Schwarzkopf Oblikovanje las

Stilsko oblikovanje dolgih las: Naj bodo vaši lasje spuščeni

Stilsko oblikovanje dolgih las
Igralka Rachel Bilson ima čudovite dolge lase v stilu 'ombre', pri čemer lasje proti konicam postajajo čedalje svetlejši. Pričeska z dvema barvnima niansama deluje še bolj elegantno
© Getty Images

Figa ali čop sta v vsakodnevnem življenju najpreprostejši rešitvi za dolge lase. Toda, škoda bi bilo, če bi morali čudovite dolge lase vedno speti in jih skriti. To vsekakor ni potrebno, saj je na voljo veliko različnih pričesk, ki se lahko ustvarijo povsem preprosto. V naši galeriji vam bomo predstavili izbor najlepših, ki smo jih opazili pri zvezdnicah. V videoposnetku pa vam bo Armin Morbach zaupal, kako enostavno oblikovati zanimivo pričesko za dolge lase, ki je primerna za vsak dan.

 • Dolgi svileni lasje so zelo privlačni in mehki na dotik. Že od nekdaj veljajo za simbol lepote in ženstvenosti. Znano dejstvo je, da moški že od nekdaj obožujejo dolge spuščene lase, kar se v zgodovini ni bistveno spremenilo. Ženske pa po drugi strani lase zelo rade spenjajo v čope in fige ali pa jih spletajo v kitke, predvsem zaradi praktičnosti, kot pravijo same. Morda pa se boste z našimi nasveti vendarle raje odločili za razpuščene lase, ki bodo igrivo zaplapolali v vetru in poudarili čudovite linije vašega obraza. Dolgi lasje veljajo za lepotni ideal, zato je prav, da jih poudarite.

  Svetujemo vam, da svoje dolge lase pogosteje nosite spuščene. Dovolite, da nežno padajo na vaša ramena in obkrožijo vaš obraz. Za vas smo pripravili zanimive stilske nasvete, ki vam bodo pri tem v veliko pomoč. Preizkusite! Prepričani smo, da boste presenečeni, kako dobro se boste počutili in koliko pozornosti boste zaradi tega deležni od drugih, ki vas bodo zagotovo opazili.

 • Stilski nasveti za dolge lase

  Dolgi lasje potrebujejo veliko skrbne nege. Zelo pomembno je, da pred stilskim oblikovanjem uporabite pravi šampon in druge izdelke za nego las. Linije za nego dolgih las so ustvarjene posebej za potrebe dolgih las. Po vsakem umivanju s šamponom obvezno uporabite regenerator.

  Lase morate redno striči, saj bodo v nasprotnem primeru delovali nenegovano. Striženje konic pa je pomembno tudi zato, da lasje ostanejo zdravi.

  Pri dolgih laseh obstaja nevarnost suhih las, zato jih morate najmanj enkrat tedensko razvajati z negovalno masko. Za nego lasnih konic lahko uporabite fluid, ki bo zlepil občutljiva razcepljena mesta in lasem podaril novo vitalnost in energijo.

  Pri dolgih laseh se seveda kdaj pa kdaj zgodi, da posamezni prameni padajo na obraz, kar je lahko včasih zelo moteče, še posebno, če je potrebna koncentracija. V tem primeru lahko uporabite sponke in lase preprosto spnete ob straneh.

  Lak za lase morate vedno nanašati z ustrezne razdalje (najmanj dvajset centimetrov). Tako bodo vaši dolgi lasje kljub trdni obliki ostali prožni in fleksibilni.

  Na koncu ne pozabite na lesk. Sijoči lasje so preprosto čudoviti. Lak za visok lesk vam bo pričaral sijoče trenutke.

 • Vrhunski stilist Armin Morbach v videoposnetku prikazuje, kako lahko povsem preprosto oblikujete pričesko z dolgimi lasmi. Takšna pričeska je primerna za delo in za prosti čas.

