Schwarzkopf Oblikovanje las

Pričeske na podelitvi Zlati globus 2013

Tudi letos je bila podelitev Zlatih globusov prestižna in glamurozna, lahko bi rekli zelo hollywoodska. Toda že v kratkem ji sledi najprestižnejši dogodek leta – slavnostna podelitev Oskarjev, ki jo pričakujemo z veliko nestrpnostjo. Zlati globus 2013 nas ni razočaral z ničimer. Nasprotno! Na rdeči preprogi sta nas še posebej navdušili Francesca Eastwood in Jodie Foster, ki sta blesteli s čudovito pričesko in popolno stilsko podobo.

 • Pričeske na podelitvi Zlati globus 2013
  Igralka Francesca Eastwood odlično pooseblja hollywoodski glamur. Nežni blond lasje s čudovitimi kodri in okrasno sponko – izraz brezčasne lepote
  © Getty Images
 • Tisti, ki so si želeli videti in doživeti še četrti nastop moderatorja Rickyja Gervaisa, ki je občinstvo v preteklosti navduševal, zabaval in obenem osupnil s svojimi dovtipi in zanimivimi iskricami – pri čemer niso manjkale niti šaljivke na račun slavnih iz sveta filma in umetnosti –, so bili morda presenečeni in nekoliko razočarani, saj je prireditev letos potekala v povsem drugačnem vzdušju, ki sta ga ustvarili novi moderatorki, Tina Fey in Amy Poehler.

 • Pričeske na podelitvi Zlati globus 2013
  Tina Fey in Amy Poehler sta za vodenje Zlatih globusov 2013 poželi številne pohvale
  © Getty Images

  Ob tem si je marsikdo od zvezdnikov oddahnil, saj je bil Gervais znan po tem, da ni imel dlake na jeziku, s čimer je marsikoga povsem razgalil. Morda pa si je filmska akademija preprosto zaželela spremembe, kar ji je s prikupnim tandemom simpatičnih moderatork Tine Fey (30 Rock) in Amy Poehler (Parks and Recreation) zagotovo uspelo, saj sta s svojim sicer šaljivim, a obenem umirjenim pristopom poskrbeli za šarm, humor in prijetno vzdušje.

 • Dogodki na rdeči preprogi: Najlepše pričeske na podelitvi zlatih globusov

  Amy Poehler se nam je predstavila s stransko figo, ki je bila zagotovo ena najlepših pričesk na podelitvi Zlatih globusov, ogledate pa si jo lahko v naši galeriji. Kar se tiče pričesk in garderobe, smo lahko opazili, da je prevladoval povsem naraven videz. Hollywoodske zvezdnice so se predstavile v osupljivih večernih oblekah priznanih modnih oblikovalcev, medtem ko so prevladovale pričeske v stilu undone, opazili pa smo tudi popolnoma klasične in nežno kodraste pričeske z romantično noto. Vsekakor zelo lepe pričeske, ki so nas izjemno navdušile.

 • Čudovite pričeske na podelitvi Zlati globus 2013

  Pričeske za Zlati globus 2013: Amy Poehler

  © Getty Images  

  Pričeske za Zlati globus 2013: Stranska figa

  Igralka in komedijantka Amy Poehler nas je navdušila s pričesko v stilu undone in zelo ljubko stransko figo. Lase je v ta namen najprej spela v čop, ki ga je nato na zatilju zavila v zanimivo stransko figo z nenavadno obliko. Zelo preprosto, a hkrati tudi nadvse elegantno!

  Amy Poehler je bila nominirana v kategoriji najboljše komedijantke, vendar je v tej kategoriji glavno nagrado prejela igralka in producentka Lena Dunham (Girls)

  Pričeske za Zlati globus 2013: Jennifer Lawrence

  © Getty Images  

  Pričeske za Zlati globus 2013: Kodrasta pričeska

  Jennifer Lawrence (Silver Linings) je prejela nagrado kot najboljša igralka v komediji. Zlati globus pa si je zagotovo prislužila tudi za popolno stilsko podobo in elegantno pričesko. Svoje čudovite dolge in rahlo kodraste lase je spela v sproščeno visoko speto pričesko, ki je umeščena nekoliko nižje na zatilju. Pričeska deluje zelo nežno in ljubko!

  Pričeske za Zlati globus 2013: Amanda Seyfried

  © Getty Images  

  Pričeske za Zlati globus 2013: Dolgi kodrasti lasje

  Igralka Amanda Seyfried se je tokrat odločila za sredinsko prečo in mehke kodre, ki spominjajo na angelski videz. Valoviti lasje nežno padajo preko ramen, celotna podoba pa deluje povsem naravno in usklajeno

  Pričeske za Zlati Globus 2013: Jodie Foster

  © Getty Images  

  Pričeske za Zlati Globus 2013: Klasični bob

  Vsem dobro znana in uspešna igralka Jodie Foster je bila nagrajena za življenjsko delo v filmski umetnosti. Poleg svojega govora nas je navdušila tudi s klasično, a zelo elegantno pričesko. Predstavila se nam je s pričesko v stilu boba in sredinsko prečo. V kombinaciji z elegantno večerno obleko in čudovitim nasmeškom je bila Jodie videti osupljivo

  Pričeske za Zlati Globus 2013: Heidi Klum

  © Getty Images  

  Pričeske za Zlati Globus 2013: Pričeska v stilu side-swept

  Heidi Klum nas je navdušila z glamurozno kodrasto pričesko, pri čemer je lase počesala na eno stran, tako da so lepo padali preko desnega ramena. Njeni dolgi kodrasti lasje so tako še bolj prišli do izraza, pričeska pa je bila povsem usklajena z zanimivo večerno obleko. Zelo privlačno in elegantno!