Schwarzkopf Oblikovanje las

Najlepše pričeske za vaš popolni zmenek

Najlepše pričeske za nepozabne zmenke
Poskrbite za to, da moški vašega življenja ne bo mogel umakniti svojega pogleda od vas. Zapeljite ga s prečudovito obleko in popolno stilsko podobo, pri čemer ne pozabite na očarljivo pričesko. Tako kot Amanda Seyfried s prečudovitimi in čutnimi kodri …
© Getty Images

Praznovanje Valentinovega je edinstvena priložnost za nepozabno doživetje, ljubezensko izpoved in drobne pozornosti. Seveda pri tem ne sme manjkati niti popolna stilska podoba, ki jo boste zlahka ustvarili z glamuroznimi kodri, napol visoko spetimi in drugimi očarljivimi pričeskami. Bodite ljubki in zapeljivi! Navsezadnje je Valentinovo praznik zaljubljencev. V galeriji vam bomo predstavili zanimive pričeske, ki so zelo primerne za takšno priložnost. V stilskem kotičku vam bomo poleg tega predstavili še nekaj koristnih nasvetov.

 • Domenico Dolce, priznani modni oblikovalec, je nekoč v intervjuju za moško revijo GQ dejal: "Če kateregakoli moškega vprašate, kako si želi, da bi bila videti njegova izbranka na popolnem zmenku, bodo vsi povedali več ali manj takole: visoke pete, zapeljiva obleka, ki odkriva nekoliko več, in opazna pričeska z velikim volumnom, ki ustvari občutek razkošja in glamurja … Morda bi lahko dodali še rdečo barvo za čutne ustnice." Mislimo, da ne bi mogel bolje povedati, kaj je v ospredju. Ženske preprosto ne morejo zgrešiti, če si omislijo elegantne čevlje z visoko peto, nekoliko bolj oprijeto obleko, ki se lepo prilega telesu in poudari linije, ter seveda pričesko z velikim volumnom in izrazit make-up.

 • Pričeske z velikim volumnom – za posebne priložnosti

 • Dating Hairstyles
  © Getty Images

  Če si želite ustvariti atraktivno pričesko za posebne priložnosti in nepozaben zmenek s svojim izbrancem, si lahko omislite klasično v obliki čopa ter jo dopolnite s primernim make-upom in najrazličnejšimi zanimivimi modnimi dodatki. Toda, včasih je priporočljivo, da se nekoliko ozremo vase in razmislimo o tem, kako bi svojega izbranca (ali tistega, ki naj bi to postal) omrežili s čutno in ženstveno podobo, s katero boste osvojili moškega svojih sanj. Pričeske z velikim volumnom bodo zelo primerne, saj bodo poskrbele za eleganco in glamur. Presenetite svojega izbranca s čudovitim razkošjem, ki se mu preprosto ne bo mogel upreti, kot to lahko vidimo pri Lani Del Rey. Svoj namen boste dosegli tudi z veliko figo ali navideznim bobom z velikim volumnom.

  Slika levo: Lana Del Rey s pričesko z velikim volumnom in mačjimi očmi 

 • Pričeske za zmenek: Spuščeni lasje, napol visoko spete ali visoko spete pričeske?

  Dolgi, spuščeni in rahlo valoviti lasje so za marsikaterega moškega izraz klasične lepote. Spuščeni lasje so zato za ljubezenske zmenke kot naročeni. Toda, morda si boste želeli pričeske, ki bo poudarila vaše obrazne linije, še zlasti vaše čudovite oči in ustnice. V tem primeru se boste morda raje odločili za kakšno zanimivo pričesko, pri kateri bodo lasje počesani stran z obraza. Lase lahko oblikujete v čop in posamezne pramene nežno izvlečete, tako da lepo padajo na obraz, s čimer boste ustvarili zanimivo silhueto. Lahko jih gladko počešete nazaj ter ustvarite brezčasno in elegantno pričesko v stilu sleek-look. Možnosti je neskončno veliko. Omislite si lahko pričesko z velikim kodrom, ki vam jo bomo predstavili v galeriji (videli smo jo pri modni znamki Jason Wu).

  Vedno zanimive so tudi napol visoko spete pričeske, ki prefinjeno združujejo spuščene lase in čudovit volumen. Za najlepšo pričesko za Valentinovo ni nikakršnih omejitev, zato je vse prepuščeno vaši domišljiji. Svetujemo vam, da preizkusite kaj novega in drugačnega, zaradi česar se boste na zmenku počutili izjemno.

