Schwarzkopf Nega las

Brond – Pet najboljših nasvetov za popolno nego

Brond – Pet najboljših nasvetov za popolno nego
S pravilno nego bo brond (kombinacija med rjavo in blond barvo) prišla še toliko lepše do izraza!
© Getty Images

Brondinke imajo prednost: Zapeljiva kombinacija med blond in rjavo bo pričarala čudovito simfonijo sanjsko lepih las, kot bi jih poljubilo sonce. Nov barvni trend bo zagotovo marsikomu povsem zmešal glavo. V nadaljevanju vam bomo zaupali pet najboljših nasvetov za popolno obstojnost in osupljivo lepoto. 

 • Brondinke imajo zagotovo še več razlogov za veselje kot blondinke! Zakaj bi se namreč odločili samo za eno barvo, če pa lahko kombiniramo kar dva zapeljiva odtenka! Zanimivo spogledovanje med blond in rjavo ustvari edinstven kontrast, ki velja v letošnjem letu za modno zapoved. Predstavljamo vam brond, ki deluje, kot bi lase poljubilo sonce. Osnovna barva je blond ali rjava, ''poljub sonca'' pa si lahko pričarate z drobnimi prameni, ki nekoliko odstopajo od osnovne barve in tako ustvarijo komaj opazen kontrast. Če so torej vaši lasje blond, si lahko omislite rjave pramene, če pa imate rjave lase, lahko svojo podobo polepšate z blond prameni. Čim več jih boste naredili, tem bolj čudovita in naravna bo pričeska. Prav nič ne preseneča, da nas je nov trend povsem osvojil. Pravilna nega je v tem primeru še posebno pomembna, saj barvni preplet pride do izraza samo, če imajo lasje zdrav lesk. Tako boste tudi vi žareli od sreče.

 • Predstavljamo vam pet najboljših nasvetov za čudovito brond:

 • Brond
  Filmska igralka Sofia Vergara se je odločila za zapeljivo brond barvo las in z njo navdušila
  © Getty Images

  1. Izberite pravi šampon
  Če imate rjavo-blond barvo, potrebujete poseben šampon za nego barvanih las. Takšni šamponi zaščitijo barvne pigmente in s tem preprečijo zbledelost, zato se barva ohrani dlje, obenem je tudi bolj intenzivna in sijoča. Majhen nasvet: Uporabite specialne izdelke za rahlo posvetljevanje, ki bodo vašim lasem povrnili zlat odsev. Se bojite, da bi se pojavila rumenkasta niansa? Lahko vam zagotovimo, da se to ne bo zgodilo.

  2. Poskrbite za dodatno nego
  Uporaba regeneratorja po vsakem umivanju je pri barvanih laseh nepogrešljiv del lepotnega programa. Barvani lasje namreč potrebujejo poseben pristop in veliko pozornosti. Le tako bodo zdravi in sijoči. Regenerator zagotavlja intenzivno nego, krepi lase, jih naredi svilnato mehke in povsem gladke. Tako bo barva vaših las intenzivna in predvsem spektakularna. Lase umijte s šamponom, nato nanje nanesite regenerator, izperite in že ste pripravljeni.

  3. Uporabite tretma za nego
  Na dva do tri tedne svojim barvanim lasem privoščite izdatno nego. Uporabite dragocene negovalne tretmaje z globinskim delovanjem, ki lase izdatno negujejo in jih globinsko navlažijo. Tako bodo barve živahne in sijoče.

  4. Lase osušite na zraku
  Če ste se odločili za trendovsko brond, vam svetujemo, da lase osušite na zraku. Če to ni mogoče in morate uporabiti sušilnik, obvezno uporabite sprej za zaščito pred vročino. To velja tudi za stilsko oblikovanje z likalnikom za lase ali s kodralnikom. Brond še posebno lepo pride do izraza pri rahlo valovitih laseh. V tem primeru lahko uporabite solni sprej, ki bo poskrbel za izrazito strukturo.

  5. Poskrbite za prijetno barvno osvežitev
  Brond se tudi z najboljšo nego na žalost ne obdrži za vedno, zato je občasno potrebno barvanje, ki vnaša svežino in povrne izgubljeni lesk. Pramene barvajte na osem do deset tednov. Narastek morate obnoviti po štirih do šestih tednih. Tako ste lahko prepričani, da bo na vaših laseh odsevalo sonce – ne glede na letni čas.