Schwarzkopf Oblikovanje las

Najlepše pričeske za otroke v 2015

Najlepše pričeske za otroke v 2015
Kakšni so novi trendi? Kratke pričeske, dolgi lasje ali srednja dolžina? Predstavljamo vam najnovejše modne trende za naše najmlajše
© Fotolia

Otroci so zase odkrili najnovejše modne trende, kar lahko opazimo tudi pri njihovih pričeskah. Te odražajo stilsko naravnanost in samozavest. Če ste pomislili, da so jim všeč umirjene in zadržane ter komajda opazne pričeske, se vsekakor motite. Prav nasprotno! Prevladujejo zanimive in izrazne pričeske, ki jih otroci z veseljem pokažejo v družbi. V nadaljevanju vam bomo predstavili najbolj zanimive trendovske pričeske, ki jih otroci obožujejo.

 • Čas resnično hitro teče. Mlada generacija pričeskam posveča precejšen pomen, zato ne presenečajo stilska urejenost, prepoznavnost in pestra raznolikost. Bodisi na igrišču, v vrtcu ali v mali šoli. Otroci ne želijo imeti ''pridnih in nedolžnih'' pričesk, kakršne so bile v modi nekoč, temveč se veliko rajši odločajo za moderne pričeske s sodobnim predznakom, ki v ničemer ne zaostajajo za njihovimi starši oziroma odraslimi. V nadaljevanju si lahko ogledate izbor najlepših. 

 • Moderne stilske pričeske za otroke

 • Moderne stilske pričeske za otroke
  Daljši paž, ki je trendovska pričeska za odrasle, je priljubljena tudi pri otrocih
  © Fotolia

  Otroci se v današnjem času več ne zadovoljijo s staromodnimi pričeskami. Mlade generacije živijo v skladu z utripom sodobnega časa in pri tem izbirajo pričeske, ki v največji meri poosebljajo ta utrip. Opazimo lahko, da so podobne ali takšne, kot jih imajo odrasli. Poleg tega so navihane kratke pričeske, paž s srednjo dolžino las in razigrani kodri nadvse primerni za mlade nadobudneže, ki odkrivajo svet. Edino česar ne sme biti, je dolgčas!

  Dečki in deklice, pozor: V nadaljevanju vam predstavljamo najlepše trendovske pričeske v 2015 za vas!

 • Najlepše otroške pričeske v 2015

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Ljubko in povsem enostavno

  © Fotolia  

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Ljubko in povsem enostavno

  Povsem enostavno in tudi zelo lepo. Takšna pričeska je še posebno priljubljena pri deklicah – od najmlajših do nekoliko starejših. Daljši lasje, ki segajo preko ramen, so namreč povsem na vrhu lestvice priljubljenosti. Tipična pričeska za deklice v letu 2015 izstopa s povsem gladkimi lasmi z enakomerno dolžino, pri čemer so sprednje konice rahlo stopničasto postrižene. To je popolna osnova za stilsko raznolikost in številne izrazne možnosti: vse od spletanja kitk, oblikovanja fige, pentlje, visokospete pričeske do modernega čopa. Poleg tega lahko poljubno spreminjate prečo, ki je v sredini ali ob strani. Zagotovo veliko razlogov za veselje!

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Irokeza za najmlajše

  © Fotolia  

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Irokeza za najmlajše

  Sunny Boy: Preprosta kratka pričeska je za številne dečke preveč dolgočasna, saj želijo imeti 'cool' pričeske, kot jih imajo velikokrat njihovi očetje. V tem primeru je irokeza s pokončnimi konicami kot ustvarjena, tudi zato, ker je povsem enostavna. Lasje ob straneh in na zadnjem delu lasišča se z brivnikom postrižejo na zelo kratko dolžino, na zgornjem delu lasišča pa so konice nekoliko daljše, resaste in oblikovane v pokončni greben. Konice lahko oblikujete z gelom za lase, ki ga sicer uporablja očka. Potrebujete le majhno količino gela – za mamico ali očka vsekakor to ni problem –, nanesete in rahlo vtrete. Toda zanimiva pričeska je tudi brez gela pravi magnet!

