Schwarzkopf Oblikovanje las

Pena za lase – več kot samo izdelek za stilsko oblikovanje pričeske

Styling Mousse
Styling Mousse – Your Perfect Styling Ally
© Getty Images

Pena za stilsko oblikovanje las zmore marsikaj. Lasem podeli obstojnost, jim daje zaščito in ustvari optimalne pogoje za stilsko oblikovanje čudovitih pričesk. Ob tem lase čudovito neguje in poskrbi za dolgotrajno obstojnost še tako zapletenih pričesk. Predstavljamo vam čudežno peno za stilsko oblikovanje in nego vaših las, ki jo preprosto morate preizkusiti.

 • S čudežno peno za stilsko oblikovanje lahko ustvarite razigrane kodre ali pa visoko speto pričesko z razkošnim volumnom, ki se lahko obdrži ure in ure. Primerna je tudi za oblikovanje kratkih pričesk. Pena za oblikovanje bo v kombinaciji s peno za utrjevanje las delovala kot čudežno sredstvo, pričarala pa bo fascinacijo očarljivih pričesk. Poleg tega peresno lahka pena za stilsko oblikovanje poskrbi za čudovit sijaj, nego in zaščito pred toploto. Pena za stilsko oblikovanje las je prilagojena posebnim potrebam vaših las.

 • Pena za utrjevanje las – majhna količina z velikim učinkom

  Za maksimalen učinek potrebujete zgolj majhno količino pene v velikosti oreha ali žogice. Peno preprosto nanesite na lase, ki ste jih predhodno umili in osušili z brisačo ter jo nežno vtrite. Zagotavljamo vam, da boste nad učinkom pene navdušeni.

 • Pena za oblikovanje las – večja obstojnost in večji volumen

  Vaš zaveznik pri stilskem oblikovanju pričeske vas ne bo pustil na cedilu, temveč vam bo stal ob strani, tudi ko boste to najbolj potrebovali. Na peno za utrjevanje las se lahko vedno zanesete. Vaša visoko speta pričeska bo dobila čudovit volumen in dolgotrajno obstojnost. Če si boste omislili zanimivo trendovsko grivo ali pa kratko neukročeno pričesko, se lahko zanesete na učinek pene. To velja tudi za vodno trajno, v pomoč pa vam bo tudi, če boste želeli uporabiti nakit za lase, saj bodo lasje tako bolj ubogljivi.

  Peno za večji volumen morate nanesti samo na določenih mestih, kjer dejansko potrebujete volumen. Če želite volumen na lasišču, uporabite majhno količino pene v velikosti žogice in jo nežno vtrite. V kolikor želite volumen po celotni dolžini las, na primer pri dolgih stopničasto postriženih laseh, potrebujete količino pene v velikosti manjše žogice.

  Nekatere pene vsebujejo oljne esence (na primer arganovo olje), ki lase naredijo voljne in jih dodatno ščitijo pred izsušitvijo. Pena za stilsko oblikovanje je med drugim odlično sredstvo za nego vaših las in deluje kot balzam.

 • Pena za stilsko oblikovanje las – za čudovite kodre in rahlo valovite lase

  Če želite imeti čudovite kodre ali rahlo valovite lase, vam svetujemo, da uporabite peno za kodraste lase. Lase umijte, jih osušite z brisačo in nanje nanesite posebno peno za kodraste lase. Nato jih pustite, da se osušijo na zraku ali pa jih osušite z nastavkom sušilnika. Če si želite pričarati nežne valovite lase ali pa bi radi dosegli, da bi vaši kodrasti lasje postali bolj elastični in živahni, lahko majhno količino pene vtrete v dolžino las. Lase osušite skoraj do suhega, nato jih navijte na mehke ali navadne navijalke. Osušite jih s sušilnikom, navijalke čez čas odstranite in lase oblikujte samo s prsti. Če želite ustvariti bolj nežne kodre, uporabite glavnik z velikimi zobci.

 • Pena za lase – nepogrešljiva za stilsko oblikovanje in enkratna zaščita las pred vročino

  Vaš zaveznik pri stilskem oblikovanju las je zelo vsestranski in vam poleg individualne stilske podpore in nege zagotavlja odlično zaščito pred vročino. Tako se lasje med sušenjem po nepotrebnem ne obremenijo, pena pa jih naredi bolj voljne in olajša razčesavanje. Vaši lasje bodo dobili čudovit lesk, pena pa bo preprečila elektrostatični naboj in s tem težavo letečih las.

 • Pena za stilsko oblikovanje las – posebna nega za posebne zahteve

  Barvani lasje zahtevajo posebno nego. Na voljo so pene, ki so bile ustvarjene posebej za barvane lase. Te vsebujejo UV-filter, sredstvo za zaščito barve in posebno formulo, ki preprečuje zbledelost barv in zagotavlja dolgotrajno obstojnost. Na voljo je tudi pena za sive lase z edinstvenimi barvnimi pigmenti, ki preprečujejo rumenkasto nianso v sivih laseh ali pa jo docela odpravijo. Pena za lase vam bo ne glede na tip las podelila čudovit volumen, kar je še posebej dobrodošlo, če so vaši lasje tanki in krhki ali pa mastni, saj bodo v trenutku delovali bolj sveže in polno.