Schwarzkopf Nega las

Šampon s sadnimi izvlečki: za eksotični pridih sanjskih dišav v vaših laseh

Četudi je do naslednjega dopusta še daleč, si lahko s čudovito dišečim šamponom z vonjem po sadju pričarate eksotični pridih sanjskih dišav v vaši kopalnici. Povedali vam bomo, kaj vse lahko čudežni sadeži v šamponu naredijo za lepoto vaših las.

 • Šampon s sadnimi izvlečki: za eksotični pridih sanjskih dišav v vaših laseh
  Omamni vonj v kombinaciji s čudovitim učinkom: šampon s sadnimi izvlečki je odlična rešitev za vse probleme vaših las
  © Pando Hall

  Šampon s kivijem za čudovit sijaj vaših las

  Kivi se je v naših sadnih košarah znašel v sedemdesetih letih in je od takrat nepogrešljiv vir dragocenih vitaminov. Na videz skromen zelen sadež čudovitega sočnega okusa nas je v trenutku povsem prevzel. Zalo zanimiv pa je tudi kot učinkovina v šamponih. Lasem podeli čudovit videz in visok lesk. Ta zanimiv tropski sadež vsebuje veliko vitamina C in lasem posreduje veliko vlage. Šampon s kivijem bo tako odlično poživil vaše utrujene lase, ne da bi jih pri tem obtežil, kar je še posebno zaželeno pri finih tankih laseh.

 • Šampon z brusnicami za čudovite svilnate lase

  Brusnice lahko uživamo sveže pa tudi suhe, odličnega okusa pa je tudi brusnični sok. To je čudovit vitaminski eliksir z blagodejnimi zdravilnimi učinki, ki vas bo preprosto navdušil. Strokovnjaki so odkrili, da so brusnice zelo primerne za hidratacijo suhih las. Čudoviti majhni plodovi rdeče barve in odličnega okusa so tako idealni zavezniki za lase, ki potrebujejo dodatno nego. Šampon z izvlečki brusnic je zelo primeren za lase, ki so bili izpostavljeni pretiranemu soncu ali drugim škodljivim vplivom. Brusnice vsebujejo veliko vitamina C pa tudi tanina (čreslovina), ki uspešno uničujeta lasem škodljive proste radikale. Šampon z dodatkom brusnic je tako odličen zaveznik vaših las.

 • Učinkovito sredstvo proti stresu: šampon z izvlečkom granatnega jabolka

  Granatno jabolko že od nekdaj pooseblja čutnost in senzualnost ter velja za simbol plodnosti. Čudovita sočna jedrca izrazite rdeče barve niso samo zelo osvežilna in zdravilna, temveč so tudi odlična poslastica za lase. Granatno jabolko ima zaradi visoke vsebnosti vitamina C in polifenolov močne antioksidacijske lastnosti. To pomeni, da je granatno jabolko zelo učinkovito v boju zoper proste radikale, ki so za lase zelo škodljivi. Šampon z granatnim jabolkom je odlična izbira za normalne lase, ki so vsakodnevno izpostavljeni številnim škodljivim vplivom, UV-žarkom in drugim škodljivim snovem.

 • V boju zoper slamnate lase: šampon z izvlečkom akai jagod

  Sočni plodovi, ki po velikosti spominjajo na češnje, izvirajo z amazonskega področja na severu Brazilije in veljajo kot power hrana za srfarje in bodibilderje. Med drugim so čudovita opora za krhke in slamnate lase. Poškodovano lasno strukturo obnavljajo v samem jedru in zapolnijo lomljiva mesta. Lasje ponovno postanejo svilnati, gladki in polni življenja. Akai jagode varujejo tudi pred prostimi radikali, in to bistveno bolj kot na primer grozdje, ki je prav tako znano kot odlično sredstvo v boju zoper zdravju škodljivim prostim radikalom.

 • Za odlično ravnovesje: šampon z izvlečkom goji jagod

  Sladko-grenke goji jagode, ki so znane tudi kot volčje jagode, izvirajo iz Kitajske in Tibeta. Goji jagode so zaradi svojih zdravilnih učinkov priljubljene po vsem svetu. V naravnem zdravilstvu so zelo cenjene zaradi visoke vsebnosti vitaminov in mineralov. Med drugim pa so tudi čudovito sredstvo za nego poškodovanih las. Šampon z goji jagodami je idealna izbira za normalne lase