Schwarzkopf Oblikovanje las

Čop nekoliko drugače

Ali iščete nov stil pričeske, ki ni dolgočasen in ki omogoča razigrano stilsko kreativnost? Čop je v tem primeru zagotovo prava izbira. Spada med najbolj praktične pričeske, hkrati pa omogoča številne možnosti za stilsko oblikovanje. V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimive in nekoliko drugačne čope, ki vas bodo navdušili.

 • Dolge lase lahko zlahka ukrotite z gumico. Včasih je to čisto navaden čop, zato da lasje ne padajo na obraz, kar je še posebej zaželeno pri jutranjem teku, pri delu pa tudi pri gospodinjskih opravilih, kot je na primer sesanje. Čop pa ni samo praktičen, temveč tudi stilsko zanimiv. Tako ga lahko pogosto srečamo tudi na rdečih preprogah, na primer pri Gwyneth Paltrow in pri številnih drugih manekenkah na svetovnih modnih revijah – od Milana do New Yorka.

 • Čop – stilski kameleon med pričeskami

  Čop zagotovo ni samo rešitev za slabe dni, ko nam ne uspe nobena druga pričeska. Nasprotno! To je klasična pričeska, ki omogoča najrazličnejše stilske variacije. Primeren je tako za poslovni sestanek kot tudi za nakup, zmenek, poroko ali zabavo. Bodisi, da je eleganten, romantičen ali razigran – v vseh svojih različicah je povsem nezapleten, ne zahteva zamudnega stilskega oblikovanja in je zato primeren za vse ženske, ki imajo nekoliko daljše lase, ki pa morajo segati vsaj do brade.

 • Kakšen čop vam je najbolj všeč?

  Možnosti so neskončne. To je lahko čop, ki ga naredite visoko na lasišču ali pa nizko umeščen na zatilju. Lahko je ob strani ali na sredini. Kombinirate ga lahko z zlatim obročen, rdečim satenastim trakom ali tankimi usnjenimi trakovi. Zanimiv je tudi takšen s sredinsko prečo. Zelo ekstravagantna je različica z gladko počesanimi in z gelom utrjenimi lasmi. Čop je lahko razigran in veder, strog ali pa nekoliko bolj kodrast in razposajen… Potem pa je tukaj še različica treh polovičnih čopov z zanimivimi vmesnimi prehodi ali z večimi gumicami. Čim daljši so lasje, tem večje so možnosti stilskega oblikovanja.

  Če vam je všeč takšna pričeska, vam svetujemo, da preizkusite kakšno novo različico, ki vam jo bomo predstavili v nadaljevanju.
  V naši galeriji vam bomo tako predstavili različne kreacije za vašo inspiracijo in vam zaupali nekaj koristnih stilskih nasvetov.

  Za vas smo pripravili tudi zanimiv video posnetek priznanega Schwarzkopfovega stilista Armina Morbacha, ki je za vas ustvaril zelo zanimiv natupirani čop.

 • Video: Armin Morbach in zanimiv natupirani čop

 • Galerija: Različni čopi in nasveti za stilsko oblikovanje