Schwarzkopf Oblikovanje las

Pet najlepših pričesk za festivale

Pet najlepših pričesk za festivale
Festivali na prostem so kot ustvarjeni za spuščene lase v skuštranem stilu in popolno zabavo
© Getty Images

Spuščeni lasje v hipijevskem stilu, trendovske spletene kitke ali lasje z nakitom. V nadaljevanju vam bomo predstavili pet najbolj priljubljenih pričesk za poletne festivale in vam povedali vse, kar morate vedeti o stilskih različicah za plesno rajanje in praznovanje na prostem. Poleg tega vam bomo zaupali nekaj dragocenih nasvetov, da boste na prireditvah na prostem zablesteli.

Prireditve na prostem – in zato vselej tudi spuščeni lasje? Ni nujno! Sicer so spuščeni lasje v hipijevskem stilu z rahlo valovito strukturo obvezna zapoved za ljubiteljice festivalov, ki obožujejo takšen stil, vendar pa se bodo v letu 2016 temu izboru pridružile še druge kreacije. Na lestvici najljubših pričesk najdemo visoko speto banano pa tudi zelo urejene pričeske in takšne z modnim nakitom. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor najlepših, s katerimi lahko obiščete festivale, kot sta Coachella, Glastonbury ..., ter navdušite s popolnim stilom, obenem pa si podaljšate poletje. Vroči dnevi, tople noči, prijetna glasba, spuščeni in razigrani lasje … Najavljamo začetek neskončnega poletja v laseh!  

In ko zvoki melodij na festivalih nekoliko potihnejo in se šotori pospravijo, se zabava nadaljuje: koncerti, praznovanja, zabave. Na sporedu je še veliko drugih dogodkov na prostem. Prava izbira stilske pričeske je še vedno zelo pomembna. Pri tem mora izpolnjevati osnovni pogoj, pri čemer imamo v mislih trpežnost, ki lahko prenese divje ritme glasbe in plesa, ob tem pa mora poskrbeti za pozornost. 

 • Nasveti za festivalske pričeske na prostem

  Bodisi da želite plesati ves konec tedna ali samo eno noč … Zamudno stilsko oblikovanje pred velikim ogledalom ne pride v poštev. Z našimi nasveti boste odlično pripravljeni na glasbeno poletje prijetnih doživetij! 

  • V vaši festivalski torbi nikakor ne sme manjkati steklenička s suhim šamponom. Čudežno sredstvo vam podari dodatni dan svežine brez umivanja, poleg tega poskrbi za obstojnost in večji volumen.
  • Ko sonce močno pripeka, potrebujete popolno zaščito pred UV-žarki, kar velja tudi za vaše lase. Klobuk, kapa ali rutica zaščitijo vrhnje lase in lasišče pred sončnimi žarki. Dodatna prednost: Modni dodatki so preprosto čudoviti.
  • S svojimi stilskimi pričeskami boste na festivalih pritegnili vse poglede, ob tem lahko uporabite tudi vznemirljiv, zapeljiv vonj. Parfumi za lase bodo poskrbeli za posebno doživetje zapeljive svežine.
 • Kupili ste vstopnico in pripravili svojo lepotno torbico, zdaj morate samo še izbrati pravo pričesko. V nadaljevanju vam predstavljamo pet najlepših pričesk za poletne prireditve na prostem.

 • Pet najlepših festivalskih pričesk

  Festivalska pričeska: Novi frufru

  © Getty Images  

  Festivalska pričeska: Novi frufru

  Podajte se v zvezo, ki je polna nasprotij. Pri tem seveda mislimo na izbiro pričeske. Dolgi lasje z nežnimi kodri padajo preko ramen in odražajo bohemski utrip. Strogo nazaj počesani lasje v predelu frufruja (to deluje pri krajšem kot tudi daljšem frufruju) ustvarijo čudovit kontrast. Lasje so nežno ukročeni, ne pa tudi naši stilski občutki. Drugače in preprosto lepo: S takšno pričesko boste na klasičnih odprtih prireditvah in festivalih videti odlično!

  Festivalska pričeska: Kitke

  © Getty Images  

  Festivalska pričeska: Kitke

  Preprosto in genialno: Dve spleteni kitki nista samo lepi na pogled, temveč zagotavljata potrebno obstojnost na festivalih na prostem. Dolge noči, divji ples, veter in vremenske neprilike, hitra menjava garderobe … Spletene kitke so na svojem mestu in zagotavljajo dolgotrajno obstojnost s stilom. Zaključek: Kitke so naravnost ustvarjene za festivale!

  Festivalska pričeska: Spuščeni lasje

  © Getty Images  

  Festivalska pričeska: Spuščeni lasje

  Spuščeni lasje na prireditvah na prostem in na festivalih ostajajo še naprej prva izbira. Lasje se zapeljivo pozibavajo v topli poletni sapici in poudarijo prelepe obrazne poteze, obenem izžarevajo občutek svobode in lahkotne razigranosti. Čudovit stranski učinek: Pričesko lahko ustvarite, kot bi trenili. Naredite sredinsko prečo, lase prečešite in že ste urejeni. Če potrebujete majhno osvežitev, na lasišče nanesite puder za večji volumen

  Festivalska pričeska: Visoko speta figa

  © Getty Images  

  Festivalska pričeska: Visoko speta figa

  Figa, ki bi jo lahko imenovali pričeska blogerk, se lahko preimenuje v pričesko festivalov. To velja vsaj v času poletja. Kakšne so prednosti visoko spete fige? Lasje so počesani z obraza, zato je pričeska zelo praktična in obenem trendovska! Potenje in stres zaradi zamudnega stilskega oblikovanja sta tako izključena. Povsem enostavno oblikovana figa v skuštranem videzu je pri obiskovalkah festivalov zelo priljubljena, saj je kot ustvarjena za zabavo in praznovanje. Podnevi in ponoči!

  Festivalska pričeska: V kombinaciji z modnim nakitom

  © Getty Images  

  Festivalska pričeska: V kombinaciji z modnim nakitom

  Pričeske z boemskim pridihom so odlična izbira za različne poletne prireditve. Sezona prireditev na prostem in festivalov navdušuje z romantičnimi verižicami v prepoznavnem hipijevskem videzu. Pričesko preprosto popestrite z razigranimi modnimi dodatki in se prelevite v absolutno kraljico festivalov. Čudovit stil z modnim nakitom pride lepo do izraza pri spetih laseh kot tudi pri spuščenih! Nakit bo lepo pristajal tudi kratkim pričeskam