Schwarzkopf Nega las

Trendovski videz: Zdravi lasje

Lasje z zdravim videzom
Dolgi, zdravi in sijoči lasje: To je trend za zimo (blagovna znamka Chloè)
© Getty Images

Trend zdravih las za sezono jesen/zima je bil tokrat na modnih brveh povsem v ospredju, kar smo lahko med drugim opazili tudi pri priznanih modnih hišah Chloé in Gucci. Dolgi, povsem gladko počesani lasje z visokim leskom in zdravim videzom. Vsekakor želje vsake ženske. Z našimi nasveti in triki bodo takšni tudi vaši lasje. 

Modni trendi, ki jih priznane blagovne znamke predstavijo na velikih svetovno znanih revijah, so vsekakor modna zapoved: Tokrat ''Zdravi lasje''! Pri skorajda vseh oblikovalcih je bil ta trend povsem v ospredju, navsezadnje odlično pristaja vsem ženskam ne glede na blond, rjavo, črno ali rdečo barvo las. Še posebno lepo pride do izraza v sezoni jesen/zima, ki je v znamenju hladnih dni, lasje pa so poleg tega izpostavljeni številnim vplivom, na primer ogrevanju; poleg tega v hladnem obdobju pogosto nosimo čepice, ki povzročijo naelektrene lase.

Kot smo opazili pri francoski modni hiši Chloé, je trend Healthy-Hair povsem v središču. Dolgi, povsem gladko počesani in zdravi lasje namreč čudovito poudarijo boemsko romantiko nove kolekcije oblačil. To je popoln look, od glave do pet, ki je všeč vsakomur.

 • Do zdravih las, kot bi trenil z očmi

  Osnovna pravila

  Za zdrave lase z izrazitim leskom je najbolj pomembno zdravo lasišče. Pri tem morate upoštevati nekaj osnovnih pravil, lasje vam bodo nadvse hvaležni. 

  1. Za umivanje las uporabite blag šampon.

  2. Uporabite izdelke, ki so po meri ukrojeni za vaš tip las in vašo barvo. Tako bo vaša blond barva imela čudovit zlat odsev, črni lasje bodo imeli izjemen lesk, rjava barva pa bo zažarela z močjo tisočih briljantov. Rdeča bo sijoča in opazna. 


 • Tukaj boste izvedeli, kateri šampon je najbolj primeren za vas:
  Izbira pravega šampona za vaš tip las

 • 3. Izdelek pustite delovati določen čas, zato da razvije svoj polni učinek. Lasišče ob tem nežno masirajte, šele nato šampon temeljito izperite.

  Pomembno: Po umivanju obvezno uporabite regenerator (z izpiranjem ali brez izpiranja), ki bo ponovno vzpostavil naravni zaščitni film na lasni kutikuli.

 • Načrt za stilsko oblikovanje

  Če se vam mudi in bi si želeli videz Healthy-Hair ustvariti v trenutku, si lahko povsem enostavno pomagate z izbiro pravilnega izdelka za stilsko oblikovanje. Ponudba je velika in vključuje olje za lase, tretma brez izpiranja, lak za visok lesk itd. Tako si boste v trenutku pričarali zdrav videz z učinkom popolnega presenečenja.

  Olje za lase: Vsestransko čudežno sredstvo je popoln zaveznik, predvsem če želite ustvariti visok lesk. Izdelki z vsebnostjo olja poskrbijo za izrazit lesk in voljnost, ne da bi lase obtežili. Obenem je olje zelo primerno za neukročene lase, ki jih boste tako zlahka ukrotili, lasem pa povrne vlažnost.

  Pozor: Če imate fine tanke lase, uporabite izdelke, ki vsebujejo manj olja.


 • Več o tej temi: Čudežno olje za lase

 • Tretma brez izpiranja: Na umite lase, ki ste jih osušili z brisačo, nanesite majhno količino tretmaja brez izpiranja in ga pustite delovati nekaj časa. Koncept, ki združuje vse v enem, zagotavlja intenzivno nego las v samo nekaj minutah. Tako bodo lasje imeli večji volumen in visok lesk, obenem bodo mehki in voljni.


 • Več o tej temi: Tretma brez izpiranja (čudežno sredstvo s hitrim učinkom)

 • Sprej za visok lesk: Uporabite sprej za visok lesk. Tako bodo vaši lasje zasijali v vsej svoji lepoti in bodo imeli zdrav videz – vse to v trenutku!

  Praktično: Las ni treba predhodno umiti. 

  Previdno: Izogibajte se pretirani uporabi, saj bi se lasje v nasprotnem primeru preveč namastili.