Schwarzkopf Oblikovanje las

Pričeske, ki vas bodo postavile v središče pozornosti

Pričeske za posebne trenutke
Anna Sui nam je prikazala glamurozne retro kodre
© Getty Images

Priložnosti, kot so Valentinovo, prvi zmenek ali poročni dan, zahtevajo osupljivo pričesko, zapeljive kodre, visok sijaj in glamurozne modne dodatke. Z drugimi besedami: brezhibno urejeno pričesko, s katero se boste počutili odlično. Predstavili vam bomo nekaj zapeljivih pričesk in vam povedali, kaj morate narediti, da bo vaša pričeska posebna.

 • Posebne priložnosti zahtevajo posebne pričeske. Včasih si preprosto želite biti očarljivi, zapeljivi in nekoliko mistični, saj gre za posebne priložnosti, ki naj bi vam ostale v lepem spominu. So trenutki, ko si želite, da bi se v očeh vašega dragega pojavila čudovita iskrica in veliko navdušenje, ki bosta ostala v lepem spominu. Vaš izbranec ne bo mogel točno povedati, zakaj ste bili tako čudoviti in tako drugačni, niti kako ste to dosegli. Toda učinek bo neprekosljiv. To lahko dosežete z majhnimi in skrivnimi triki, ki jih lahko uporabite kot ženska. Morate jih samo poznati in jih ustrezno uporabiti. Sprašujete se, kateri so ti triki in ali jih poznate. V nadaljevanju vam jih bomo podrobno predstavili.

 • Stili pričesk za posebne trenutke: zapeljivi kodri

  Dolgi kodrasti lasje so zagotovo pojem za zapeljivo pričesko. Mehki in nežni kodri, ki nežno obdajajo obraz in lahkotno plapolajo ob vsakem vašem gibu, bodo zagotovo navdušili vsakega moškega. Vaši kodrasti lasje so lahko nekoliko bolj divji in neukročeni kot pri Leoni Lewis ali pa nekoliko bolj uglajeni, kot je to značilno za trendovski retro videz pričesk v stilu štiridesetih. Ali imate po naravi bolj gladke lase? To ne bi smel biti problem, saj si boste z navijalkami ali kodralnikom zlahka pričarali zapeljive kodre. Koristne stilske nasvete boste našli v naši galeriji.

 • Stili pričesk za posebne trenutke: zglajeni lasje v stilu sleek look

  Če si želite bolj umirjeno in resno pričesko, vam priporočamo stil sleek look, za katerega so značilni povsem gladki lasje. Pomagate si lahko z likalnikom za lase, ki jih bo čudovito zravnal. Če imate kratko postriženo pričesko, na primer pixie ali bob, morate zgornje lase in tiste ob straneh zgladiti z gelom. Če so vaši lasje dovolj dolgi, jih lahko počešete nazaj in jih oblikujete v gladek čop. Pa še stilski nasvet za lase, ki segajo preko ramen: v tem primeru naredite na zgornjem delu lasišča visok čop, ki bo deloval zelo zapeljivo!

 • Zapeljive pričeske z visokim leskom

  Za atraktiven videz vaši lasje potrebujejo zdrav sijaj, kar velja tako za kodraste kot tudi za ravne lase. Če si želite očarljivo in zapeljivo pričesko, ki se ji vaš izbranec ne bo mogel upreti, vam priporočamo skrbno nego vaših las. Za visok faktor zavidanja bo poskrbel lak za lesk.

 • Stili pričesk za posebne trenutke: stilsko neurejena pričeska

  Ni treba, da so lasje vedno stilsko oblikovani do potankosti in elegantno počesani, da bi delovali ženstveno in zapeljivo. Zanimiv je tudi dekliški, stilsko neurejen čop s tankimi prameni, ki nežno padajo na obraz in vašega izbranca naravnost vabijo, da se jih nežno dotakne.

