Schwarzkopf Oblikovanje las

Čudovite pričeske za romantične trenutke

S kančkom romantike
Romantično in zasanjano: Selena Gomez si je omislila nežno figo z razigranimi kodri, ki odlično pristaja k trendovski obleki. Popolna izbira za zmenek z ljubljeno osebo!
© Getty Images

V hladnem in zasneženem zimskem času, ko so dnevi krajši in včasih zelo turobni, se še posebej radi družimo. To je čas za romantična doživetja! Na splošno obožujemo romantične priložnosti – od prijetnega kosila s prijatelji, ljubezenskega zmenka, ogleda filma ali pa prijetnega večera v družbi najboljših prijateljic. Za takšne priložnosti se želimo lepo urediti, pri čemer ne sme manjkati niti popolna stilska podoba, ki vključuje tudi čudovito pričesko. V galeriji vam bomo predstavili zanimive romantične pričeske, ki si jih lahko za vaše najlepše trenutke omislite tudi vi.

 • Romantična stilska podoba je nepogrešljiva in ženske jo preprosto obožujejo. To ne velja samo za prvi zmenek, temveč tudi za številne druge slavnostne dogodke in različne priložnosti, ko si boste namesto stroge fige ali preprostega čopa želeli ustvariti ženstveno in razigrano pričesko čudovitih linij in mehkih oblik.

  Stilska zapoved romantičnih pričesk narekuje nežne angelske kodre, spletene kitke, nežne fige ter pravljične visoko spete pričeske in razigrane stilske elemente.

 • Stilski pripomočki za oblikovanje romantičnih pričesk

  Romantične pričeske se odlikujejo po mehkih linijah, čudovitih angelskih kodrih in razigranih stilskih elementih, ki ustvarijo občutek pravljičnosti in osupljive lepote. Zato naj vas nikar ne skrbi, če pričeska ni dosledno urejena.

  Visok sijaj in nežni kodri: Gladke lase boste spremenili v nežne angelske kodre s pomočjo kodralnika, likalnika za lase ali navijalk. Lak za lase z nizko stopnjo obstojnosti (stopnja 1) bo poskrbel za primerno obstojnost kodrov, ne da bi jih naredil preveč toge.

  Modni dodatki: Posebej očarljivi so modni dodatki z bleščicami in cvetlicami, ki bodo pričarali vzdušje pravljične idile.

  Glamur preteklih časov: Romantičnim pričeskam zelo lepo pristajajo nostalgični elementi, kot so trakovi, perje, vodna trajna in biseri.

 • Primerna garderoba za romantične pričeske

  Romantične pričeske velikokrat povezujemo z vilinskimi bitji in princeskami, zato mora biti temu ustrezna tudi izbira garderobe. Zelo primerni so žlahtni materiali, kot na primer svila, žamet in pletene tkanine z mehkimi vzorci v mehkih pastelnih barvah in sivo-belih odtenkih. Oblačila so lahko nekoliko bolj razkošna in ohlapna, tako da se nežno pozibavajo v vetru.

 • Ustrezen make-up za romantične pričeske

  Če se želite počutiti romantično in ženstveno, vam svetujemo povsem naravne barvne odtenke. Za ustnice uporabite odtenek roséja ali brezbarvni glos z bleščicami. Poudarek naj bo na očeh. Za veke uporabite senčilo v svetlih, rjavih in bež odtenkih, medtem ko lahko trepalnice poudarite z maskaro. Decentno rdečilo na licih bo zaokrožilo popolno vilinsko podobo. 

  V videoposnetku vam bo Armin Morbach predstavil elegantno visoko speto pričesko z modnimi dodatki.

 • Video: How to Style a Romantic Updo

 • We hope you will be inspired by the romantic hairstyles of the s in our gallery.

 • Romantične pričeske pri zvezdnicah

  Romantične pričeske: Malin Akerman

     

  Romantične pričeske: Vodna trajna

  Igralka Malin Akerman si je omislila vodno trajno, ki odlično pristaja k romantični stilski podobi in obuja občutek nostalgije davnih časov. 

  Idealno za romantično večerjo v izbrani restavraciji.

  Romantične pričeske: Emmy Rossum

     

  Romantične pričeske: Spletene kitke

  Emmy Rossum ima pričesko s spletenimi kitkami, ki so spete na zadnjem delu lasišča. To je napol visoko speta pričeska s stransko prečo, ki deluje zelo živahno in razigrano.

  Idealno za prijetno nedeljsko kosilo.

  Romantične pričeske: Emma Stone

     

  Romantične pričeske: Modni dodatki

  Emma Stone je izbrala romantično obleko s cvetličnim vzorcem. Njena pričeska z razigranimi in mladostnimi kodri se odlično sklada z romantično podobo, ki jo je še dodatno poudarila s srebrnimi okrasnimi sponkami.

  Idealno za prvi zmenek z novo simpatijo.

  Romantične pričeske: Marisa Tomei

     

  Romantične pričeske: Nežna pramena

  Dobitnica oskarja Marisa Tomei, se je odločila za figo, ki zaradi nežnih in razgibanih stranskih pramen povsem izgubi stroge linije. Širok pramen ob strani nežno pada na obraz in ustvari mehko in ubrano podobo.

  Idealno za sproščen večer s prijateljicami.

  Romantične pričeske: Dakota Fanning

     

  Romantične pričeske: Okrasni trak za lase

  Dakota Fanning ima nežne blond lase s sredinsko prečo. Okrasni obroček poskrbi za romantično noto in deluje kot zanimiv stilski element, ki popestri pričesko.

  Idealno za ogled filma v kinu.