Schwarzkopf Nega las

Uživajte v zasluženih počitnicah! Izdelki za nego las vam bodo pri tem pomagali

Izdelki za nego las za počitnice
Za očarljiv videz na plaži ne potrebujete velikega števila izdelkov za nego las. Potrebujete zgolj pravilno izbiro preparatov, ki bodo negovali in ščitili vaše lase
© Jacqueline Veissid

Počitnice, poletje, sonce, plaža in morje. To je za večino ljudi zagotovo najlepši čas v letu. Da se bodo vaši lasje na dopustu počutili tako dobro kot vi, morate poskrbeti za pravilno izbiro izdelkov za nego in stilsko oblikovanje las. Zaupali vam bomo, kaj v vašem kozmetičnem kovčku ne sme manjkati.

  • Lasje so na počitnicah izpostavljeni marsičemu: vplivom sončnih žarkov, vetru, slani vodi, kloru v hotelskem bazenu in še čemu. Vse to lahko poškoduje luskasto povrhnjico las, zlasti če lase redno barvate, belite ali pa imate trajno. Lasje so v tem primeru občutljivejši in hitro postanejo slamnati. Sčasoma postanejo suhi in izgubijo lesk. Zato pred dopustom in seveda tudi med njim pazite na to, da boste svoje lase po vsakem umivanju dodatno razvajali. Priporočamo vam uporabo balzama za lase. Zelo primerni so preparati brez izpiranja, ki se preprosto nanesejo na lase in jih ni treba izpirati. Če so konice las poškodovane, si lahko pomagate s fluidom za razcepljene konice, ki vsebuje fina silikonska olja. Lasje bodo takoj videti bolj zdravi, s tem pa boste porozna mesta zaščitili pred popolno zbledelostjo na soncu.

  • Izdelki, ki vaše lase ščitijo pred zunanjimi vplivi

    Lasje ne morejo dobiti sončnih opeklin, vendar to ne velja za lasišče. Nevarnost je toliko večja, če so lasje tanki in svetli. Zaradi delovanja UV-žarkov lahko lasje zbledijo ne glede na to, ali so pobarvani ali naravni. Posebni izdelki za lase, kot so spreji za zaščito las pred soncem, varujejo lase in lasišče pred škodljivimi zunanjimi vplivi in izgubo barve. Najbolje je, da takšen sprej nanesete v hotelski sobi, tako da ste zaščiteni že na poti do plaže ali bazena.

  • Izdelki, ki nežno obnavljajo vaše lase

    Po čudovitem dnevu na plaži vaši lasje potrebujejo počitek od sonca. Prav tako morate z las odstraniti ostanke peska, soli ali klora. Posebej primerni so v tem primeru šamponi za po sončenju. Ti posebni izdelki za lase z izredno nežnimi substancami lase temeljito očistijo in hkrati od sonca poškodovanim lasem podelijo veliko vlage. In zakaj ne bi svojih las razvajali z intenzivnim preparatom za nego las v obliki ''hair-repair'' maske? Vmes lahko opazujete sončni zahod ali uživate ob branju poletne knjige. Lasje vam bodo nadvse hvaležni. Maska za obnovo poškodovanih las posebno nežno, a učinkovito neguje lomljiva mesta na laseh in jih v nekaj minutah zapolni s proteini, svilnatimi izvlečki in rastlinskimi olji. Daljše in kodraste lase lahko obnovite z negovalnimi olji, ki vsebujejo dragocene rastlinske lipide. Olje preprosto nanesite na lase; če so vaši lasje gladki, jih spletite v kito, če pa imate kodraste lase, jih pustite spuščene. Negovalnega olja pred spanjem ne izpirajte, tako da se postopoma razvije intenziven učinek obnove poškodovanih las.

  • Izdelki za stilsko oblikovanje las

    Na romantični večerji pod palmami morajo biti lasje v odlični formi, ne da bi bilo zato treba žrtvovati veliko časa. Za kratko pričesko je primeren gel, ki bo pričaral trendovski videz mokrih las. Stopničasto porezane kratke pričeske v stilu shag boste čudovito oblikovali z gelom za stilsko oblikovanje las. Če so vaši lasje gladki, uporabite vosek, ki vam bo pričaral čudoviti ''sleek look'' z visokim sijajem. Neukrotljive trmaste lase, poškodovane od sonca, boste nežno ukrotili z izdelki iz kolekcije za ravnanje neukrotljivih las, ki jih lahko nanesete na vlažne lase pred sušenjem.