 • Stili pričesk za posebne trenutke: lasje, počesani na eno stran

  Ženske z daljšimi lasmi si lahko zapeljivo pričesko pričarajo s preprostim trikom. Celotno dolžino las lahko v tem primeru preprosto položite preko ramena, tako da je vrat na drugi strani povsem odkrit. Prepričani smo, da vas bo vaš izbranec zasul z nežnimi poljubi…

 • Uporabite modne dodatke za poseben videz pričeske

  Modni dodatki poskrbijo za glamurozen videz, ki ga boste dosegli v trenutku. Na voljo je široka paleta najrazličnejših modnih dodatkov, kot so trakovi za lase in sponke, ki so lahko povsem preproste ali v kombinaciji s perjem, bleščicami ali cvetlicami. Vaša pričeska bo delovala zelo ženstveno in zapeljivo, nakit pa vam bo podelil dodaten glamur, zlasti če ne nosite nakita ali pa zelo redko.

 • Zapeljive pričeske z učinkom presenečenja

  Idealna pričeska vas bo naredila ženstveno, z njo se boste počutili čudovito, hkrati pa boste videti nekoliko drugače kot običajno. Zelo zanimive so pričeske, ki poskrbijo za presenečenje pri nasprotnem spolu. Ne priporočamo vam romantičnih spletenih pričesk niti zamudnih visoko spetih pričesk s številnimi sponkami, ki so za intimne trenutke manj primerni, saj se vas nihče ne bo upal dotakniti in tvegati, da bi razdrl čudovito pričesko.

  V galeriji vam bomo prikazali sedem zapeljivih pričesk, ki so nam jih prikazale zvezdnice in manekenke ter vam korak za korakom predstavili, kako jih lahko tudi sami preprosto stilsko oblikujete.

 • Zapeljive pričeske s priročnimi navodili za stilsko oblikovanje

  Hillary Duff

  © Getty Images  

  Lahkotni kodri: nekoliko bolj neukročena pričeska z volumnom

  Hillary Duff nam je pokazala, kako zapeljiva je lahko povsem sproščena stilsko oblikovana pričeska z dolgimi lasmi in nežnimi kodri. Njena pričeska ima velik volumen na zgornjem delu lasišča, čudovit trak za lase pa poskrbi za dodatno iskrico. Nežni kodri mehko padajo preko ramen.

  Stilsko oblikovanje: Lase umijte in nanesite nekaj pene za večji volumen. Nato jih osušite, tako da jih vržete preko glave. Zato da boste ustvarili volumen na zgornjem delu lasišča, pramen za pramenom polakirajte in lase natupirajte s posebnim glavnikom. Dolžino las v višini ušes navijte na debele navijalke ali na debelejši kodralnik, zato da bodo lasje nežno valoviti. Nato lase osušite s sušilnikom, odstranite navijalke in jih prekrtačite. Lase na zgornjem delu lasišča in ob straneh oblikujte v polovični čop in ga spnite v zadnjem delu. Dolge lase položite preko ramen. Na prste nanesite malo voska in poudarite nekaj pramenov. Za konec uporabite še lak, ki bo poskrbel za čudovito obstojnost in visok lesk vaše popolne pričeske

     

  Glamurozna zapeljivost v retro stilu

  Za glamurozne kodre v trendovskem stilu štiridesetih let prejšnjega stoletja, kot to vidimo pri modni oblikovalki Anni Sui, morajo biti vaši lasje dolgi vsaj do ramen.


  Stilsko oblikovanje: Lase umijte in nanesite nekaj pene za oblikovanje pričeske. Naredite globoko stransko prečo in lase osušite z brisačo, nato pa še z okroglo krtačo. Posamezne pramene navijte na debele navijalke, jih osušite in pustite za kratek čas, da se ohladijo. Nato navijalke ponovno odstranite. Kodrov več ne razčešite, temveč jih samo previdno oblikujte s prsti. Na koncu uporabite še lak, ki bo poskrbel za čudovit sijaj in visoko obstojnost

  Kim Kardashian

  © Getty Images  

  Glamurozna zapeljivost v retro stilu s faktorjem XL

  Kim Kardashian nam je pokazala, kako so videti glamurozni kodri v stilu štiridesetih pri daljših laseh. Stranske lase je na eni strani zelo elegantno zataknila za uho. Za dodatno zapeljivost bo poskrbel še en trik: dolžino las lahko položite preko enega ramena, s čimer boste nežno odkrili vrat in vzpodbudili domišljijo

  Donna Karan

  © www.GoRunway.com  

  Zapeljiva pričeska v stilu sleek look z razigranim čopom

  Donna Karan nam je predstavila pričesko v stilu sleek look. Za takšno zapeljivo pričesko morajo biti lasje dolgi vsaj toliko, da se lahko oblikujejo v čop. Pričeska se lahko kombinira s prečo in ponijem ali pa tudi ne.


