Schwarzkopf Nega las

Nova generacija čudežnih izdelkov za nego las

Moderna nega las
Inovativni izdelki za nego las so pogosto v središču vsesplošnega zanimanja. Skoraj vsakdo od nas ima svoje najljubše
© Fotolia

Sodobni izdelki za nego las vsebujejo posebne formule, kot na primer tekoči eliksir dragocenih učinkovin, ki omogočajo popolno stilsko oblikovanje, poleg tega pa lase razvajajo in vam pričarajo občutek edinstvenega spa doživetja. V nadaljevanju vam bomo povedali vse, kar morate vedeti o čudežnih lastnostih novih visoko zmogljivih sredstev za nego las, zaupali pa vam bomo tudi, kaj vsebujejo in kaj vse lahko storijo za vas.

 • O inovativnih izdelkih za nego las bi se lahko pogovarjali neskončno dolgo in s takšnim navdušenjem, kot na primer o pametnih telefonih. Ne moremo se načuditi, kaj vse dejansko zmorejo. Razlika je samo ta, da vemo o pametnih telefonih veliko podrobnosti ali pa tako rekoč vse, medtem ko se za moderne izdelke za nego las pogosto ne zanimamo v tolikšni meri. Tako velikokrat ne vemo, kako vsestranski izdelki so to in kaj vse zmorejo. Sedaj je prišel čas, da o tem izveste več!

 • Nega las s tekočim eliksirjem dragocenih učinkovin

  Moderni izdelki za nego las vsebujejo posebne formule s tako imenovano trikratno koncentracijo tekočega eliksirja dragocenih učinkovin, ki jih sicer lahko najdemo v naravni strukturi las. S takšnimi kompleksi lahko negujemo tudi ekstremno poškodovane lase, saj se struktura las v celoti obnovi. Pri teh učinkovinah gre za telesu lastne gradnike, ki delujejo na poškodovanih mestih, in sicer prav tam, kjer so se pojavile razpoke v lasni strukturi. Razpoke se tako ciljno zapolnijo z dragocenimi gradniki, ki učinkovito zgladijo lastno strukturo. Tako so med drugim na voljo šamponi, regeneratorji in številni drugi izdelki za nego las s svilnatimi proteini, ki čudovito zgladijo površino las in ustvarijo izjemen lesk.

 • Izdelki za nego las: Vsestranski in visokozmogljivi

  Moderni izdelki za nego las so zelo vsestranski in visokozmogljivi. Vzemimo za primer olje za nego las, ki zagotavlja popolno nego vse do konic, istočasno pa ukroti trmaste in neposlušne lase ter jim podeli naraven lesk. Kako olja vse to zmorejo? Predvsem zaradi edinstvene kombinacije dragocenih negovalnih olj in osnovnega olja, ki omogoča enakomerno porazdelitev po celotnem lasišču.

 • Nega las s keratinom in drugimi učinkovinami

  Olje za nego las je odličen primer visokokakovostne mešanice učinkovin, ki jih vsebujejo številni moderni izdelki za nego las. Čudežni eliksir za nego las je tako na primer obogaten z dragocenimi maščobnimi kislinami, ki zagotavljajo izjemno nego z osupljivimi rezultati. Mnogi izdelki prav tako vsebujejo dragocen keratin, ki lase obnavlja in jih varuje pred škodljivimi vplivi okolja.

 • Dva v enem: Nega in stilsko oblikovanje las v enem

  Quite often, styling products are also designed to condition hair. Many contain precious oils such as Argan oil with vitamins and highly effective fatty acids. Other frequently added ingredients are moisturisers. While you style your hair, these ingredients take care of damaged hair. Styling formulations may also contain liquid components resembling keratin. This is just another example of the modern comprehensive approach to hair care. Hair is conditioned while basic ingredients support the styling efforts.

 • Nega las z učinkom spa

  Izdelki za nego las imajo poleg svojih izjemnih negovalnih lastnosti tudi edinstven učinek aromaterapije, ki vam bo pričarala popolno doživetje omamnih dišav. Tako bo vonj po vanilji, kokosu ali ličiju nežno razvajal vaša čutila in vam pričaral edinstveno doživetje popolnega ugodja. Več si ne bi mogli želeti.