelke z negovalnimi olji, kot so arganovo olje in olje makadamije. Zelo dragocen je tudi keratin, ki nežno, a zelo učinkovito obnovi lasno strukturo in lasem vrne svilnat lesk.

 • Maska za lase – za vse tiste, ki se jim zelo mudi

  Nekatere maske morajo ostati na laseh 20 minut, vendar so na voljo tudi druge rešitve. Če ste med tistimi, ki se jim zelo mudi, vam priporočamo, da izberete masko s takojšnjim učinkom, ki vam bo vzela največ tri minute časa in jo morate nato samo še izprati. Če si želite masko, ki deluje še bolj ekspresno in je še bolj preprosta, imamo za vas čudovito rešitev, ki se imenuje ''direct-repair''. V tem primeru lase umijte in jih osušite z brisačo ter nato masko brez izpiranja nanesite na lase. Negovalna maska tako ostane na laseh do naslednjega umivanja. Takšne ekspresne maske vsebujejo manj olja, zato so idealna izbira za fine tanke lase.

 • Maska za lase, ki varuje pred izgubo barve

  Pri umivanju so lasje nekoliko občutljivejši, saj voda prodre v notranjost lasu in sčasoma izpere barvne pigmente. Zato se barva, ki smo jo nanesli bodisi kot barvni preliv bodisi s postopkom trajnega barvanja, hitro izpere oziroma sčasoma povsem zbledi. Učinkovita zaščita pred zbledelostjo barve je maska za lase z dodatkom pantenola in mareličnega olja. Deluje kot zaščitni film, ki nežno obda lase, tako da se barvni pigmenti ne izperejo. Pomembno je, da izberete masko, ki vsebuje UV-zaščito. Tako boste barvne pigmente dodatno zaščitili pred škodljivimi vplivi UV-žarkov, lasje pa bodo dobili čudovit lesk.

  Nasvet: Negovalne maske nikoli ne nanašajte na povsem mokre lase, ampak jih predhodno osušite z brisačo. Tako bodo negovalne snovi bolje prodrle v notranjost lasu. Učinek negovalnih učinkovin je še posebno izrazit v povezavi s toploto. Zato je treba lase po nanosu maske za kratek čas osušiti s sušilnikom in jih nato oviti v brisačo. V hladnih letnih časih vam priporočamo, da masko za lase nanesete pred obiskom savne.