Schwarzkopf Oblikovanje las

Pričeske za zabavo in posebne priložnosti

Pričeske za posebne priložnosti
Kate Peck je svoje kratke lase oblikovala v elegantno pričesko v stilu rockabilly
© Getty Images

Dnevi postajajo krajši, noči pa daljše. In te so kot nalašč ustvarjene za vesele zabave, druženje in praznovanje. Za takšne priložnosti je poleg modnih oblačil in zanimivih dodatkov nepogrešljiva tudi ustrezna pričeska. Z našo pomočjo boste zažareli z elegantnimi pričeskami za posebne priložnosti, predstavili pa vam bomo tudi najlepše stilske podobe zvezdnic. V našem videoposnetku vam bo Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach predstavil zanimivo pričesko, ki vas bo postavila v središče pozornosti.

 • Ne glede na to, ali je to zabava v nočnem klubu, poslovna zabava s sodelavci ali pa dekliščina. Z malo truda lahko na kakršnikoli zabavi poskrbite za senzacionalen učinek, pri čemer vam bo pričeska za posebne priložnosti v veliko pomoč. Omislite si zanimivo in elegantno pričesko, ki bo odstopala od vaše običajne. To je lahko elegantna pričeska v stilu sleek-look ali pa kodrasta pričeska, pričeska s spletenimi kitkami ali morda visoko speta ali napol visoko speta pričeska z najrazličnejšimi modnimi dodatki.

  Svečane pričeske z velikim volumnom, ki vam bo pričaral bogato razkošje in visoko eleganco, bodo poskrbele za vaš zvezdniški trenutek in samozavesten nastop. To je lahko zanimiva figa, pričeska z visoko grivo, glamurozen čop ali pa pričeska s prečudovitimi kodri, ki se ji ne bo mogoče upreti. Zelo zanimive so tudi pričeske z velikim volumnom na zadnjem delu lasišča v kombinaciji z najrazličnejšimi modnimi dodatki.

 • Nasveti in triki za svečane pričeske

  Pričeske za posebne priložnosti ne smejo biti preveč zapletene in zamudne, temveč morajo zagotoviti dolgotrajno obstojnost. Zato da boste brez težav prestali dolgo noč na plesišču ter vse druge izzive in morebitne prepreke na poti do taksija, morate obvezno upoštevati nekaj koristnih nasvetov.

  Pred samim oblikovanjem svečane pričeske morate pomisliti na pravilno izbiro stilskih izdelkov, kot so na primer pena za stilsko oblikovanje las, sprej za sušenje in losjon za neukročene, trmaste lase.

  Najbolje je, da že doma preverite, ali je vaša pričeska primerna za dolgo noč. V ta namen z glavo nekoliko stresite, kot pri divjih ritmih glasbe na plesišču. Neukročene pramene lahko brez težav pritrdite ali jih utrdite z lakom. Lak za visok lesk bo poskrbel za dodaten glamur. Za dolgotrajno obstojnost ga preprosto nanesete na že oblikovano pričesko.

  Če pri divjem praznovanju ali plesu posamezni prameni ''zbežijo'' ali če vas na poti na zabavo presenetijo vremenske nevšečnosti, kot so dež, sneg ali veter, si lahko pomagate z lakom za lase v mini obliki, ki najde prostor v še tako majhni torbici.

 • Ali si tudi vi želite rokovsko obarvano pričesko za zabavo? V videoposnetku vam bo Armin Morbach zaupal, kako boste povsem preprosto ustvarili čudovito pričesko z visoko privzdignjeno grivo, ne da bi za to potrebovali preveč truda in časa.
  V galeriji vam bomo predstavili najlepše svečane pričeske, ki smo jih opazili pri zvezdnicah.

 • Videoposnetek: Kako ustvariti pričesko v stilu rockabilly

 • Zvezdnice in njihove svečane pričeske

  Pričeske za posebne priložnosti: Camilla Belle

  © Getty Images  

  Elegantna pričeska z delno nazaj počesanimi lasmi

  Od večerje do zabave: Camilla Belle ima svečano pričesko za dolge lase, ki je primerna za vse priložnosti. Če si želite takšno pričesko, kot jo ima mlada igralka, morate lase osušiti z okroglo krtačo in jih natupirati na zgornjem delu lasišča. Lase nato brez preče počešite nazaj, ob straneh pa jih zataknite za ušesi in jih dodatno utrdite z gelom do višine oči. S poudarjenimi obrvmi deluje pričeska zelo rokovsko

  Elegantna pričeska s čopom: Kelly Osbourne

  © Getty Images  

  Elegantna pričeska s čopom

  Last-minute povabilo na zabavo? V tem primeru bo svečana pričeska, ki jo ima Kelly Osbourne, zelo primerna, saj jo lahko ustvarite v samo petih minutah. Ustvarite stransko prečo in natupirajte lase na zadnjem delu lasišča. Tako boste ustvarili čudovit volumen. Nato lase na zadnjem delu lasišča povežite v predelu zatilja in ustvarite nizko umeščen čop. Na eni strani izvlecite nekaj posameznih pramenov, tako da sproščeno padajo na obraz. Ustvarili boste posebno noto in poskrbeli za dodaten glamur

  V središču pozornosti: Ashley Rickards

  © Getty Images  

  V središču pozornosti: Svečana pričeska z modnimi dodatki

  Igralka Ashley Rickards (One Tree Hill) si je omislila razigrano figo in jo dodatno popestrila z okrasnim obročkom v obliki pentlje. Za takšno pričesko potrebujete modni dodatek, ki se bo lepo skladal z vašo stilsko podobo. Modni dodatki so na voljo v najrazličnejših izvedbah in barvah ter zanimivo popestrijo celoten videz

  Svečana pričeska v stilu rockabilly: Jessica Lowndes

  © Getty Images  

  Svečana pričeska v stilu rockabilly

  Ta pričeska ima posebno noto. Igralka Jessica Lowndes ima ekstravagantno pričesko z visoko privzdignjeno grivo v stilu rockabilly. Če si želite takšno pričesko, morate lase na zgornjem delu lasišča razdeliti na dve preči, in sicer na levi in na desni strani. Lase nad ušesi morate gladko počesati nazaj in jih utrditi z gelom, nato pa jih na zgornjem delu glave oblikujete v pokončno grivo in utrdite s sponkami

  Elegantna pričeska s kodri v stilu undone: Ashley Benson

  © Getty Images  

  Elegantna pričeska s kodri v stilu undone

  Da bo pričeska delovala sveže in mladostno, je igralka in manekenka Ashley Benson svoje kodraste lase počesala v stilu undone. Takšna pričeska je zelo preprosta. S kodralnikom, likalnikom za lase ali navijalkami ustvarite kodre. Počakajte nekaj časa, da se ohladijo, nato pa s prsti zapeljite skozi razigrane kodre in poudarite posamezne pramene z voskom. Glavo nekoliko stresite in lase utrdite z lakom. Svečana pričeska za posebne priložnosti je ustvarjena!