Schwarzkopf Oblikovanje las

Nove ideje za visokospete pričeske

Visokospete pričeske
Stroge visokospete pričeske več niso moderne! Willa Holland nam je predstavila lahkotno različico, ki izžareva razposajenost in mladostno razigranost
© Getty Images

Visokospete pričeske so zanimiva možnost za različne priložnosti, ko si želimo več kot samo klasičen čop ali umirjeno figo. V nadaljevanju vam bomo predstavili mladostne in razigrane pričeske, ki smo jih opazili pri zvezdnicah, pri čemer nas je še posebno navdušila Willa Holland. Poleg tega vam bomo zaupali, kako lahko takšno čudovito kreacijo povsem preprosto ustvarite sami. 

 • Moderne visokospete pričeske so kreativne, preproste, mladostne in razigrane. Lahko jih dopolnite s spletenimi kitkami, ornamenti, zvitki ali kolutki, zanimive so tudi takšne v stilu undone, ki odražajo mladostno razposajenost in svobodno izraznost. Poleg tega jih lahko oblikujete povsem enostavno.

 • Visokospete pričeske z zavitki in kolutki

  Igralka Willa Holland se nam je predstavila s čudovito visokospeto pričesko s sapico vetra v laseh. Njena pričeska v stilu undone je šarmantna, lahkotna in razposajena (slika zgoraj in spodaj). Na zadnjem delu lasišča je dopolnjena s tehniko oblikovanja kolutkov in zavitkov. To je pričeska, ki jo boste ustvarili v trenutku, poleg tega je zelo raznolika. Potrebujete zgolj nekaj sponk in ''pravi zavoj'' in že lahko ustvarite povsem edinstveno kreacijo z individualnim stilom. V nadaljevanju vam bomo predstavili, kako lahko tudi vi ustvarite umetniško kreacijo v stilu Wille Holland. Z našimi stilskimi navodili vam bo to zlahka uspelo.

 • Navodila: Visokospeta pričeska v stilu Wille Holland

 • Visoko spete pričeske
  Willa Holland si je omislila mladostno visokospeto pričesko v stilu undone
  © Getty Images

  1. Na lase nanesite peno v velikosti lešnika, s čimer boste poskrbeli za izrazito strukturo in oprijemljivost. Tako boste lase veliko lažje oblikovali in spletli kitke.
  2. Ustvarite sredinsko prečo in na levi in desni strani ločite za dlan širok pramen.
  3.
  Preostale lase počešite nazaj, nato jih zavijte v poljubno velike kolutke in pritrdite s sponkami na zadnjem delu lasišča.
  4.
  Preostale lase počešite povsem gladko in ob strani utrdite s sponkami, tako da jih skrijete pod zavitimi pramenčki.
  5.
  Nekaj pramenčkov izvlecite, s čimer boste poudarili lahkotno razigranost.
  6.
  Na koncu nanesite še lak za lase.

  Ustvarjanje kolutkov ali spletanje kitk in ornamentov … izbiro prepuščamo vam! V galeriji vam predstavljamo najlepše pričeske za inspiracijo, dodali smo tudi navodila za stilsko oblikovanje.

 • Visokospete pričeske z navodili

  Visokospete pričeske: S kolutki

  © Getty Images  

  Visokospete pričeske: S kolutki

  Cobie Smulders je za presenečenje poskrbela že v seriji How I Met Your Mother, kar v enaki meri velja za njeno stilsko podobo in očarljive pričeske, kjer ima vedno kakšnega asa v rokavu. Ljubka igralka si je tokrat omislila zanimivo visokospeto pričesko, pri kateri so lasje oblikovani v kolutke in zvitke ter ob strani speti s sponkami. Celostna podoba deluje še bolj elegantno v kombinaciji z dosledno oblikovano stransko prečo.  Stilska navodila: Na lase nanesite peno, ki bo poskrbela za izrazito strukturo. Nato ustvarite stransko prečo in na obeh straneh ločite približno sedem do deset centimetrov širok pramen. Preostale lase počešite povsem gladko in konice oblikujte v kolutke, nato pa jih povežite v figo. Celotno kompozicijo utrdite s sponkami, tako da to ni vidno. Pramenčke, ki ste jih izvlekli iz kompozicije, zavijte v kolutke in spnite na zadnjem delu lasišča. Ob straneh uporabite sponke, ki so lahko tudi vidne, saj služijo kot modni dodatek. Pričesko na koncu utrdite z lakom za lase

  Visokospete pričeske: Razkošna griva

  © Getty Images  

  Visokospete pričeske: Razkošna griva

  Oblikovanje kolutkov, spletanje kitk ali ornamentov? Pri Amber Heard lahko vidimo čudovito grivo v stilu glamurozne visokospete pričeske z razkošnim volumnom.