  V galeriji vam predstavljamo najlepše pričeske, ki jih boste za Valentinovo hoteli imeti tudi vi. V videoposnetku pa vam bo lasni stilist Armin Morbach povedal, kako lahko s peno za kodre ustvarite valovite lase, ne da bi morali uporabiti kodralnik.

 • Video: Tako si boste pričarali povsem naravne kodre

 • Pričeske za Valentinovo in popolne zmenke

  Pričeska za vaš popolni zmenek: Sarah Gadon

  © Getty Images  

  Pričeska za vaš popolni zmenek: Beach waves v kombinaciji z napol visoko spetimi lasmi

  Zelo romantično! Sarah Gadon se nam je predstavila z zelo romantično pričesko, ki bi jo lahko opisali kot kombinacijo med beach waves in napol visoko spetimi lasmi na eni strani.

  Stilsko oblikovanje: Uporabite peno za večji volumen in jo vtrite v lase. Nato posamezne pramene čim bolj navpično navijte na kodralnik, medtem ko konic ne navijajte in jih samo pridržite s prsti. Lase navijte v različne smeri (v smeri proti obrazu in stran od njega). Na ta način boste ustvarili razgibano silhueto. Pričesko narahlo oblikujte s prsti. Uporabite lahko tudi puder za večji volumen, ki bo poskrbel za čudovito razkošje in eleganco. Puder nanesite na mesta, kjer želite ustvariti volumen

  Pričeska za vaš popolni zmenek: Dianna Agron

  © Getty Images  

  Pričeska za vaš popolni zmenek: Napol visoko speta pričeska

  Zelo čutno! Dianna Agron ima napol visoko speto pričesko z dolgimi in rahlo valovitimi lasmi, ki delujejo zelo romantično in ljubko.

  Stilsko oblikovanje: Lase navijte na velike navijalke ali pa uporabite kodralnik z večjim premerom. Počakajte, da se lasje osušijo, nato pa jih nežno oblikujte s prsti. Za večji volumen uporabite puder, ki bo poskrbel za čudovito razkošje. Nato lase povežite v višini ušesa in jih spnite na zadnjem delu lasišča. Lahko uporabite tudi okrasno broško, ki bo poskrbela za glamurozen videz. Pričesko na koncu oblikujte s prsti – in že ste pripravljeni!

  Pričeska za vaš popolni zmenek: DL 1961 Premium Denim

  © Getty Images  

  Pričeska za vaš popolni zmenek: Spletena kitka v stilu undone

  Manekenka na sliki, ki smo jo opazili v zaodrju modne revije (DL 1961 Premium Denim), nas je navdušila s prelepo kitko. To je zanimivo spletena kitka v stilu undone, ki je položena preko ramena. Zagotovo je to pričeska, ki buri domišljijo in privablja številne poglede.

  Stilsko oblikovanje: Lase spnite na zatilju na eno stran in jih nato spletite v razigrano kitko. Pri tem izvlecite nekaj pramenov, ki naj nežno padajo na obraz. Tako boste ustvarili zanimivo silhueto, ki bo poudarila milino vašega obraza

  Pričeska za vaš popolni zmenek: Jason Wu

  © Getty Images  

  Pričeska za vaš popolni zmenek: Velik koder v stilu sleek-look

  Zanimivo pričesko z velikim kodrom in visokim sijajem smo opazili pri blagovni znamki Jason Wu. Pričeska deluje elegantno in zelo zapeljivo.

  Stilsko oblikovanje: Še mokre lase z glavnikom počešite povsem gladko in jih oblikujte tako, da ustvarite ''valoviti koder'', ki ga morate nato pritrditi s sponko. Enako postopajte na preostalem lasišču in ustvarite valovite lase v stilu vodne trajne. Počakajte, da se lasje posušijo, nato pa sponke odstranite. Lase na zadnjem delu lasišča oblikujte v elegantno figo in uporabite lak za visok lesk

  Pričeska za vaš popolni zmenek: Bérénice Marlohe

  © Getty Images  

  Pričeska za vaš popolni zmenek: Divji kodri

  Bérénice Marlohe je zmešala glavo tudi Jamesu Bondu, tajnemu agentu njegovega visočanstva 007, ki ga je odlično zaigral Daniel Craig. Zaščitna znamka prelestne Francozinje so divji kodri in izrazit make-up, ki lepo poudari njene oči.

  Stilsko oblikovanje: Lase navijte s kodralnikom. Na prste nanesite vosek in nežno pogladite kodre. Nato jih usmerite na eno stran in pritrdite s sponko. To je pričeska, ki bi navdušila tudi slavnega Jamesa Bonda!