• Zapeljive trendovske pričeske

  Predstavljamo vam zanimive pričeske v stilu pixie, kratko postrižene pričeske v stilu bob, kodraste in gladke, nazaj počesane pričeske. Paleta različnih stilskih trendov je zelo velika. Toda kakšna pričeska je najprimernejša za vas? Na to esencialno vprašanje vam bomo podali ultimativen odgovor.

  Trendi stilskega oblikovanja pričesk
 • Najboljši nasveti za vas

  Lasje so pogosto neukrotljivi in trmasti, včasih se prav nesramno kodrajo ali pa nimajo prav nobenega volumna … Z našimi nasveti in triki boste leteče lase ''ulovili'' in trmaste lase nežno ukrotili. Zaupali vam bomo nekaj dragocenih nasvetov za uporabo okroglih krtač, navijalk in sušilca za lase. Izvedeli boste, kako pravilno uporabiti izdelke za stilsko oblikovanje las. Zagotavljamo vam, da boste z našo pomočjo imeli čudovito stilsko oblikovano pričesko.

  Nasveti in triki
 • Tudi moški imajo stil

  Odkrijte svoj stil pričeske! Ali si želite gladkih las, ki jih lahko oblikujete z gelom, ali morda kodrasto pričesko? Tudi moški lasje so ustvarjeni za kreativno stilsko oblikovanje. Privoščite si kakšno spremembo. Morda je problem samo ta, da je zelo veliko različnih stilov pričesk. Z našo pomočjo boste izbrali najprimernejšo pričesko, ki vam bo prihranila veliko časa in prinesla obilo zadovoljstva.

  Vse za moške pričeske