Schwarzkopf Oblikovanje las

Usodni da! Naj se odštevanje za popolno poročno pričesko začne ...

Najlepše poročne pričeske
Poročni dan je nekaj posebnega, lahko rečemo, najlepšega v življenju, česar si brez popolne pričeske ne moremo predstavljati. To je lahko tudi trendovska pričeska v stilu boba
© Getty Images

Poroka zahteva številne priprave in dobro organizacijo, kar velja tudi za pričesko. Pri tem šteje vsaka podrobnost! V nadaljevanju vam bomo podali nekaj koristnih nasvetov za poročno pričesko, s katero boste zablesteli na najlepši dan svojega življenja, ki vam bo ostal vselej v spominu. V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših pričesk, ki vas bodo zagotovo navdihnile.

 • Poroka je zagotovo eden najlepših in najbolj posebnih dogodkov v življenju. To je dan, ko si neveste želijo, da bi bilo vse popolno, edinstveno in nepozabno, kar velja tudi za poročno obleko in svečano pričesko, ki v največji meri odraža vaš osebni stil. Možnosti je veliko, zato ni tako preprosto najti najprimernejše pričeske zase. Toda zapomnite si – dovoljeno je vse, kar vam je všeč. To je lahko lahkotna pričeska z dolgimi spuščenimi in rahlo kodrastimi lasmi ali elegantna visokospeta pričeska, morda tudi spletena pričeska s kitkami. Pomembno je, da vam je pričeska všeč in da se z njo počutite samozavestno in posebno.

 • Priprave za nevestino popolno pričesko:

 • Pričeske za neveste: Štiri tedne pred poroko

  Poseg v lase bi lahko opisali kot poseg v dušo, če se izrazimo nekoliko umetniško. Zato je zelo pomembno, da si vzamete dovolj časa in že predhodno razmislite, kakšne so vaše želje in pričakovanja za popolno stilsko podobo na najbolj pomemben dan v vašem življenju.

  Vedeti morate, ali bo za vašo pričesko potrebna trajna ali bi morda raje imeli moderno kratko pričesko. Ali bi si želeli omisliti lasne podaljške ali pa pričarati razigran frufru, morda samo postriči konice ... Najbolje bo, če se boste posvetovali s svojo najboljšo prijateljico. Tako boste veliko lažje sprejeli pravilno odločitev.

  Pričeske za neveste: Tri tedne pred poroko

  Ko ste sprejeli odločitev o pričeski, se morate dogovoriti za termin pri frizerju. Najbolje bo, če bo to tri tedne pred poroko. Po novi pričeski se vedno ne počutimo najbolje, saj se je na spremembe treba privaditi. Če si boste vzeli dovolj časa, se boste navadili in pričesko vzljubili, zaradi česar se boste počutili zelo samozavestno in umirjeno.

  Pričeske za neveste: Dva tedna pred poroko

  Nič ni lepšega kot čudovita pričeska z visokim leskom, medtem ko narastek na pobarvanih laseh ne deluje preveč privlačno.

  Najbolj primeren trenutek za osvežitev barve je 14 dni pred poroko. Svetujemo vam, da sprejmete odločitev, ali boste uporabili barvni preliv ali pa si boste omislili trajno barvo. Pri tem je zelo pomembno, kaj vam je všeč. Bolje bo, da ne eksperimentirate preveč in se odločite za svojo najljubšo barvo. Zdaj sledi izbira pravega make-upa, ki mora biti usklajen z barvo las, zato da bo celostna podoba delovala ubrano in moderno. Ne pozabite, da morate ob vseh teh pripravah uživati!

  Pričeske za neveste: En teden pred poroko

  Ne glede na to, ali se boste odločili za elegantno figo v razkošnem XXL-formatu, romantično spleteno pričesko v stilu Janka in Metke ali natupirano visokospeto pričesko v stilu Lady Updo – pomembno je, da vam pričeska pristaja in vam je všeč. Ob tem je treba poudariti, da je visokospeta pričeska za tovrstne priložnosti najbolj primerna in zato tudi zelo priljubljena. Če ste nekoliko bolj pogumni, se seveda lahko odločite tudi za drugačno kreacijo. Pričeske v stilu štiridesetih in šestdesetih bodo prav tako zelo primerne za nepozabno poročno noč.

  Priporočamo vam, da kakšen teden pred poroko naredite ''generalko''. Tako boste odpravili vse pomanjkljivosti in dvome, hkrati pa boste preprečili, da bi na poročni dan preživljali nepotreben stres.

  Pričeske za neveste: En dan pred poroko

  Najbolje je, da lase umijete en dan pred poročnim obredom. Tako bodo imeli lepšo strukturo in boljšo oprijemljivost, zaradi česar boste veliko lažje oblikovali pričesko. Lase osušite tako, da jih vržete preko glave. Predhodno nanesite nekaj pene za večji volumen, s čimer boste ustvarili popolno osnovo za oblikovanje. Pomembno je, da se pričeska obdrži, ne da bi vas to motilo pri plesu in veselem praznovanju.

 • V videoposnetku vam bo Armin Morbach zaupal, kako lahko povsem preprosto ustvarite popolno visokospeto pričesko.

