Schwarzkopf Nega las

Čudovito razkošje zdravih las

Zdravi lasje
Zdravi lasje niso srečno naključje, temveč rezultat pravilne nege
© Fotolia

Zdravi lasje so močni, polni energije in življenja, poleg tega imajo čudovit lesk in intenzivno barvo. Si tudi vi želite razkošja zdravih las? V nadaljevanju vam bomo podali nekaj dragocenih nasvetov, ki vam bodo pri tem pomagali. Tako si lahko namesto vsakodnevnega umivanja las občasno omislite suhi šampon in še kaj.

 • Sanje o čudovitih, zdravih laseh se ne morejo uresničiti s pritiskom na čudežni gumb. V veliko večji meri so rezultat pravilne nege las, ki med drugim zahteva dobršno mero občutka in ljubezni. Velikokrat si zastavljamo vprašanja, kot so: Kako ustvariti volumen? Kako lase narediti močnejše? Kako lasem povrniti lesk? Odgovor na vsa vprašanja se skriva v pravilni negi.

 • Masaža lasišča

  Zdravi lasje zahtevajo zdravo lasišče, zato morate začeti prav tu. Z nežno masažo boste med drugim stimulirali rast las. Masaža naj bo zelo nežna, saj bi s pregrobim dotikom pospešili proizvodnjo sebuma, zaradi česar bi lahko lasišče postalo mastno.

 • Pravilna nega za zdrave lase

  Pomembno je, da za nego uporabite pravilne izdelke, ki lasem posredujejo vse, kar potrebujejo. Upoštevajte, da se lasje čez čas spremenijo, na primer zaradi navad stilskega oblikovanja ali pa tudi zaradi naravnega procesa staranja. V skladu s tem nego uskladite s svojimi potrebami. Če niste prepričani, se lahko po strokovno pomoč obrnete na stiliste, ki vam bodo z veseljem svetovali in opravili analizo lasišča.

 • Bodite nežni

  Nežen dotik z veliko občutka bo zagotovo bistveno prispeval k zdravemu videzu. Bodite pozorni in las po nepotrebnem ne obremenjujte, saj jih na ta način lahko poškodujete. Po umivanju jih nežno osušite z brisačo, nikar jih ne drgnite. Uporabite krtače z naravnimi ščetinami, ki ne poškodujejo povrhnjice. Ne uporabljajte modnih dodatkov in brošk iz kovinskih materialov in takšnih z ostrimi robovi, ki bi lahko zaradi drgnjenja poškodovali povrhnjico.

 • Lasem privoščite dragoceno negovalno masko

  Lase razvajajte z dragocenimi maskami in jim privoščite dodatno nego, za kar vam bodo utrujeni in poškodovani lasje zelo hvaležni. Negovalne maske vsebujejo dragocene učinkovine, kot so rastlinska olja, proteini in hidratantna sredstva, ki lase obnovijo in jim povrnejo zdrav videz, volumen in visok lesk, zelo učinkovite pa so tudi pri obnavljanju razcepljenih konic.

 • Stilsko oblikovanje in zaščita za zdrave lase

  Poleti je treba poskrbeti za ustrezno zaščito pred soncem, kar velja tako za kožo kot tudi za lase. Zelo primerni so klobučki, modna pokrivala, kape in modni trakovi. Če prisegate na kodralnik, likalnik za lase ali sušilnik, nikar ne pozabite na sprej za zaščito las pred termičnimi vplivi.

 • Intenzivne barve z visokim sijajem

  Če so vaši lasje zdravi in sijoči, bo tudi vaša naravna barva las lepo prišla do izraza. Če želite, lahko barvo las nekoliko osvežite z barvnim prelivom ali pa se odločite za trajno barvanje, s čimer boste vnesli novo svežino.