  Dobrodošli v naši galeriji, kjer vam predstavljamo zvezdnice, ki so se odločile za dolge lase. Pričeske z dolgimi lasmi so zelo raznolike, to je lahko sleek look, pričeska z glamuroznimi kodri in še bi lahko naštevali.

 • Video: Kako ustvariti praktično pričesko s sušilnikom, ki bo primerna za običajni vsakdan

 • Zvezdnice z dolgimi lasmi

  Pričeske za dolge lase: Kate Beckinsale

  © Getty Images  

  Pričeske za dolge lase: Kate Beckinsale

  Modna oblikovalka Miuccia Prada je predstavila kodrasto pričesko z veliko gela. Zvezdnice so takšno pričesko z veseljem posnemale, kot lahko vidimo pri Kate Beckinsale. Njeni lasje so na konicah zelo skodrani.

  Stilsko oblikovanje: Dolžino las v višini brade s kodralnikom oblikujte v glamurozne kodre. Ustvarite eksaktno globoko stransko prečo in nato lase počešite za ušesa. Nato na zgornje lase do višine ušes nanesite veliko gela

  Pričeske za dolge lase: Sophie Monk

  © Getty Images  

  Pričeske za dolge lase: Sophie Monk

  Avstralska igralka in pevka ima dolge blond lase, ki jih najrajši nosi razpuščene. To je pričeska s sredinsko prečo in popolnoma ravnimi in gladkimi lasmi z visokim sijajem.

  Stilsko oblikovanje: Če si želite takšno pričesko, kot jo ima Sophie Monk, morate lase postopoma zgladiti z likalnikom. Še bolj preprosto je, če uporabite aplikacijo za ravnanje las, ki zagotovi zravnane lase do deset pranj. Na koncu uporabite še veliko laka za visok lesk, ki ga nanesite po celotnih laseh

  Pričeske za dolge lase: Sandra Bullock

  © Getty Images  

  Pričeske za dolge lase: Sandra Bullock

  Sandra Bullock ima dolge lase v stilu sleek-look v kombinaciji z okroglim ponijem. Zaradi stopničaste strukture pričeska deluje zelo razgibano in moderno.

  Stilsko oblikovanje: Daljši poni osušite z okroglo krtačo in sušilnikom ter ustvarite volumen. Preostalo dolžino las zravnajte z likalnikom. Na koncu nanesite še lak za lesk, ki bo poskrbel za visok faktor zavidanja

  Pričeske za dolge lase: Sofia Vergara

  © Getty Images  

  Pričeske za dolge lase: Sofia Vergara

  Sofia Vergara ima dolge lase v toplem rjavem odtenku. Takšna pričeska s sredinsko prečo in visokim leskom bi bila zelo primerna tudi za slovesne dogodke in nastop na rdeči preprogi.

  Stilsko oblikovanje: Lase zataknite za ušesi. Zgornje lase osušite z okroglo krtačo, da bodo imeli lepšo obliko. Če so vaši lasje nekoliko kodrasti, morate dolžino las dodatno zravnati z likalnikom. Na koncu naredite še sredinsko prečo in nanesite lak za lesk

  Pričeske za dolge lase: Lana Del Rey

  © Getty Images  

  Pričeske za dolge lase: Lana Del Rey

  Pevka Lana Del Rey ima prečudovite dolge lase, ki jih lahko samo občudujemo. Na eno stran počesani lasje v kombinaciji z glamuroznimi kodri zagotavljajo brezhiben nastop.
  Stilsko oblikovanje: Naredite globoko stransko prečo. Umite lase, ki ste jih osušili z brisačo, navijte na velike navijalke in jih osušite s sušilnikom. Ko se lasje osušijo, odstranite navijalke in jih položite na eno stran ramena.

  Nasvet: Lase lahko navijete že zvečer in jih pustite čez noč, da se osušijo. Zbudili se boste s prečudovitimi kodri