Schwarzkopf Oblikovanje las

Pričeske za smučanje: S stilom v snegu

Pričeske za smučanje: S stilom v snegu
S stilsko pleteno kapo in dolgimi spuščenimi lasmi v skuštranem stilu boste pozimi vselej atraktivni
© indigitalimages.com

Bodite lepi in urejeni tudi pri zimskih športih. Smučanje, deskanje, sankanje, drsanje … Za vas smo pripravili izbor stilskih pričesk, ki so primerne za zabavo na snegu. Pripravljeni? In že se lahko zapeljete na progo. Zvečer pa seveda zabava? Brez dvoma. Predstavljamo vam pričeske, ki zagotavljajo veliko zabave na snežnih strminah.

Čudoviti razgledi: Zasnežene planine, čudovita zimska oblačila, ki čakajo, da jih oblečete, in seveda veselje v snegu na vidiku! Pred vami je samo še en izziv, in to je izbira prave pričeske. Pri športnih aktivnostih, bodisi da gre za smučanje, sankanje ali drsanje, imamo nemalokrat velike težave z našimi najljubšimi pričeskami. Lahkotna figa ali čudovit čop sicer odlično pristajata k zimskemu kombinezonu, vendar pa pod čepicami, toplimi pokrivali in zaščitnimi čeladami niso preveč praktični. Naenkrat se ukvarjamo s čudno izboklino pod kapo ali pa lasje neprijetno zatezajo pod čelado, ob tem se pričeska ne obdrži preveč dolgo. Potem pa razočaranje: Po celodnevnem smučanju je pričeska zvečer povsem sploščena in ni primerna za večerno zabavo, saj se z njo ne bi dobro počutili. 

Poznamo rešitev: Trendovske pričeske, ki izpolnjujejo vse zahteve, obenem jih lahko oblikujete povsem enostavno, poleg tega zagotavljajo obstojnost in čudovit videz – vključno z večerno zabavo.

 • Kratka pričeska za smučarske steze

 • Kratka pričeska za smučarske steze
  Zimsko in stilsko: Blogerka Ella Catliff s kratko pričesko in toplo čepico
  © Getty Images

  Kratka pričeska vselej lepo pride do izraza, bodisi pri smučanju, pri obisku planinskih koč ali za sprehod po zasneženi zimski idili. Priporočamo, da izberete francoski paž, ki je ustvarjen za čepice in topla pokrivala. V ta namen kratko pričesko zgladite in oblikujte stransko prečo. Resice ob strani pritrdite s sponko, zato da vas lasje ne bodo motili v vetrovnem vremenu, in jih usmerite tako, da segajo izpod čepice. Pričeska za zimske radosti je pripravljena. 

  Nasvet: Kratki lasje so pogosto sploščeni, ko snamemo čepico. Da bi preprečili pojav naelektrenih las, nanesite malo pudra za stilsko oblikovanje na lasišče, ki bo poskrbel za svežino. Vzemite izdelek po svoji izbiri v praktičnem formatu, ki ga lahko spravite v torbico ali nahrbtnik.  

 • Čudovite kitke

 • Čudovite kitke
  Praktično in priljubljeno: Spletene kitke so ponovno v modi in se odlično nosijo pod pletenimi čepicami, čeladami ali trakovi
  © Getty Images

  Če imate dolge lase, je najboljše, da jih za zimske radosti spnete. Spuščeni lasje so namreč pogosto v napoto, saj lahko vplivajo na vidljivost, pogosto se tudi zapletejo ali zavozlajo. Še dobro, da so spletene kitke absolutno v modi. Očarljive kitke pa niso samo trendovske, temveč tudi odlično pristajajo k zimskim oblačilom, poleg tega so ustvarjene za smučišča. Čepice in čelade se v tem primeru odlično prilegajo lasišču, nikjer nič ne tišči, vse je na svojem mestu. Najboljše pa je, da lahko zvečer kitko razpletete in navdušite z mehko, valovito kodrasto pričesko. 

  Nasvet: Kodri bodo še bolj zapeljivi, če boste spletli francoske kitke. Zagotavljamo vam, da boste très chic (zelo elegantni) in povsem v skladu s trendi!

 • Daljši čop za vse, ki želijo osvojiti vrhove

 • Daljši čop za vse, ki želijo osvojiti vrhove
  Nizko umeščen čop v skuštranem videzu je najbolj enostaven način za zimske radosti
  © Getty Images

  Izjemno priljubljen! Bodisi za začetnike ali za izkušene smučarje. Nizko umeščen čop je zagotovo favorit v uličnem stilu pa tudi pri sodobnih, prekaljenih smučarskih mačkih. Absolutno trendovsko pravilo: Frufru morate ustvariti globoko na zatilju, povsem lahkotno in sproščeno, v kombinaciji s sredinsko prečo ter v skuštranem stilu. Povsem enostavno, zelo praktično in izjemno atraktivno.   

  Nasvet: Nekaj pramenčkov izvlecite, tako boste obraz lepo poudarili. Celotna podoba bo delovala zelo moderno. Če želite majhno stilsko nadgradnjo za večerno zabavo, lahko čop z gumico skrijete pod visok ovratnik ali šal in si pričarate elegantno različico navideznega paža.