 • Video: Kako ustvariti visokospeto pričesko z modnimi dodatki

 • V galeriji vam bomo predstavili najlepše pričeske za neveste in vam podali nekaj koristnih nasvetov za stilsko oblikovanje.

 • Najlepše pričeske za neveste

  Poročne pričeske Mischa Barton

  © Getty Images  

  Poročne pričeske: Visokospeta pričeska v stilu šestdesetih

  Prepričani smo, da bi ljubka pričeska v stilu Brigitte Bardot odlično pristajala večini nevest. Mischa Barton se je s takšno čudovito pričesko v stilu šestdesetih predstavila na modni reviji za blagovno znamko Rosa Clara.

  Nasveti za stilsko oblikovanje: Lase na zadnjem delu lasišča natupirajte in jih oblikujte v sofisticirano in osupljivo visokospeto pričesko. Sprednje lase pri tem izpustite, tako da prameni lepo padajo na obraz in ustvarijo zanimivo silhueto.

  Poročne pričeske Julianne Hough

  © Getty Images  

  Poročne pričeske: Romantične kitke

  S čudovito spleteno pričesko boste tako kot Julianne Hough zagotovo pritegnili veliko pogledov. Za bolj romantične so primerne biserne kroglice, ki jih lahko vtkete v kitke, lahko pa posežete tudi po ljubkih cvetovih in pentljah, s katerimi boste ubrano popestrili pričesko.

  Stilsko oblikovanje: Ustvarite globoko stransko prečo in lase na eni strani razdelite na tri enako široke pramene. Nato tesno ob lasišču spletite francosko kitko, ki naj poteka od zgornjega lasišča v smeri proti ušesu in vse do zatilja. Lase v spodnjem delu spletite v navadno kitko, ki jo morate nato zaviti navznoter in pritrditi tako, da to ni vidno

  Poročne pričeske: Pričeska v stilu boba

  © Getty Images  

  Poročne pričeske: Pričeska v stilu boba

  Trendovska pričeska v stilu petdesetih, ki je povsem 'casual', a obenem tudi zelo elegantna, je za vašo sanjsko poroko idealna. Daljši bob z rahlo valovitimi lasmi je primeren za vse, ki si želijo povsem preprosto poročno pričesko.

  Stilsko oblikovanje: Rahlo valovite lase boste zlahka ustvarili s kodralnikom. Na lase nanesite peno za stilsko oblikovanje ali peno za kodraste lase, nato pa postopoma navijte posamezne pramene, pustite delovati kratek čas in kodralnik odstranite. Na koncu posamezne kodre s prsti oblikujte v želeno obliko. Če si želite nekoliko razkuštrano pričesko v stilu undone, lase narahlo prečešite z glavnikom z velikimi zobci

  Poročne pričeske Jennifer Hawkins

  © Getty Images  

  Poročne pričeske: Elegantna figa

  Tudi preprosta visokospeta pričeska v stilu Jennifer Hawkins ne bo razočarala. To je zelo stilska in razkošna figa v dimenziji XXL, ki jo lahko oblikujete povsem preprosto, poleg tega je tudi zelo moderna.

  Stilsko oblikovanje: Lase strogo počešite nazaj in jih povežite v figo, ki naj bo umeščena visoko na lasišču. Za kraljevsko figo v XXL-dimenziji lahko uporabite posebno blazinico, ki bo poskrbela za bogato razkošje. Tako bo pričeska dobila dodaten volumen, zaradi česar bo delovala zelo svečano

  Poročne pričeske Carolina Herrera

  © Getty Images  

  Poročne pričeske: Klasična pričeska v stilu sleek-look

  Če ste med tistimi, ki si želijo na svoji poroki nositi skrivnostno tančico, vam priporočamo, da izberete nekoliko bolj umirjeno pričesko brez pretiranega razkošja. Carolina Herrera s svojo kolekcijo dokazuje, da je v tem primeru preprosta sredinska preča v stilu sleek-look zelo primerna izbira.

  Stilsko oblikovanje: Ustvarite dosledno oblikovano sredinsko prečo in lase po celotni dolžini zgladite z likalnikom. Na preči uporabite nekaj gela za utrjevanje, nato pa lase strogo počešite in jih povežite na zatilju. Takšna pričeska je zelo primerna tudi za kratke lase

  Poročne pričeske Vera Wang

  © Getty Images  

  Poročne pričeske: Simetrična visokospeta pričeska

  Če obožujete ekstravagantne pričeske, vam bo tale zagotovo zelo všeč: Gre za kombinacijo, ki združuje 'big hair', velike kodre in napol visokospeto pričesko. Zanimivo pričesko s simetričnimi linijami nam je na modni reviji za mladoporočence predstavila priznana modna oblikovalka Vera Wang.

  Stilsko oblikovanje: Na lase nanesite puder za večji volumen, nato pa ustvarite povsem eksaktno prečo. V sprednjem delu na levi in desni strani lase razdelite na dva enako velika simetrična dela in ju natupirajte. Natupirane lase nato zasukajte navzgor, tako da boste oblikovali dva velika simetrična kodra in ju pritrdite s sponkami. Za dolgotrajno obstojnost uporabite lak za lase, ki bo poskrbel tudi za čudovit lesk