Schwarzkopf Pomoč za lase

Pričeske za svež in mladosten videz

Pričeske, ki vas bodo pomladile
Rose Byrne ima pričesko, s katero bo delovala zelo mladostno tudi v zrelejših letih. To je pričeska v stilu boba z zelo razkošnim frufrujem.
© Getty Images

Nekateri ljudje so že po naravi videti mlajši kot so dejansko, medtem ko drugi zavestno poskušajo vzbuditi mladosten videz. Pričeska ima pri tem zelo pomembno vlogo. Povedali vam bomo, kakšne pričeske in kateri barvni odtenki so najbolj primerne, da skrijejo prve gubice in vam pričarajo mladosten videz z veliko mero samozavesti. Armin Morbach vam bo v videoposnetku predstavil zanimivo stilsko pričesko, ki jo morate preizkusiti tudi vi.

 • Paleta pričesk, ki vam pričarajo mladosten videz, je bolj široka, kot bi lahko pričakovali. Nekatere stilske pričeske za svež, mladosten videz spadajo tudi med najbolj priljubljene klasične pričeske, ki jih najdemo pri starejši in mlajši generaciji. Toda, kaj je tisto, kar odlikuje mladostno pričesko po njeni definiciji, in zakaj pravzaprav takšne pričeske ustvarijo učinek mladostnega videza?

 • Stilske pričeske za mladosten videz

  Mladostno pričesko bi lahko najbolje opisali z naslednjimi besedami: razposajena, igriva, nežna in energična. Temu opisu zagotovo ustreza tudi kratka pričeska, ki po svoji definiciji zagotovo spada med mladostne pričeske. Kratka pričeska z razigranimi in živahnimi resicami izžareva življenjsko moč, drznost in samozavest.

  Ena od čudežnih besed je zagotovo tudi naraven videz, ki je zelo značilen za mladost. Poševno postrižen frufru v XL-dimenziji bo tako deloval nežno in elegantno ter povsem neopazno prekril drobne gubice v zunanjih očesnih kotičkih in na obrazu. Odlična izbira so tudi mehki kodri (na primer v obliki beach waves, ki spominjajo na sonce in morje v laseh), saj bodo s takšno pričesko obrazne linije delovale veliko bolj mehko in prefinjeno. Zelo zanimive so tudi visoko spete pričeske in čopi, ki jih ne smete oblikovati preveč strogo in dosledno. Najbolje je, da posamezni prameni nežno padajo na obraz, lahko pa si omislite tudi na stran počesan frufru, ki ustvari zanimivo silhueto. Tudi dolgi lasje zelo lepo prekrijejo drobne gubice na obrazu, priporočljivi so tudi srednje dolgi lasje ali pričeska v stilu kratko postriženega boba, saj deluje zelo dinamično in izžareva veliko življenjske energije. Dodaten volumen in energično izraznost vam bo pričarala tudi stopničasto postrižena pričeska, ki lepo obda obraz. Za mladosten videz si lahko privoščite zanimivo stilsko oblikovano spleteno kreacijo.

  Glede barve las je pomembno, da izberete sveže in tople odtenke. Bakreno rdeča bo čudovito poživila polt vaše kože, prav tako tudi topli rjavi toni (denimo mokka). Če niste povsem prepričani, kakšna pričeska in katera barva bi vam najbolje pristajala, se lahko obrnete na strokovnjake pri Schwarzkopf Professional, ki vam bodo z veseljem svetovali.

  Zelo mladostna in moderna pričeska je tudi natupiran čop. Schwarzkopfov strokovnjak in vrhunski stilist Armin Morbach vam bo v našem videoposnetku predstavil, kako takšno pričesko ustvariti najbolj hitro in preprosto.

  V galeriji vam bomo prikazali različne pričeske za mladosten videz, ki smo jih opazili pri zvezdnicah – vse od stopničaste do zanimive visoko spete.

 • Videoposnetek: Kako ustvariti natupiran čop

 • Pričeske za mladosten videz in zvezdniške utrinke

  Mladostne pričeske: Heidi Klum

  © Getty Images  

  Mladostne pričeske: Zanimiva sredinska preča

  Heidi Klum pozna recept za mladosten videz: razigrana sredinska preča, dolge resice, nežni kodri – vrelec večne mladosti

  Mladostne pričeske: Dianna Agron

  © Getty Images  

  Mladostne pričeske: Visoko speta pričeska

  Naraven videz deluje mladostno: Dianna Agron je s takšno visoko speto pričesko in na stran počesanim frufrujem prava paša za oči. To je pričeska, ki bo svojo mladostno noto ohranila tudi čez trideset let.

  Mladostne pričeske: Michelle Williams

  © Getty Images  

  Mladostne pričeske: Kratka pričeska

  Veliko žensk se v zrelejših letih odloči za kratko pričesko, saj ta izžareva energičnost, drznost in mladost. Michelle Williams dokazuje, da lahko s takšno pričesko mlada ženska deluje še bolj mladostno.

  Mladostne pričeske: Kristin Cavallari

  © Getty Images  

  Mladostne pričeske: Spletene kitke

  Kristin Cavallari nas je očarala s kitko v obliki ribje kosti v kombinaciji z razigranimi prameni, ki nežno obdajajo obraz. Pričeska spominja na vilinska bitja in deluje zelo ljubko.

  Mladostne pričeske: Karen Elson

  © Getty Images  

  Mladostne pričeske: Zapeljivost v bakreno rdeči

  Karen Elson ima bakreno rdeče lase, ki jih ne moremo spregledati. To je barva las, ki simbolizira mladostno zapeljivost in privlačnost, zagotovo pa bo Karen odlično pristajala tudi pri petdesetih letih.