Schwarzkopf Oblikovanje las

Pričeske s trakovi za lase

Pričeske s trakovi za lase
Letošnji absolutni hit: Trakovi za lase
© Getty Images

Minimalen trud, maksimalen učinek. S preprosto rutico ali trakom za lase lahko ustvarite vznemirljive trendovske pričeske. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor pričesk, ki s prefinjenim modnim dodatkom pridejo najlepše do izraza. Kaj še čakate? Zavežite si rutico in preverite. 

Si želite spremembe v laseh? Potem vam ni treba takoj poseči po škarjah ali barvah. Zato da boste ustvarili drugačen videz in poskrbeli za vznemirljivo spremembo, zadošča že majhen modni dodatek, pri čemer imamo v mislih trak za lase. Noben drug modni dodatek ni tako raznolik kot prav trakovi. Lahko v rokerskem stilu ali povsem romantično. Z modernimi ruticami in trakovi (vse od nežnih do nekoliko širših in zelo širokih) lahko ustvarite veliko število različnih pričesk in stilov. Modni dodatek pa ne preseneča samo s svojim lepotnim potencialom, temveč tudi s svojim praktičnim vidikom. Slab dan za pričeske? V tem primeru lase preprosto spnite nazaj in si omislite čudovit okrasni trak. Zagotavljamo vam, da bo vse popolno. 

 

 • Vsestranska rutica za lase

  Najboljše glede traku za lase je, da si ga lahko omisli vsakdo. Pri tem ni pomembno, ali imate dolge lase z izrazitim volumnom ali povsem kratko postriženo pričesko. Modni trak si lahko privoščite v obeh primerih in tako pričeski podelite novo dimenzijo. Deluje ženstveno, trendovsko in odraža osebni stil. Vabimo vas, da se o tem prepričate v naši slikovni galeriji. 

 • Pričeske s trakovi

  Pričeske s trakovi: Dekliški videz

  © Getty Images  

  Pričeske s trakovi: Dekliški videz

  Dekleta se želijo zabavati! Trak s pentljo uteleša dekliške želje, vendar pa lahko velike pentlje pogosto opazimo tudi pri modnih navdušenkah, ki zanimive trakove kombinirajo z modernimi oblačili. S tem pričarajo izrazit kontrast, pri čemer pentlja ne deluje preveč ''sladkobno''. 

   

  Še majhen namig: Lahko si omislite tudi plašč, jopič ali obleko iz istega materiala, kot je trak. Zdaj manjka samo še ne preveč dosledno spletena kitka, položena na eno stran. Preprosto očarljivo! 

   

  Stilski nasvet: Če želite ustvariti prepoznaven stil, lahko izberete širok žametni trak v poudarjenih barvah ali z vzorci. Postopek: Trak zavežite okrog glave (ali pa okrog kitke), nato ga na zgornjem delu lasišča povežite s pentljo in pritrdite s sponkami. 

  P. S. Pentlja pride lepo do izraza tudi pri kratkih pričeskah! 

  Pričeske s trakovi: Razigrano

  © Getty Images  

  Pričeske s trakovi: Razigrano

  Sanjska kombinacija: Kitke in trakovi se odlično povezujejo (tudi v dobesednem pomenu). Kako bi si sicer lahko razlagali to popolno kombinacijo, ki se tako dobro ujema? Pričeska najlepše pride do izraza s sredinsko prečo in z dvema spletenima kitkama na vsaki strani. Najprej morate okrog glave položiti širok trak, nato ga na obeh straneh spletete v kitko.

   

  Nasvet: Če želite ustvariti poseben učinek, si lahko omislite več barvno usklajenih trakov oziroma rutic

  Pričeske s trakovi: Prepoznavno

  © Getty Images  

  Pričeske s trakovi: Prepoznavno

  S trakom za lase lahko iz klasične pričeske v trenutku ustvarite prepoznavno pričesko s vznemirljivim stilom. Preprosto vzemite rutico in jo zložite na širino traku, nato jo položite okrog glave in zavežite v predelu zatilja. Osupljiva pričeska z izjemnim dejavnikom presenečenja je urejena. Še posebno lepo pride do izraza s strogo oblikovano figo. 

   

  Nasvet: Konec rutice je lahko na zatilju nekoliko bolj razkošen – čim daljša je rutica, tem bolj elegantno deluje

   

  Pričeske s trakovi: Zadržano in umirjeno

  © Getty Images  

  Pričeske s trakovi: Zadržano in umirjeno

  Filigranski trakovi za lase so v letošnji sezoni zelo moderni in odlično pristajajo vsaki pričeski. Tanke vrvice preprosto vpletite v pričesko (najlepše pridejo do izraza pri visokospeti pričeski). Z barvno izbiro lahko ustvarite izrazit kontrast z barvo las. 

   

  Nasvet: Če želite ustvariti glamur, izberite kovinske barve, kot so srebrna, zlata in bronasta!