Schwarzkopf Oblikovanje las

Najlepša pričeska za najdaljšo noč v letu

Heidi Klum in njena pričeska s kitkami
Heidi Klum nas je kot gostiteljica prireditve European Music Awards 2012 povsem očarala s spleteno pričesko v stilu side-swept in s šestimi različnimi stilskimi preobrazbami
© Getty Images

Prihod novega leta lahko praznujemo na več načinov. To je lahko prijetno druženje v toplem domačem zavetju, zabava s prijatelji, ali svečana večerja v odlični restavraciji. Ne glede na to, kje boste praznovali, mora biti vaša stilska podoba, vključno s pričesko, popolna in primerna za posebno priložnost. Na stran počesana pričeska s kitkami, ki smo jo opazili pri Heidi Klum, je naravnost ustvarjena za novoletno zabavo. Zvezdnica se je s takšno kreacijo predstavila na podelitvi glasbenih nagrad European Music Awards 2012. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako lahko takšno pričesko povsem enostavno ustvarite tudi vi.

 • Pričeska za zadnjo in hkrati tudi najdaljšo noč leta mora biti nekaj posebnega, predvsem pa mora biti elegantna, trpežna in zelo obstojna. Heidi Klum nam je predstavila zanimivo pričesko, ki bi jo lahko opisali kot kombinacijo med stilom side-swept in spletenimi kitkami. To je čudovita pričeska, ki zahteva povsem enostavno stilsko oblikovanje. Spuščeni lasje so lahko v stilu undone, medtem ko so spletene kitke utrjene in na svojem mestu. Pričeska tako odraža zanimiv preplet umirjenosti in razigranosti.

  Heidi Klum se je za takšno podobo odločila zavestno. To je bila svečana podelitev nagrad in zelo dolga noč, na kateri je blestela kot gostiteljica priljubljene prireditve European Music Awards 2012. Pričeska združuje razposajenost v stilu undone in dosledno oblikovane linije v stilu sleek-look ter nekoliko daljši frufru, ki je počesan na eno stran. Lasje so na eni strani spuščeni in mehko položeni preko ramena, na drugi strani pa so spleteni v francosko kitko, ki poteka vse do zatilja. Konec kitke je prefinjeno zavit s satenastim trakcem, ki poskrbi za zanimivo modno noto. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako lahko tudi vi povsem enostavno oblikujete takšno slavnostno pričesko.

 • Stilska navodila: Najlepša pričeska za najdaljšo noč v letu v stilu Heidi Klum

  1. Lase umijte s šamponom za ravnanje las. Ločite predel frufruja, nato pa lase osušite s pomočjo okrogle krtače.

  2. Za oblikovanje frufruja uporabite kodralnik ali pa ustvarite velik koder, ki ga pritrdite s sponko in ga nato osušite s sušilcem. Za večjo obstojnost predhodno uporabite lak za lase. Frufru bo tako ohranil čudovito valovito obliko.

  3. Sedaj se posvetite spleteni kitki, ki je esenca te pričeske. Ustvarite stransko prečo, ki naj poteka od čela do zatilja, nato pa lase, ki jih ne boste spletli v kitko pritrdite s sponko. S spletanjem francoske kitke pričnite nad ušesom in pojdite počasi do zatilja. Pri tem postopoma dodajajte pramene z leve in desne strani. Francosko kitko na koncu pritrdite s tanko gumico za lase.

  4. Konec kitke zavijte v tanek satenasti trak, ki naj bo širok približno pet centimetrov, na koncu pa naredite majhen vozliček. Okrasni trak naj bo usklajen z barvo vaših las oziroma z oblačili.

  5. Spustite lase, ki ste jih predhodno začasno speli. Dovolite, da mehko padajo preko ramena. Pri tem uporabite nekaj dragocenega olja, ki ga porazdelite na dlani in nežno pogladite po laseh. Sedaj glavo nekoliko stresite. Takšna pričeska je lahko nekoliko razkuštrana. Uporabite lak za lase, ki bo poskrbel za odlično obstojnost in visok lesk. Vaša popolna pričeska za najdaljšo noč in čudovito zabavo je ustvarjena.