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Z ljubkimi kodri

  © Fotolia  

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Z ljubkimi kodri

  Obožujemo ljubke kodre! Deklice že od nekdaj obožujejo kodre, ki spominjajo na Disneyjevo princeso Merido in druge pravljične junakinje. Mladim princeskam vselej odlično pristajajo, bodisi kot spuščeni lasje ali v obliki čopa. Če ima vaša ljubka princeska naravne kodraste lase, vam svetujemo, da obiščete otroškega frizerja, ki jih bo postrigel rahlo stopničasto, zato da bodo imeli izrazit volumen. Če so lasje povsem gladki in ravni, lahko spletete kitke in jih pustite čez noč. Naslednje jutro se bo zbudila z očarljivimi kodri!

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Razigrano in bojevniško

  © Fotolia  

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Razigrano in bojevniško

  Filmski junaki: Otroci odlično poznajo najnovejše modne trende. V središču pozornosti so kratko postrižene pričeske z daljšimi zgornjimi lasmi in mehko pristriženimi lasmi ob straneh. Na zatilju in v predelu ušes so zelo kratki, lahko tudi pobriti. Takšno pričesko pogosto vidimo pri nogometnih zvezdnikih in drugih slavnih osebnostih, ki jih imajo otroci velikokrat za vzgled. Odlikuje se po sproščenem videzu in enostavnih linijah. Vse, kar morate storiti, je, da lase skuštrate. Če želite, da pričeska za spremembo deluje negovano namesto razigrano, preprosto ustvarite stransko prečo in jih počešite povsem ravno. S takšno pričesko se bodo majhni dečki prelevili v velike junake!

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Paž za najmlajše

  © Fotolia  

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Paž za najmlajše

  Deklica s cvetlicami v laseh: Predstavljamo vam trendovsko pričesko, ki je sicer zelo priljubljena pri nežnejšem spolu, zdaj pa je osvojila tudi naše najmlajše. Asimetrično postrižen paž je nadvse moderen in lepo pride do izraza tudi pri povsem kratki dolžini. Lasje so v smeri proti zadnjemu delu lasišča vedno krajši, v sprednjem delu pa segajo do ličnic in se zato lahko zataknejo tudi za uho. Uporabite lahko tudi majhno sponko z opaznimi bleščicami, ki bo poskrbela za modno popestritev

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Ljubke stopničke

  © Fotolia  

  Najlepše otroške pričeske v 2015: Ljubke stopničke

  Z novo energijo: Spet sladko in v stilu pridne deklice? Ne, ne vedno. Mlade deklice navdušujejo s srednjo dolžino las in z razigranimi pričeskami, ki jih krasijo mehke stopničke. Takšna pričeska ne deluje samo trendovsko in moderno, temveč vnaša tudi urejeno strukturo, poleg tega je povsem enostavna za nego. Srednja dolžina je ustvarjena za razigran čop ali trendovsko figo – in to v trenutku!

  Najlepše otroške pričeske v 2015: V rokerskem stilu

  © Fotolia  

  Najlepše otroške pričeske v 2015: V rokerskem stilu

  Dolgi lasje so priljubljeni tudi pri dečkih, še toliko bolj, ker najmlajši lahko opazijo takšno pričesko pri starejših bratih in očku. Navsezadnje so pričeske z daljšimi lasmi trenutno zelo priljubljene. To so lahko divji in razigrani kodri ali povsem gladki in zravnani lasje z dolžino do sredine zatilja. Če želite, da pričeska deluje rokersko, si lahko omislite mehke stopničke in razigrane resice ali frufru. Nasvet: Pri sušenju lase nekoliko pregnetite – tako bodo kodri prožni in razigrani, pričeska pa kot ustvarjena za zvezdniški nastop!