Schwarzkopf Nega las

Izdelki za nego las: Vse dobro za vaše lase

Najboljši izdelki za nego las
Zdravi lasje z visokim sijajem so želja vsakogar, ki se lahko z izbiro pravih izdelkov za nego las hitro uresniči
© Fotolia

Naši lasje so vsakodnevno izpostavljeni najrazličnejšim škodljivim vplivom, zato je izbira ustreznih izdelkov za nego zelo pomembna. Toda, kateri izdelki resnično pomagajo ter kako in kdaj jih je treba uporabiti? Z našimi nasveti si boste pričarali razkošje zdravih las z visokim sijajem. 

 • Klasična nega las
  Klasični izdelki za nego las so nepogrešljivi
  © Fotolia

  Klasična nega las

  Šampon zagotovo spada med najbolj priljubljene in razširjene izdelke za nego las. Lase in lasišče nežno očisti in odstrani odvečno maščobo ali prhljaj. Skoraj enako priljubljen je tudi regenerator, ki lase naredi mehke, voljne in sijoče. Nepogrešljive so tudi dragocene maske, ki so ustvarjene za specifične potrebe.

 • Izdelki za nego las s takojšnjim učinkom
  Tudi za vmesno osvežitev je na voljo veliko izdelkov za nego
  © Fotolia

  Izdelki za nego las s takojšnjim učinkom

  Zaradi stresa in številnih obveznosti doma in v službi pogosto nimamo dovolj časa, da bi se intenzivno posvečali pravilni negi las. Zato so izdelki s takojšnjim učinkom toliko bolj priljubljeni, saj nam prihranijo čas, obenem pa zagotavljajo osupljive rezultate popolne nege z dotikom čarobne palčke. Tako boste z masko za lase brez izpiranja v trenutku ustvarili svilnato mehke in sijoče lase, ne da bi bilo potrebno izpiranje. Zelo primeren je suhi šampon, ki vam bo prihranil umivanje, takrat ko ste v stiski s časom, seveda pa je na voljo še veliko drugih nadvse učinkovitih sredstev.

 • Dodatna nega las
  Dodatna nega las ne bo razvajala samo vaših las, temveč tudi vaša čutila
  © Fotolia

  Dodatna nega las

  Izdelki za nego las so vse prej kot dolgočasni. Vsebujejo dragocene učinkovine za popolno nego in čudovite dišave, ki poskrbijo za neizmerno doživetje popolnega ugodja. Privoščite si edinstveno doživetje blagodejnih dišav, ki vas bodo popeljale v čarobni svet popolnega razkošja!  

 • Izdelki za posebne potrebe las
  Po meri ukrojeni izdelki za nego las poskrbijo za popoln finiš pričeske in postavijo pikico na i
  © Fotolia

  Izdelki za posebne potrebe las

  Lasje so zelo specifični in edinstveni in znajo biti včasih tudi zelo muhasti. Zato je zelo priporočljivo, da izbiro izdelkov za nego prilagodite specifičnim potrebam. Če si želite ustvariti dolgotrajno razkošje gladkih las v stilu sleek-look, vam priporočamo izbiro izdelkov, ki vam bodo pomagali doseči želeni cilj. Če so vaši lasje poškodovani ali neukročeni, lahko uporabite negovalno olje, s katerim boste dosegli osupljive rezultate, obenem pa eliksir z dragocenimi olji lase učinkovito varuje pred razcepljenimi konicami.