  Stilska navodila: Lase vrzite preko glave in na lasišče nanesite puder za večji volumen. V predelu frufruja nekaj las ločite, preostale lase pa natupirajte z glavnikom. Nato jih povsem narahlo povežite v čop in oblikujte v figo. Če želite ustvariti izrazit volumen, lahko uporabite posebno blazinico. Konice pritrdite s sponkami, tako da to ni vidno. Predel frufruja postopoma natupirajte in previdno počešite nazaj, nato pa utrdite s sponkami. Na koncu uporabite lak za lase, ki bo poskrbel za dodatno obstojnost in zvezdniški videz

  Visokospete pričeske: Romantična pričeska z obročkom

  © Getty Images  

  Visokospete pričeske: Romantična pričeska z obročkom

  Dianno Agron poznamo predvsem po njeni vlogi v ameriški seriji Glee, kjer je odigrala uporniško Quinn Fabray, ki je morala na svoji poti prestati številne preizkušnje. V enaki meri smo bili navdušeni nad njenimi pričeskami, še posebno nad visokospetimi kreacijami, ki vnašajo pestro razigranost in kreativnost. Na sliki jo vidimo z ljubko pričesko z okrasnim obročkom, ki poskrbi za romantično noto.

  Stilska navodila: Ustvarite sredinsko prečo, nato lase v zatilju povežite v sproščen čop in ga oblikujte v figo ter utrdite s sponkami tako, da to ni vidno. Izvlecite nekaj pramenčkov in jih s kodralnikom oblikujte v kodre. Na koncu si morate nadeti samo še okrasni obroček, ki bo poskrbel za umetniško noto in zanimiv modni dodatek

  Visokospete pričeske: Čop z umetniško noto

  © Getty Images  

  Visokospete pričeske: Čop z umetniško noto

  Igralka Kate Mara se je iz zapeljive rjavolaske z dolgimi lasmi prelevila v očarljivo blondinko in si omislila nekoliko daljši bob. Moderna dolžina las prav tako omogoča oblikovanje visokospete pričeske. Kate si je omislila nizko umeščen čop, pri čemer so lasje ob strani zaviti v kolutek, kar poskrbi za vznemirljivo razigranost in živahno razgibanost.

  Stilska navodila: Uporabite puder za večji volumen, nato lase počešite nazaj. Na levi in desni strani ločite širok pramen in ju oblikujte v dva kolutka, nato pa ju povežite s preostalimi lasmi v čop. Pričesko na koncu utrdite z lakom, ki bo poskrbel za obstojnost in visok lesk

  Visokospete pričeske: Figa s spletenim ornamentom

  © Getty Images  

  Modern Updos: Chignon with Braided Hair Element

  Igralka Julianne Hough je znana po svojih kreativnih pričeskah. Na sliki jo vidimo s klasično figo, ki jo je popestrila s spletenim ornamentom na zadnjem delu lasišča in tako ustvarila domiselno kreacijo.

  Stilska navodila: Lase vrzite preko glave, nato uporabite gelni vosek, ki bo poskrbel za izrazito strukturo in omogočil lažje spletanje. Na zatilju spletite francosko kitko. Spletanje začnite v višini ušes in nadaljujte vse do konic, nato pa spleteno kitko s preostalimi lasmi oblikujte v razigrano figo, ki naj bo umeščena visoko na lasišču

  Visokospete pričeske: Figa s stransko prečo

  © Getty Images  

  Visokospete pričeske: Figa s stransko prečo

  Rooney Mara, ki je nase opozorila predvsem kot Lisbeth Salander v trilogiji Millenium švedskega avtorja Stiega Larssona, nam je v spominu ostala predvsem po svojih vranje črnih laseh z izrazitim kratko postriženim frufrujem. Odlično ji pristaja tudi razkuštrana figa z globoko stransko prečo.

  Stilska navodila: Ustvarite stransko prečo in uporabite nekaj gela, ki bo poskrbel za visok lesk. Lase počešite povsem gladko in jih usmerite nazaj, nato ustvarite čop in ga oblikujte v figo. Visokospeto pričesko utrdite s sponkami. Na koncu uporabite še lak za lase, ki bo poskrbel za obstojnost in visok lesk

 • V videoposnetku vam bo Schwarzkopfov strokovnjak za lase Armin Morbach predstavil zanimive nasvete, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju visokospetih pričesk. 


 • Navodila za ustvarjanje pričesk >> Visokospete pričeske