  Stilsko oblikovanje: Za pričesko v stilu sleek look vam priporočamo, da lase umijete s šamponom in balzamom za ravnanje las. Imate naravno kodraste lase? Potem vam priporočamo, da uporabite serum za ravnanje neukrotljivih las (serum anti-frizz). Las v tem primeru nikakor ne smete sušiti na zraku, temveč z okroglo krtačo, zravnate pa jih lahko z likalnikom za lase.

  Alternativno lahko za videz pričeske v stilu sleek look uporabite posebne nastavke na sušilniku, ki bodo trmaste in neukročene lase učinkovito in dolgotrajno ukrotili in zravnali kodre. Serum za ravnanje las preprosto nanesite na lase, ki ste jih predhodno osušili z brisačo, in jih večkrat prečešite s plastičnim glavnikom. Po dvajsetih minutah jih izperite z mlačno vodo. Nato nanesite posebno kremo in jo pustite delovati deset minut. V tem času lase gladko počešite enkrat do dvakrat. Nato jih dosledno počešite nazaj in jih na zadnjem delu lasišča oblikujte v čop, pri čemer bo še posebno privlačen visok čop. Na koncu čop pritrdite s širokim trakom ali usnjeno vrvico. Uporabite še lak za lase, ki vam bo pričaral zanimiv lesk

     

  Elegantna in ženstvena zapeljiva pričeska v stilu sleek look

  Igralka Leighton Meester, ki jo lahko občudujemo v seriji Gossip Girl, ima čudovite dolge in povsem gladke lase, ki nežno padajo preko ramen. Pričeska je preprosta, a hkrati zelo zapeljiva.

  Stilsko oblikovanje: Lase umijte in nanesite sredstvo za zaščito las pred vročino ter jih z okroglo krtačo osušite do suhega. Nato jih, pramen za pramenom, zravnajte z likalnikom za lase. Na koncu uporabite še lak za lesk. Prepričani smo, da boste s takšno pričesko preprosto zablesteli

  Leona Lewis

  © Getty Images  

  Divji kodri

  Z naravnimi kodrastimi lasmi, kot jih ima Leona Lewis, se ne more pohvaliti vsaka ženska. Vendar ni nič hudega, saj so na voljo različne možnosti, ki vam bodo v trenutku pričarale takšne čudovite kodre.

  Stilsko oblikovanje: Lase umijte in nanje nanesite peno za večji volumen. Osušite jih tako, da jih vržete preko glave. Lase navijte na navijalke ali pa uporabite kodralnik. Pomembno pri tem je, da vzamete samo tanke pramene. Tako boste ustvarili dodaten volumen. Če boste lase razčesali, bodo kodri nekoliko manj izraziti, delovali pa bodo bolj mehko. Na koncu nekaj pramenov poudarite z voskom in pričesko utrdite z lakom za lase.

  Louis Vuitton

  © www.GoRunway.com  

  Razigrana in mladostna pričeska s čopom in okrasnim trakom

  Louis Vuitton nam je predstavil zapeljivo pričesko, ki jo odlikuje nekoliko neukročen, a zelo ženstven čop z zanimivim trakom za lase z bleščicami. Pričeska je ljubka in zelo očarljiva.

  Stilsko oblikovanje: Lase umijte in nanje nanesite sredstvo za zaščito las pred vročino. Nato jih osušite. Pri tem jih nežno razčešite s prsti in jih oblikujte v čop. Na konice prstov nanesite nekaj voska in lase na zgornjem delu in ob strani zgladite v smeri od čela proti čopu, nekaj pramenov pri tem previdno izvlecite. V predelu ušes prav tako izvlecite tanek pramen las, ki naj nežno pada na obraz. Nato uporabite še lak za lase, ki bo poskrbel za obstojnost. Na koncu si morate nadeti samo še okrasni trak z bleščicami

 • Spletna povezava

  Colette Malouf vam predstavlja nakit za lase >> colettemalouf.com