Schwarzkopf Oblikovanje las

Poročne pričeske 2016: Nove ideje za dolge lase

Poročne pričeske 2016: Nove ideje za dolge lase
Tako zelo romantično! Elegantna visoko speta pričeska z izvezeno tančico bo poskrbela za povišan utrip pri nevestah
© Getty Images

Nove poročne pričeske lahko pospremimo samo z: ''Da!'' Klasične, ekstravagantne ali nadvse romantične – pričeske za neveste bodo poskrbele za to, da bodo poročni zvonovi bíli glasneje, ženska srca pa močneje. Od umetniško visoko spetih las do povsem spuščenih, pravljično lepih – bodite drzni in pred oltar stopite z eno izmed čudovitih poročnih pričesk 2016.  

Sezona za poroke se je pričela. Tudi letos bo za številne neveste napočil trenutek, ki mu pogosto rečemo najlepši dan v življenju. Priprave bodo na vrhuncu. Verjamemo, da ste obleko, lokacijo, motiv in make-up morda celo že našli. Kako pa je s poročno pričesko? To je zagotovo tema, s katero številne neveste odlašajo do zadnjega trenutka, kar pravzaprav ne preseneča. Kdo bi se navsezadnje želel ob izredno veliki izbiri očarljivih in dih jemajočih poročnih pričesk povsem natančno opredeliti? Poleg tega predstavlja pričeska (s tančico, nakitom ali brez) krono celotne podobe, zato se lahko podeli šele na koncu. V tem primeru velja enako kot pri izbiri moškega za življenje – s pravo izbiro se boste počutili odlično. 

Čakanje vam bomo polepšali tako, da vam bomo v galeriji predstavili čudovite poročne pričeske, ki vas bodo navdihnile. 

 

 • Poročne pričeske 2016

  Poročne pričeske 2016: Rahlo valoviti lasje

  © Getty Images  

  Poročne pričeske 2016: Rahlo valoviti lasje

  Poroči se z menoj: Z nadvse romantično pričesko z rahlo valovito strukturo se boste z veseljem poročili in sklenili zvezo za vse življenje. Vključno z lepimi spomini, saj nič ni tako ženstveno in očarljivo kot sanjsko lepi valoviti kodri s sredinsko prečo. Preprosta pričeska, ki poskrbi za izrazit vtis, je odlična izbira za poroko v trendovskem boemskem stilu. Če se boste odločili za mehke kodre, ne boste več želeli nazaj – niti pred oltarjem!

   

  Poročne pričeske 2016: Modni dodatki v dolgih laseh

  © Getty Images  

  Poročne pričeske 2016: Modni dodatki v dolgih laseh

  Recite usodni da … čudovitim sponkam v laseh. Če si za svoj posebni dan v življenju želite več kot samo očarljivo romantično pričesko, si lahko omislite modne dodatke, ki bodo poskrbeli za razkošno nadgradnjo. Potrebujete sponke z biseri in filigranske zaponke s perjem, ki jih nežno porazdelite po preostali dolžini rahlo valovitih las. Tako boste ustvarili videz v stilu morske deklice. Zagotovo popolna krona za poročno obleko s priljubljeno silhueto morske vile 

   

  Poročne pričeske 2016: Visoko speta pričeska z modnimi dodatki

  © Getty Images  

  Poročne pričeske 2016: Visoko speta pričeska z modnimi dodatki

  Metuljčki v trebuhu – in v laseh: Pokažite svoja čustva in si omislite nežne metulje v kombinaciji z izvezeno poročno obliko. Visoko speta pričeska s čistimi linijami bo poskrbela za graciozno in elegantno noto. Nasvet: Izberite metulje v nežnih barvah, ki naj bodo usklajene z belo obleko, nikakor ne barvnih!

   

  Poročna pričeska 2016: Popoln čop

  © Getty Images  

  Poročna pričeska 2016: Popoln čop

  Najlepša (zakonska) zveza v letošnji sezoni se odraža predvsem po zadržanosti in umirjenosti, kar vsekakor velja tudi za pričesko. Čop s povsem gladko počesanimi in zglajenimi lasmi deluje prepričljivo s preprosto eleganco, zato se mu ni mogoče upreti. Nizko umeščen čop, ki je spet globoko na zatilju, predstavlja zelo elegantno različico. Barvno usklajen trak (na primer bela čipka) poročno pričesko uskladi z obleko, pri tem pa nikakor ne ukrade celotne pozornosti. Za takšno pričesko si lahko izberete ekstravagantno poročno obleko

   

  Poročna pričeska 2016: Navidezen paž

  © Getty Images  

  Poročna pričeska 2016: Navidezen paž

  Nasprotja se privlačijo – če je ljubezen resnična, je lahko pričeska tudi navidezna. Na svoj posebni dan lahko preizkusite navidezen paž in inscenirate kratko pričesko. Tako lahko brez škarij in radikalnih posegov svoje dolge lase spremenite v kratko pričesko z dolžino do brade. Lahko si omislite tudi rahlo vodno trajno in se sprehodite do oltarja v retrostilu. Popolna stilska podoba: Paž in poročna obleka z ovratnikom tvorita harmonično celoto. Takšna obleka še posebno lepo pride do izraza z resicami ali perjem v stilu dvajsetih let

   

 • Poročna pričeska: Spleteni venček s cvetlicami

 • Poročna pričeska: Spleteni venček s cvetlicami
  Cvetlični modni dodatki v laseh in spletene pričeske so več kot samo bežen flirt
  © Getty Images

  Dišeči cvetovi že dolgo ne spadajo samo v šopek rož, prav tako lahko poskrbijo za razkošje v laseh. Bodisi iz blaga ali kot nakit, povsem samostojno ali kot vitica, cvetlični modni dodatki pričesko spremenijo v vznemirljivo kreacijo, ki privablja poglede. Najlepša kombinacija v stilu flower-power: Čudovite cvetlice in spletene kitke. Zagotovo popolna romantična kombinacija! Svetujemo vam, da ne uporabljate plastičnih cvetov, saj bi lahko s tem izničili glamurozno poročno podobo.

  Zaljubili ste se v to pričesko in želite vedeti, kako ustvariti spleteni venček? Potem sledite našim navodilom za spleteno visoko speto pričesko.

 • Poročna pričeska: Generalna vaja

  Tako kot poročno kosilo ali poročni ples je treba tudi svečano pričesko predhodno preizkusiti. Nekaj tednov pred poroko morate uskladiti termin s frizerjem in se z njim pogovoriti o vaših željah od A do Ž, zato da bo vse na svojem mestu. Tako si boste kasneje prihranili neprijetna presenečenja, poleg tega boste lahko prepričani, da vam pričeska dejansko pristaja in se lepo sklada z vašo poročno obleko. Generalna vaja je pomembna tudi za časovno usklajevanje. Tako boste prihranili nepotreben stres na svoj veliki dan. Zdaj morate reči samo še ''Da'' pravilni pričeski.