Schwarzkopf Oblikovanje las

Nove pričeske za športne aktivnosti

Nove pričeske za športne aktivnosti
Visoko spet čop spada med najljubše pričeske za športne aktivnosti. Obstaja pa še cela vrsta čudovitih športnih pričesk!
© Fotolia

Zakaj ne bi poleg kondicije za vaše telo poskrbeli še za top formo svojih las? Da se pri stilskem oblikovanju ne bi niti malo spotili, smo za vas izbrali najboljše športne pričeske. Od aerobike do zumbe – z našimi športnimi pričeskami boste zablesteli ne glede na to, kakšno športno aktivnost boste izbrali.

 • Zakaj ne bi poleg kondicije za vaše telo poskrbeli še za top formo svojih las? Da se pri stilskem oblikovanju ne bi niti malo spotili, smo za vas izbrali najboljše športne pričeske. Od aerobike do zumbe – z našimi športnimi pričeskami boste zablesteli ne glede na to, kakšno športno aktivnost boste izbrali.

 • Nove pričeske za športne aktivnosti
  Čop z novim elementom: Predstavljamo vam čop s spletenimi kolutki
  © Getty Images

  Lase lahko oblikujemo, spletemo v kitke ali ustvarimo zavite kolutke! Priljubljene športne pričeske, kot sta na primer čop ali figa, se v tem primeru predstavijo na povsem nov način in z drugačno noto. Najbolj zabavno pri tem pa je, da se lahko športne pričeske oblikujejo povsem preprosto, skorajda z igrivo lahkotnostjo, pri tem pa zlahka ukrotimo tako dolge kot kratke lase. To je zagotovo popolno zmagoslavje za kreativnost. Z izbiro pravilnih modnih dodatkov pa boste še dodatno pridobili: S fleksibilnimi trakovi ali modnimi obročki boste s še večjim veseljem izvajali jogo na blazini, tekli na tekočem traku ali se potili v boksarskem ringu. 

  To vzbuja veselje do športnih aktivnosti! V nadaljevanju vam predstavljamo naših šest čudovitih pričesk za pilates, zumbo in druge športne aktivnosti. Bodite aktivni! 

 • Ogrevanje za lase: Šest najlepših športnih pričesk